cnm merhaba hayırlı olsun memişlerin :) allahın izniyle bende bayramdan sonra hasan fındık'a amelıyat olacağım aslında 9 eylüldü anıden aciliık oldum ve böbrekte taş cıktıonla uğraştım cok ağrılar cektım cok fenaydı geçtiğimiz pts amelıayt oldum taştan kurduldum şimdi iyiyim ve dört gözle bekliyorum meme ameliyatı olmayı inşallah yıne bı aksılık olmaz hayırlısıyla bende olurum artık..
Ameliyatı lokal mi yaptılar acaba? Yoksa tamamenmi bayılttılar bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
moralım cok bozulmuştu ama artık iyiyim heyecanla bekliyorum yeni memelere kavuşmayı bekle bekle bi hal oldum :) senı ızlemeye aldım sende beni alırsan sevinirim cnm tekrar çok geçmş olsun mutluluğun daim olsun.Cok sagol canim tesekkur ederim :) bazi aksilikler cikabiliyor. Moralini sakin bozma ameliyattan sonra iyiki yaptirmisim diceksin eminim ki :) ben uyandiktan sonra kafami kaldirdim ilk memislerimi elledim. Hemsire de geldi yanima cok guzel oldu merak etme dedi :)
Merhaba kizlar,
Kk' da 2 sene boyunca neredeyse butun arkadaslarin yazilarini okudum. Kim hangi doktora nasil silikon takdirdi hepsini biliyorum :) Benim icinde gecen hafta donum noktasi oldu. Butun sartlar bu ameliyati yaptirmam icin uygundu. Bende gecen hafta sali gunu Eser hanima muayene olmaya gittim ve cuma gunu ameliyat gunu olarak kararlastirdik. Persembe aksami heyecandan uyuyamadim resmen. Herkes kesin vazgecerim diye dusunuyordu ama bir daha bu sartlarin bir araya gelmesi icin 2 sene daha bekleyemezdim. Cuma gunu geldi catti ve saat 13.00 da ameliyat oldum. Gogus altindan Kas zari alti teknigi ile 315 cc damla seklindeki silikonum takildi. Muayenede 300 cc ye karar vermistik ama ameliyatta kucuk gorundu gozune herhalde :) Zaten Eser hanimi secmemdeki en buyuk neden bu kas zari alti teknigini kullaniyor olmasiydi. Cunku pazartesi gunu ise baslayacaktim ve bir an once iyilesmem gerekiyordu. Eser hanim ameliyatlarini Atasehir Acibadem hastanesinde yapiyor. Bir gece refakatcimle hastanede kaldim. Herkesin bildigi gibi hastane otel gibi :) butun hemsireler sagolsunlar cok ilgilendiler. Cumartesi sabahi da Eser hanim geldi. Son bir kontrol yapti ve sonrasinda taburcu oldum. Ameliyatimda cok guzel gecti. Pazartesi gunu ise cok rahat gittim. Sali gunu de araba kullanmaya baslamistim bile :) Bu ameliyata karar vermem de arkadaslarin yazisi bana cok yardimci olmustu. Bende belki bir kac arkadasa yardimci olabilirim diye yazmak istedim. Sorulariniz olursa seve seve cevaplamak isterim. Buarada suanda da cok iyiyim. Dun kontrole gittim. Hic bir sorun yokmus :) 15 gun sonra tekrar gidecegim. Masajlara baslayacakmisiz. Suanda sporcu sutyeni takiyorum. Yeni sutyenler almak icin bir ay daha vaktim varmis ama simdiden modelleri belirledim bile :) Buarada Eser hanimin yardimcisi Eda hanima da cok tesekkur ederim. Ameliyat oncesi beni cok rahatlatmisti. opuyorum hepinizii :)
moralım cok bozulmuştu ama artık iyiyim heyecanla bekliyorum yeni memelere kavuşmayı bekle bekle bi hal oldum :) senı ızlemeye aldım sende beni alırsan sevinirim cnm tekrar çok geçmş olsun mutluluğun daim olsun.
bende eser hanımdan randavu alcaktım gecen nısan mayıs aylarıydı sanırım telefondan bır gun alım dedım 2 hafta hıc bos yer yok dedı sekreterı 3 haftaya yazarım demıstı de ben bırde fıyat sorım dedım ama pişman ettı 10bin dedı kız bana teldecok uzulmustum cok pahalı geldı bana o an bırımısımde o kadar degıldı cunku hıc gun daha almadım teşekkur ettım kapadım vallaha ..siz kaça oldunuz acaba ?sızı ızlemeye alıyorum resımlerınze bakmak ıcın :)
kesinlikle canım zaten kendime ait bir forum açacağım ;Bende seni izlemeye aldim canim :) ameliyat olduktan sonra haber ver muhakkak :)
Canim soyledigin tarihlerde insanlar biraz daha gogus estetigine agirlik veriyor. Malum yaza hazirlik :) o yuzden tarih bulamaman ve pahali olmasi normal aslinda. Ben sali gunu muayene olmaya gittim cuma ameliyat oldum. Fiyatta 7.500 tlydi. Istersen tekrar randevu icin ara. Eda hanim muhakkak yardimci olacaktir. Bu tarihlerde daha az yogunlugu oluyordur.
:) ben oldum canımm vallahı artık dedım ben bu fıyatı karsılayamam demiştım baska doktordan oldum :) hayırlısı artık ...
Simdi fotoğraflarına baktım canım baya olmuş sen ameliyat olalı. İzin bile kaybolmuş nerdeyse :) kaç cc takıldı sana. Seninkilerde çok güzel görünüyor :) Üşenmezsem bende fotoğraf çekeceğim en kısa zamanda.
Canim birde beni izlemeye alirmisin? Ben 15 gün oldu olali.350 konuldu bana3 ay oldu vallahi şaka maka derken :) 300cc mentor marka kas altına konuldu...tamam canım beklıyoruz artık cıcılerın resımlerını
Canim birde beni izlemeye alirmisin? Ben 15 gün oldu olali.350 konuldu bana
Simdilik tombis duruyorda ama daha yeni..sis sanirim..herkes biraz iner diyor..bakabilirsinızlemeye aldım canım senı rassig :) 350cc de ıyı baya tombiş tombiş olmustur
ödemlerin gittikçe zaten memende yumuşamaya başlar daha ıyı olur hem ... baktım resımlere maşallahSimdilik tombis duruyorda ama daha yeni..sis sanirim..herkes biraz iner diyor..bakabilirsin
Nessiracım inşallah sende en kısa zamanda aramıza katıl canım iyi haberlerini alalım biran öncemoralım cok bozulmuştu ama artık iyiyim heyecanla bekliyorum yeni memelere kavuşmayı bekle bekle bi hal oldum :) senı ızlemeye aldım sende beni alırsan sevinirim cnm tekrar çok geçmş olsun mutluluğun daim olsun.
Nessiracım inşallah sende en kısa zamanda aramıza katıl canım iyi haberlerini alalım biran öncemoralım cok bozulmuştu ama artık iyiyim heyecanla bekliyorum yeni memelere kavuşmayı bekle bekle bi hal oldum :) senı ızlemeye aldım sende beni alırsan sevinirim cnm tekrar çok geçmş olsun mutluluğun daim olsun.
Geçmiş olsun benimde 3hafta olduMerhaba kizlar,
Kk' da 2 sene boyunca neredeyse butun arkadaslarin yazilarini okudum. Kim hangi doktora nasil silikon takdirdi hepsini biliyorum :) Benim icinde gecen hafta donum noktasi oldu. Butun sartlar bu ameliyati yaptirmam icin uygundu. Bende gecen hafta sali gunu Eser hanima muayene olmaya gittim ve cuma gunu ameliyat gunu olarak kararlastirdik. Persembe aksami heyecandan uyuyamadim resmen. Herkes kesin vazgecerim diye dusunuyordu ama bir daha bu sartlarin bir araya gelmesi icin 2 sene daha bekleyemezdim. Cuma gunu geldi catti ve saat 13.00 da ameliyat oldum. Gogus altindan Kas zari alti teknigi ile 315 cc damla seklindeki silikonum takildi. Muayenede 300 cc ye karar vermistik ama ameliyatta kucuk gorundu gozune herhalde :) Zaten Eser hanimi secmemdeki en buyuk neden bu kas zari alti teknigini kullaniyor olmasiydi. Cunku pazartesi gunu ise baslayacaktim ve bir an once iyilesmem gerekiyordu. Eser hanim ameliyatlarini Atasehir Acibadem hastanesinde yapiyor. Bir gece refakatcimle hastanede kaldim. Herkesin bildigi gibi hastane otel gibi :) butun hemsireler sagolsunlar cok ilgilendiler. Cumartesi sabahi da Eser hanim geldi. Son bir kontrol yapti ve sonrasinda taburcu oldum. Ameliyatimda cok guzel gecti. Pazartesi gunu ise cok rahat gittim. Sali gunu de araba kullanmaya baslamistim bile :) Bu ameliyata karar vermem de arkadaslarin yazisi bana cok yardimci olmustu. Bende belki bir kac arkadasa yardimci olabilirim diye yazmak istedim. Sorulariniz olursa seve seve cevaplamak isterim. Buarada suanda da cok iyiyim. Dun kontrole gittim. Hic bir sorun yokmus :) 15 gun sonra tekrar gidecegim. Masajlara baslayacakmisiz. Suanda sporcu sutyeni takiyorum. Yeni sutyenler almak icin bir ay daha vaktim varmis ama simdiden modelleri belirledim bile :) Buarada Eser hanimin yardimcisi Eda hanima da cok tesekkur ederim. Ameliyat oncesi beni cok rahatlatmisti. opuyorum hepinizii :)