Merhaba,
Bende buyuk ihtimalle 10kasimda ameliyat olacagim. Bana fiyati Eda Hanim yani Eser Hanim in asistani verdi. Fiyat cok pahali gelmedi bana aslinda cunku yurtdisinda fiyatlar gercekten ucuk ve Turk doktorlarina guvendigim gibi kimseye guvenemiyorum. Daha once Baris Cakir, Sadullah Karun ve Ferhat Erisir den fiyat aldim. Arkadaslarimin tavsiyesi uzerine bu doktorlarla internetten yazisip fiyat aldim ve fiyatlari Eser hanima gore daha pahaliydi. Buradan okuduklarim aslinda beni cok etkiledi o yuzden Eser Hanima karar verdim. Cok unlu ve herkesin gittigi doktor istemiyorum ben cunku butun burunlar ve gogusler tekduze geliyor bana sanki kisiye gore degilmis gibi. Yurtdisindan gelecegim icin hem vatana kavusma
hemde ameliyat heyecani beni sarip sarmaladi simdiden. Tasikardi sorunum yuzunden adrenalin dusurucu hap alamama ragmen vucudumdaki adrenalinin kalbimi hizlandirdigini hissedebiliyorum.
Bu siteye yeni oldugum icin site hakkinda bircok seyi bilmiyorum. Eger yardimci olabilecek arkadaslar varsa ve ameliyatla ilgili fotolarini gorebilecegim arkadaslar varsa cok rica edecegim yardimci olsunlar cunku hic ameliyat sonrasi ve silikonlu meme gormedim desem yeri. Bu arada soylemeyi unuttum ayni anda hem burun hem gogus ameliyati olacagim.
Yardimci olabilecek herkese simdiden tesekkur ederim.