• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR.ERDİNÇ AK REVİZYON BURUN ESTETİĞİ

PINARSARAL

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
15
3
286
MERHABA ARKADASLAR BEN 22 KASIMDA ÇOK BAŞARILI BİR BURUN AMELİYATI GEÇİRDİM.
BURNUMUN ÖN KISMINDA EGRILIKLER MEVCUTTU BUGUN TAM 11. GÜNÜM VE GÜN GEÇTKÇE BURNUM OTURUYOR 2.GÜN TAMPONLAR ALINDI ZATEN DOKTORUMDAN ÇOK AMA ÇOK MEMNUNUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ERDİNÇ BEY :KK9:

Tam 11.gün ve burnumun hali ☺️

Eklentiler

• IMG_6577.jpg
    IMG_6577.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 1.993
Selam :) bende 27 sinde ameliyat oluvam bana özelden resimlerini atabilir misin merak editoruö nasıl olmus diye :(

Erdinç hocanın sosyal medya hesabı yok mu ? Yaptığı burunları görebilmek için ? Bulamadım da.

BURNUMUN ÖN KISMINDA EGRILIKLER MEVCUTTU BUGUN TAM 11. GÜNÜM VE GÜN GEÇTKÇE BURNUM OTURUYOR 2.GÜN TAMPONLAR ALINDI ZATEN DOKTORUMDAN ÇOK AMA ÇOK MEMNUNUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ERDİNÇ BEY :KK9:
Merhaba banada kendisi tavsiye edildi nasılsın su anda sıkıntı yok dimi?benim burnumdada eğrilik var revizyon olucam

Ya bende ameliyat olucam gittim görüştüm hatta ama çok korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa Erdinç Bey e güvenmek istiyorum :(

merhaba bu doktor aslında yaptığı işlerde çok başarılı fakat reklam yapılmadığı için sadece bizim gibi araştıran bayanlar kendisiyle bir araya geliyor..benimde revizyon olmam lazım ama nedense korkuyorum beni rahatlatacak birşeyler yazman mümkün mü?ameliyat korkum başladı önceki ameliyatımdan ötürü..

Back