Canm sen bu konuyu Göğşen h ile konuştun mu ?ben konuşmuştum,hoca dedi ki hastane eski diye belki insanlar yanlış düşünüyor ama burada 300 bin dolarlık bir dezenfektan sistemimiz var ve birçok yerde bu yok..aslında birçok yerden daha iyi Labaratuarımız.embriyolog da 25 senelik bizim çalışanımız..yani ben çok güveniyorum onun için..çözüldüğünde emb yaşamaması lab ile alakalı değil emb kalitesi ile alakalı ki birçok merkezde de bu böyle zaten.tüm teknolojik imkanlar başkent te de var,ama Göğşen h doğruluğuna inanmadığı hiçbir şeyi uygulamaz.bana da birileri IMC diye bi sperm seçme tekniğinden bahsetmişti,sordum dedi ki,o teknik bizde de var ama inan senin eşin için bir faydası olmaz,normal sperm yıkama işlemi ile aynı sonucu verir,senin paranı bu yüzden almak istemem demişti...pgt dedim ona da aynısını söyledi,pgt yapınca tutacak diye bi şe yok dedi,kandaki genetik sonucunuz temizse hiç gerek yok paranı alamam demişti..(başka yerdeki 2 sebepsiz kayıptan sonra bunları konuştuk ,3.de Göğşen h ile normal bi tüp bebekle gebe kaldım çok şükür )