ben o arkadaştan bahsedince evet geçici dolgu yapmıştık ona dedi ama cildi kırmızıydı zaten dedi ve öle geçiştirdi arkadaşın yaşadıgı olumsuz olayları anlatmadı o burda anlatmış foruma gırmıyokı sorsak.ne kesi yapılması ya iyice korktum ben vlla canım.vlla canım bende senı merak ettım maline atabılırsem atarım ama inan resimlerde o kadar belli olmuyo benı canlı görmen lazım:)bende fırsat buldugum en yakın zamanda gıdıcem lkonuşmaya bir çözümü vardır inşallahbana 1 cc den fazla gitmeyecegini soledı 200 euro dedı, bosver canım ya ne cenesı o da eksik kalsın =) ... ewet test yaptırırım bende yaptırmadan önce ... iyi bari geçiçi ise vücut emer ama bana o arkads kalıcı yaptırdım demişti galiba belikde ben yanlış hatırlıorum ... peki guner uysala sen o arkadas tan bahsedınce tepkisi ne oldu nie düzeltmek için bi sey yapmamıs sonucta sitesinde bi kesi acılarak dolgunun cıkarılabilecegi yazıo ... ona gore o burun normalmıymıs yanı ? y senın bi resmını gormeyı o kadar ıstedım ki şimdi problemın tam ne oldugunu cok merak ettım ... mümkünse paylasırmısın özelden yada maıl versem istersen suratını kapat sadece burnunu gorsem yeter =) belkı doktora gıttıgımde senın hakkında da yapılabılecekler hakkında konusurm hem ...
ya yandan kemiklerin gözükmesi diosun ya benimde kafama taktıgım şey mi acaba o ? atabilirsen sevinirim canım ... bide dolguyu derinin içine yapıolar dimi ? ya bide tüm burna yaptıranlara iğneyi kaç kere batırıp çıkarıolar acaba sonucta bi yere sokup ordan bütün buruna veremessin dimi yada el yaada bi yerden verip el yardımı ile dağıtıolar mı ? ya o bana da dedi benım cıldım bole seylere hassas esasında ama yapıldı artık dedi ... canım korkma ya hemen hop die yaptırmıcas zaten once test yaptırcas sonra uygulatcas hem arastırıoz bak =) ya ben korkmuorum sadece yaptırmadan önce tüm ı herseyı bılmek istiorum ve esasında doktorun yaklasımı en önemlisi içten ve her seyi anlatmalı böle yacas surdan yapcas şöle olcak gibisinden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?