Dr. Güner Uysal hakkında bilgi

geçmiş olsun canım tekrar verdiğin bilgiler içinde tesekkür ederim ... yaptırırsamda kalıcı dolgu olamayacak ama guner uysal dan vazgectım ... dilerim kırmızılıklarında gecer ... bidişi dicem heni demişsin ya obsesif burun takıntım war die belkide güsel olmustur sen kafayı takıosundur cevrendekıler ne diyor ? bende ılk amelıyatımdan sonra tam bır obsesıflık yasıorum ... cok merak ettım nasıl durdugunu sende şimdi belkide dedıgım gıbı takılacak bişi yoktur sende benım gıbı sorun edıosundur ...

evet opsesif burun takıntısı sorunum var ama bu durum sadece benim dikkatimi çekmedi.benim burnum küçük sayılır.annem yaptırma dedi dinlemedim.ahı tuttu.beni gören herkez anladı.ilk zamnalr değil kırmızlığı mosmordu anlaşılmayacak gibi değildi.hala da ilk baktığın anda dikkat çekiyor.karşılaştığım kaç insan sorun mu var diye sordu.yani bu durum takıntımdan ileri gelmiyor.ama şunu da sylemeliyim.benim cildim çok hassas.dışardan hiçbişeyi kabul etmiyor.belki siz sorun yaşamzınız.inş da yaşamazsınız.belki de hangi doktor yapsa aynısı olacaktı ama ben daha çok doktorun saygısızlığına kızdım.şunu da söylemeliyim.burnunuzda ufak tefek sorun varsa ve mutlaka yaptırağım diyorsanız 1tüpten fazla kullandırmayın.geçici için bir tüp yetrli gelir.kalıcılığı daha kısa olur belki ama enazından sorun yaşarsanız da çabuk kurtulmuş olursunuz sorununuzdan.begenirseniz tekrar yaptırırsınız.
sanırım yaptırmakta kararlısınız.benim gibi sorun yaşamamnızı temenni ediyorum..
doktor eçiminde çok dikkatli olun lütfen..
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için de çok teşekürler

öncelikle herkese merhaba.
bende burnumdan ameliyat oldum naci beye 1 yıl oldu sayılır.benide rahatsız eden bi kaç yer var burnumda ve kim ne derse desin insan gerçekten taktımı devamlı oraya odaklanıyo.bunu naci beyle görüştüm ama geçici dolgu yapılır bi görürsün en azından nasıl durucagını dedi ve bana mantıklı geldi ameliyat olmaktansa ama yazılanları okuyuncada bıraz endişelenndim açıkçası.güner beyden de randevu aldım görüşmeye gitcem fikir almak için sadece tabii.sedf arkadaşım durumuna çok üzüldüm takmamaya çalış inşallah kısa sürede istedigin gibi olur herşey..

galıba aynı durumdayız senle kayra ... bende taktım cok fena ve kesın yaptırcam 1 aydır arastrıorum doktorları ve dolgu maddelerını ... guner beyle gorustum bana sıcak davrandı ıstersen hemen yapalım dedım ama o an cesaret edemedım bıde ıyıce arastırmak ıstedım .... nacı bey benı guner uysala yonlendırdı ben hangısıne gıdeyım deyınce ...erol kıslaoglunu tavsıye etmedı ... bıde ınternette dr. dream dıe aratırsan o da burna dolgu yapıo ... ama onun kullandıgı dolgu su anda gecıcı dolgu olarak kullanılan hyaluronık asıt deıl galıba ... ona maıl attım cevap beklıoam kullandıgı dolgu hakkında bılgı vermesı ıcın ... guner beyın kullandıgı dolgu su an herkes taradından kullanılan hyaluronık ıceren juvederm ve dıger markalar galıba ... kalıcı dolgu yaptırmak cok tehlıkelı bence hem su an pıyasada da cok gelımıs bı alan deıl ... guner beyle gorustukten sonra dusuncelerını paylasırsan sewınırm yaptıgı uygulamalara da bakmayı unutma cok bılgılendırıcı oluo ... haberlerını beklıom canım ...

evet canım aynı durumdayız senı çok iyi anlıyorum.sanırım sende nacı beye ameliyat oldun. naci bey bana kendisinin yapıcagını söyledi geçici olarak yaptıgı bır hastasınında resmini gösterdi fakat profilden oyuntusuz iniyo burun ve kaba duruyo ben pek olumlu bakmadım açıkçası ama şu ankı halımdende memnun degılım dogrusu..güner beye gelınce görüşmeye gittim geçenlerde bir gün bır hastasının resimini de gösterdi dedıgım gıbı kaba ve bellı duruyo belki sonradan oturuyodur bılemıycem.. guner bey bana tekrar ameliyat olmam gerektıgını ve burnumda teknık hataların oldugunu söyledi hatta hatta benim burnumun küçülmesine ragmen burnumun yuzume buyuk oldugunu çeneyede yapılması gerektıgını söyledi zaten sadece fikir almaya gıtmıştım.yaptırmamakta iyi yapmışsın canım çünkü burda bır arkadaşta guner beye yaptrmış ve memnun degıl durumundan umarım onunda en kısa zamanda herşey yoluna gırer çünkü gerçekten insanın moralı çok bozuluyo.böyle birşey yaptırırsam yıne kendi doktorumu tercıh ederım sanada bunu öneririm canm ama nacı bey sende böyle bır şeye gerek görmedıyse zaten yaptrma.ne gıbı sorunların var burnunda bılmıorum ama daha detaylı anlatabilirsen belkide hiç ihtıyacın yoktur

benim isteğim burun ucu kısmının biras daha hacimli olması ... naci bey bana ben yapmam dio sana böle güsel dio hatta ilk başta ben yapmıorum dolgu dedi ...neyse bu cuma bı randevu alıcam ve gidecem yanına konuşcam .. bu doktor dream dediğim de polyaclamid lerın sentetik olduguu çiltte kızarıklık yapabileceğini söledi ... oda hyaluronik geçici dolgu kullanıomus fakat kalıcılıgını artırmak için bi maddeyi daha cok kullanıolarmıs ... bu cuma nacı çeikten bi randevu alacam ve gıdecem yanına bide dr dreamle goruscem ama bende kesinlikle naci çeliğin yapmasını isterim ... peki naci çelik sana ben sana dolgu yaparım dedi mi canım ? burnunda ki sorun ne ki , naci beyde sana senın burnunda şu sorun var dedi mi ?

valla naci bey bana da gerek olmadıgını söylüyo ama bunu bı tek o söylüyo çevremdekı herkes bı takım mudaheleler gerektıgının farkında ben de tekrar gıdıcem zaten görüşmeye.sen hacımlı olmasını istıyosun bellikı bır sorundan kaynaklanmıyo sadce bu senın istedgn bişi ama benm durumum öyle degıl burun ucum farklı kıkırdak bozuklugu var ve delıklerın bırı içeri gırık dıgerı degıl törpülenen kemık kısmımda da yanı sırt kısmı düz durması gerekırken yanlara yayılıyo ve yanlardan kemıklerim belli canım yanı görsel açıdan hepsi belli.ama eger ihtıyacın yoksa gerçekten yaptırma bence yıne de sen bılırsın.keşke bı yaptıran olsada görsek ameliyat olmuş ama sonradan dolgu yaptrmış fikrimiz olurdu en azından

bu arada evet canım bende araştırdım dolgu maddelerini o bahsettıgın polyaclamid asıtler kızarıklık yapıomuş ve ögrengm kadarıyla yan etkısı çok guner beyın sitesindede o maddeyı kullandıklarını yazıyodu.hyaluronik asit ise kıkırdak dokusunda yanı vucudmumzda zaten mevcut olan bir madde oldugu için herhangı bır yan etkısı yokmuş ve kızarılık yapmıyomuş dedıgın gıbı canım.genelde o terch edlıomuş zaten ama içine o dr.dream dedgn kşininki gbi kalıcılıgı artsın dıye başka maddler grnce ne olur bılmem.sen nacı beye gıdınce hangı maddeyı kullandıgınıda bi sor istersen benıde bılgılendirirsin canm

canım doktorun attıgı mesaj "kullandığımız dolgu maddesi diğer estetik cerrahlarının kullandığı madde ile aynıdır.yani hyaluronik asit kullanıyoruz sadece bizim kullandığımız maddede hyaluronik asit oranı daha fazla polysclamid maddesini önermiyorum çünkü kalıcı olabilir fakat sentetik olduğu için bahsettiğiniz zarıklık sorunları yaşanır. Bunun dışında vücut dolgu maddelerini ya yok eder veya yok edemezse kaplar hyaluronik asit maddesi doğal olduğu için vücut tarafından yokedilebilir fakat polyaclamid maddesi doğal olmadığı için yok edilemez sonuç olarak vücut onu kaplayıp şekil bozukluğu veyakızarıklık gibi reaksiyonlar oluşturabilir." anlasılan baska madde koymuomus sadece asit oranı fazlaymıs zaten sitesinde ıkı tane yaptıgı uygulama war eger o ypmıssa tabi ...

evet ya ne iyi olurdu gorsek dimi yüzyüze ... ya benımde problemlı esasında şişken problemler bellı olmuo zaman gectıkce cıkıo ...bıde ben şiş halimi daha cok seviodum ...bişi dicem eger burnun ilk halınde delikler sorunlu ise galıba düzeltmek zor oluo bende war o problem ama ben onu takmıom .. benım ilk ameliyatımı kbb ci yaptıgı ıcın mahvettti nacı calık burun ucuma kıkırdak falan koydu benimde öle tutturdu ... offf ya ne çileymiş ömrümü yedi .... sen bi kere mı oldun ameliyat ve nacı celık mı yaptı ? kemiklerin yanlara kayması olayını anlamadım canım ... peki dolguyla ne yapmak istioun sen ?

canım gidince sorarsın derken nacı beyı kastettım o hangı maddeyı kullanıyomuş diye yani.evet ben nacı beye 1 kere ameliyat oldum sadce şekıl için olmuştum kemer vardı nefes sorunmdan olmadım yanı canım.evet şişken belli olmuo düz gbi duruodu benım ama ortası daha ilk gunlerde zaten yanlara yayılıodu şişler.şu anda sırt kısmında sag kısımdakı kemık daha çukur ortası yanı ortası basık duruo yanlara yayılıo anlatabıldımmı bılmıyorum canım ve yanlardan da kemıklerm belli ucundada kıkırdaklardan kaynaklanan lekıl bozuklugu var bu yuzdende deliklerimde farklı tabi yanı bi tarafım içeri girik dıgerı çıkık canım.yanı bu şekılde anca böle anlatılıo umarım anlatabılmışımdır

biras anladım gibi ... sen o kemiğin sağ tarafındaki basıklığu yükseltmek için mi isitosun dolgu yaptırmayı ? kemiklerin yandan gözükmesi derken acaba naci çelik kemiği üstten törpülerken yanlardan da mi törpülemesi gerekiodu daha oval bi şekil elde etmek için ... inan incelemekten doktor kesildik bi kac amleıyata girsem bende yaparım dicem utanmasam ... ne illet bi durum ... bu cuma iki doktorlada görüşcem bakalım görüşünce zaten yazarım sana ... ya mesela topiğin ikinci sayfasında galiba dolgu uygulamaları war onlar bana cok dogal geldi ... dışarda inanların suratına bakar oldum bunda dolgu war mı acaba diye =)

evet sanırım ameliyatta bir durum olmuş dedigin gibi yanlardan fazla alınmamış olabılır bide ucu var tabi bende çok araştıyorum inan aynıyız yani saatlerce araştırma yapıyorum ve çok bilgi sahıbı oldum gerçekten yalnız biz yanlış yerde yazıyoruz bunları dolgu konusunda yazsak daha iyiyidi bence:)o sagdakı basıklık düzelsin istıyorum ama komple burun sırtına yapılyo o da yapay duruyo napıcam bılmıyorumsag kemık ortadan çökük ayrıca her iki yandanda bayagı belli özellkle sag daha kısa işte..bende insanların hep burnuna bakıyorum anlıyorum zaten yapılımı degılmı dogalda olsa o kadar arştırdımkı bu konuları ne var yok anlaşılıyoa.s.gerçekten dedıgın gibi illet bir durum

nie komple yapıolar kı sonucta burun ucuna yapılırken istediğiğin bölgeye yapılıo ama belki sadece sağa yapılırsa da diğer tarafa göre farklı mı durur die deri ... bide bişi sorcam budolguyu derinin içine enjekte ediolar dimi ? evet bende bi burnun estetikli mi deil mi oldugunu hemen anlıorum burnunu görmesem bile anlıorum o derece :) dolgu yaptırmış birini ve memnun oldugunu duymayı cok ıstıom ... ne bilim bazen git yaptır diom bazende korku kaplıo içimi ... mesela o memnun olmayan arkads kalıcı dolgu yaptırmıs ve cildi böle maddelere cok hassasmıs , ne kötü ya bide kalıcı onun kı cok gecmıs olsun dilerim en kısa zamanda düzelir ... o yuzden kalıcı dolguyu hıc dusunmuom ama diğer hyaluronık olan mantıklı gözüküo ...

o arkadaşınkı geçici diye anladım ben hatta gıttıgmde bahsettım geçici yaptık dedi evet çok geçmş olsun umarım düzelir bu çok kötü bir psikoljı çünkü.zaten test yapmaları gerekıyo bu tarz maddelere karşı hassasmı die yoksa kötü sonuçlar çıkabılır onuda araştrdım test yapılmada yaptrmayın diyolar ve işlem görmüş burunlarda daha çok sorun oluyomuş ne biliyim bende duyduklarımı söylüyorum işte çok dikkatlı davranmak lazım canım.tabıkı bende geçici istıyorum kalıcı hiç saglıklı degıl zaten.eger begenırsen yıne yaptırrsın olmadı zaten bıdaha yaptırmazsın geri dönüşü var sonuçta..benim sagda çöküklük var ama bana doldurucam yanlarını dedi çünkü kemıkler belli yandan.benı en çok düşündüren yandan bakınca alından çok düz oyuntusuz inmesi belli oluyo yani oyuzden ama belkı oturuyodur zamnla hiç yaptıran yokmu yaaa..ucundakı sorun içinde solu saga uydururum dedi bana bılmıyorum şte..aslında senn çokmu ınce bence hiç gerek yok ama insan gerçkten takıo devmlı.bı sorun olmasın dıe açık ameliyat oldum ben bunları hiç tahmn edemedm işte meger açık ameliyatta burun ucu derisi çok inceliyomuş ve en ufak bı kıkırdak hatası belli oluomş yenı ogrendm kapalı olsaydım olmycaktı bunlar.bide sana guner bey ilk gıttgnde bır fıyat vermş galıba.bana da verdi sadece burun için 500euro dedi çene içinde sanırım 400 euro dedi :)) ki ben çene olayını asla düşünmüyorum

bana 1 cc den fazla gitmeyecegini soledı 200 euro dedı, bosver canım ya ne cenesı o da eksik kalsın =) ... ewet test yaptırırım bende yaptırmadan önce ... iyi bari geçiçi ise vücut emer ama bana o arkads kalıcı yaptırdım demişti galiba belikde ben yanlış hatırlıorum ... peki guner uysala sen o arkadas tan bahsedınce tepkisi ne oldu nie düzeltmek için bi sey yapmamıs sonucta sitesinde bi kesi acılarak dolgunun cıkarılabilecegi yazıo ... ona gore o burun normalmıymıs yanı ? y senın bi resmını gormeyı o kadar ıstedım ki şimdi problemın tam ne oldugunu cok merak ettım ... mümkünse paylasırmısın özelden yada maıl versem istersen suratını kapat sadece burnunu gorsem yeter =) belkı doktora gıttıgımde senın hakkında da yapılabılecekler hakkında konusurm hem ...

ben o arkadaştan bahsedince evet geçici dolgu yapmıştık ona dedi ama cildi kırmızıydı zaten dedi ve öle geçiştirdi arkadaşın yaşadıgı olumsuz olayları anlatmadı o burda anlatmış foruma gırmıyokı sorsak.ne kesi yapılması ya iyice korktum ben vlla canım.vlla canım bende senı merak ettım maline atabılırsem atarım ama inan resimlerde o kadar belli olmuyo benı canlı görmen lazım:)bende fırsat buldugum en yakın zamanda gıdıcem lkonuşmaya bir çözümü vardır inşallah

ya yandan kemiklerin gözükmesi diosun ya benimde kafama taktıgım şey mi acaba o ? atabilirsen sevinirim canım ... bide dolguyu derinin içine yapıolar dimi ? ya bide tüm burna yaptıranlara iğneyi kaç kere batırıp çıkarıolar acaba sonucta bi yere sokup ordan bütün buruna veremessin dimi yada el yaada bi yerden verip el yardımı ile dağıtıolar mı ? ya o bana da dedi benım cıldım bole seylere hassas esasında ama yapıldı artık dedi ... canım korkma ya hemen hop die yaptırmıcas zaten once test yaptırcas sonra uygulatcas hem arastırıoz bak =) ya ben korkmuorum sadece yaptırmadan önce tüm ı herseyı bılmek istiorum ve esasında doktorun yaklasımı en önemlisi içten ve her seyi anlatmalı böle yacas surdan yapcas şöle olcak gibisinden ...

senıde mı yandan kemık sorunun var ya okadar pişmanımkı keşke ameliyat olmasaydım.benım kemıklerimin ortası çukur gibi özellikle sagdaki daha kısa çökük sag tarafımda bır şişlık var o kemık yuznden ve gıtmıyo ayrıca yanlardanda belli zaten yanı anca bu kadar bozulabılırdı yani..ucu desen zaten kıkırdak hatalrı var ve belli görüştügüm butun doktorlar sende ters v deformıtesi var dedi araştırırsan bulursun canm internette ve bunu tek sebebı ameliyatta fazla kemık yada kıkırdak çıkarılmasından kaynaklanıyor.derinin içine yapıyolar iki kaş arasından burun sırtına yapıolar sonra masajla şekıl vererek dagatıyolar benım bıldıgım bu ucuna ne şekılde yaılıyo bılmıyorum ama sence bu yöntemle o şiş kısım gıdermı bılmıorum ve burunda yandan oyuntusuz iniyo dolguyla o da benı düşündürüyo tekrar ameliyat desem aynı doktora bıdaha ne kadar mantıklı olur bılmem başka doktor olarakta bı tek barış çakıra guvenıyorum ama pek yapmayı istemıyo 2.ler çok zor oluyomuş gerçi sen oldun ama burun dokularını çok kaybedıyomuş ve çok kötü sonçlar da çıkabılıymş bılmıyrm

mehaba bayanlar:
kayra_al haınm bri bayandan güner beye bahsetmiş.acaba o bayan ben miyim yoksa başka bir bölümde konuştugunuz bayan mı..
eger benisem beyfendinin sylediği gibi kızarık bir yüzüm yoktu ama şimdi kırmızı bir burnum varr sayesinde..dolgu ve nasıl yapıldıgını öğrenmek istiyorsanız ben yaşadıklarım kadarıyla anlatırım ama belki siz yeterince araştırmışsınızıdr

sedf merhaba canım benimde kafam karıştı ama senden konusoduk bizde galiba yanılmıosam belkide baskası da olabılır emın deılım guner uysal sana kalıcı dolgu mu yapmıstı , sanki öle demiştin bana ? bide sen yasadıgın için sana sorayım iğneyi kac defa batirıolar bi defa batırıp el ile dagıtıolar mı dolguyu ? bide deriin içine mi enjekte edıolar ? saol canım ... bu arada bi gelişme yok mu herhangı bir düzelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…