dr.feriha uygur hanıma gidenler buraya??

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.791
kızlar dr feriha uygura gidenınız varmı ayrıca doğum fıyatı hakkında bilgi alabılırmıyım???
altunızade polıklınıgınde görev yapıyormuş kendısı fakat doğumu nerede gercekleltırıyor cok merak ettim??

ben feriha uygur a gidiyorum fakat hamile değilim. arkadaşım onunla doğum yaptı,çok memnun kaldı. ama doğum fiyatları hakkında bi bilgim yok malesef.

Ben hamile değilim ama kısmetse düşünüyoruz. Çok araştırdım hakkında hiç olumsuz bir yorum görmedim. Bugün aradım çalıştığı ya da sahibi mi bilmiyorum Özel Altunizade kliniğini (02166517471) numaradan. muayene ücreti 180 tl ssk geçmiyor. Özel sağlık sigortası geçiyor ama hepsiyle anlaşması yok. sağlık sigortanızın anlaşmasına göre %80 inini karşılıyor. mesela ben ykb sağlık sigoetalıyım muayene için gittiğimde sadece 36 tl ödeyeceğim. Doğumlarını hasta hangi hastaneyi tercih ediyorsa orada yaptırıyormuş. doğum geceye denk gelirse gidiyormuş. ama bunun için extra ücret istiyor mu bilmiyorum. Birde bende doğum ücretlerini merak ediyorum. bilen varsa yazabilir mi?

Ben hamile değilim ama kısmetse düşünüyoruz. Çok araştırdım hakkında hiç olumsuz bir yorum görmedim. Bugün aradım çalıştığı ya da sahibi mi bilmiyorum Özel Altunizade kliniğini (02166517471) numaradan. muayene ücreti 180 tl ssk geçmiyor. Özel sağlık sigortası geçiyor ama hepsiyle anlaşması yok. sağlık sigortanızın anlaşmasına göre %80 inini karşılıyor. mesela ben ykb sağlık sigoetalıyım muayene için gittiğimde sadece 36 tl ödeyeceğim. Doğumlarını hasta hangi hastaneyi tercih ediyorsa orada yaptırıyormuş. doğum geceye denk gelirse gidiyormuş. ama bunun için extra ücret istiyor mu bilmiyorum. Birde bende doğum ücretlerini merak ediyorum. bilen varsa yazabilir mi?

Suan bir arkadasım ferıha hnmın hastası 6.ayında cok memnun doktorundan. Dogumlarını genelde koşuyolu medipolde yaptırıyormuş. Ama farklı bir hastane istersen orayada geliyormuş. Fakat dogum ücretlerini bilmiyorum

merhabalar kızlar...

bende dün Feriha Uygur'un hastasıydım.. gebeliğim 18+2

gayet güleryüzlü sabırlı, tatminkar cevap veren bır doktor.. gıttıgıme hıc pısman olmadım.. muayene ucretı sanırım 200-250 tl cıvarı ama buna değiyor.. çünkü tam 1 saat bakıyor sanada gosterıyor ılgılenıyor her durumu anlatıyor şiddetle tavsıye ederim :)

Feriha hanımda doğum gerçekleştiren arkadaşlar güncel bilgi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

X