Merhaba kizlar,
Kk' da 2 sene boyunca neredeyse butun arkadaslarin yazilarini okudum. Kim hangi doktora nasil silikon takdirdi hepsini biliyorum :) Benim icinde gecen hafta donum noktasi oldu. Butun sartlar bu ameliyati yaptirmam icin uygundu. Bende gecen hafta sali gunu Eser hanima muayene olmaya gittim ve cuma gunu ameliyat gunu olarak kararlastirdik. Persembe aksami heyecandan uyuyamadim resmen. Herkes kesin vazgecerim diye dusunuyordu ama bir daha bu sartlarin bir araya gelmesi icin 2 sene daha bekleyemezdim. Cuma gunu geldi catti ve saat 13.00 da ameliyat oldum. Gogus altindan Kas zari alti teknigi ile 315 cc damla seklindeki silikonum takildi. Muayenede 300 cc ye karar vermistik ama ameliyatta kucuk gorundu gozune herhalde :) Zaten Eser hanimi secmemdeki en buyuk neden bu kas zari alti teknigini kullaniyor olmasiydi. Cunku pazartesi gunu ise baslayacaktim ve bir an once iyilesmem gerekiyordu. Eser hanim ameliyatlarini Atasehir Acibadem hastanesinde yapiyor. Bir gece refakatcimle hastanede kaldim. Herkesin bildigi gibi hastane otel gibi :) butun hemsireler sagolsunlar cok ilgilendiler. Cumartesi sabahi da Eser hanim geldi. Son bir kontrol yapti ve sonrasinda taburcu oldum. Ameliyatimda cok guzel gecti. Pazartesi gunu ise cok rahat gittim. Sali gunu de araba kullanmaya baslamistim bile :) Bu ameliyata karar vermem de arkadaslarin yazisi bana cok yardimci olmustu. Bende belki bir kac arkadasa yardimci olabilirim diye yazmak istedim. Sorulariniz olursa seve seve cevaplamak isterim. Buarada suanda da cok iyiyim. Dun kontrole gittim. Hic bir sorun yokmus :) 15 gun sonra tekrar gidecegim. Masajlara baslayacakmisiz. Suanda sporcu sutyeni takiyorum. Yeni sutyenler almak icin bir ay daha vaktim varmis ama simdiden modelleri belirledim bile :) Buarada Eser hanimin yardimcisi Eda hanima da cok tesekkur ederim. Ameliyat oncesi beni cok rahatlatmisti. opuyorum hepinizii :)