Canım yeni fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum...
Bende bu başlığı destekliyorum.Birgün umarım bende ameliyat olmuş olurum.Paylaşımlarımı görebilirsiniz.
Sizde mi Ercan beye ameliyat oluyorsunuz?
Canim benim sureci okumussundur.arkaslik istegini kabul ettim.resimlere bakabilirsin.son hallerini daha eklicem.takip et.izlerin fotosunu da paylasacagim.simdi memnun oldugum taraflari yazayim.ercan beyin ilgisinden,insanligindan ,isindeki titizliginden cok memnun kaldim.bizim hastaneden ciktiktan sonra otele nasil gidecegimizin derdine dusup taksi cagiracak kadar yardimsever ve ilgili bir doktor.ben sonuc cok guzel dedigimde hayir daha degil daha guzel olmali deyip mukemmeli isteyen bir doktor.kesinlikle maddiyata onem vermiyor.yani ticaret olarak gormuyor.ben 325 cc high profil koltukalti kesisi ile mentor protez kullanildi.tum kesi yerlerini kullanio.meme alti meme basi vs..ama koltukalti kesisi icin uygun teknolojik donanim ve bu konuda tecrubeli ekibe sahip.ayrica bunun egitimini amerikada almis.bende bu kesi ile olmak istiyordum cunku bunu turkiyede basariyla yapabilen doktor sayisi cok az.natrella ve mentor kullaniyor.senin cilt yapina mevcut meme dokuna gore karar veriyor hangi marka protez konmasi gerektigine.boyunu kilonu ve meme alti olcunu yazarsan cc konusunda yardimci olurum.ama doktora ne istedigini anlatinca o gercekten seni bu konuda tatmin ediyor.ben boyutundan cok memnunum.iZlerim ilk basta kabarikti ama suanda yavas yavas iyilesiyor.ilk hallerine gore yumusadilar ama normal meme gibi olmasi icin zaman lazim hala biraz sertler.suanda tek sorunum sol tarafta ic yan ve alt tarafta protezi hissediyorum.doktor zamanla azalacagini soyledi.umarim ole olur.meme aram cok ayrik degil.asimetri sorunum yok.dokundugumda hissizlik yok.sadece sicak soguk ayrimi zor yapio meme baslarim.ama daha 45 gun oldu.goruntu yuvarlak takilmasina ragmen damla goruntusundr.kisacasi ben memnun kaldim.basa donsek gene ercan beye ameliyat olurdum
Peki canim ist da kac gun kaldin? Dr bi daha ne zaman gel dedi. Resimlerini gordum memeler biraz yakinlasti yazmissin ben de yakinlassin istiyirum ama meme baslari kenarlara kaymadan...ki senin kaymamis. Cok heyecanlıyım.evliyim ben sen?? Esim yaptırmami istemedigi için ben de cok pimpirikeniyorum mukemmel olsun diye. Evli olmasan ele gelmis protez gelmemis kime ne :)ama esim pek desteklemedigi icin yaptırmami biraz endiseliyim ya begenmezse diye... bir de yag enjeksiyonu yaptiririm demissin, onu ercan bey gel hissedersen ben hallederim gibisinden ucretsiz mi yapacak?
Silikonla buyutmenin kotu yanları varmı? Yıllar sonra deforme olması söz konusu ola bilirmi? Doktor deforme olmayacagına garanti veriyormu?
cherry merhaba başlığın hayırlı olsun....yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen sen ameliyat olmamışmıydın? Sanırım bi kaç doktor hakkında başlıkta açmıştın ameliyat oldun da sorun mu yaşandı? Tam konunu takip edemedim meme büyütme olunca ilgi alanıma girmiyor pek
Merhaba Jelesec cim, zuhtu demir e ameliyat olmak üzere iken son gece vazgectim, elektrigimiz tutmamisti pe olsam olmus olmak icin yativerecktim ameliyat masasina...zuhtuye geri sayim icin sayfa acmistm evet.öncesinde de hasan findik a yakindim ama gordugum bir kac sonucu begenmedim vazgectim. Baris cakir düşündüm sonra o da hic indirim yapmadı 9000 tl meme buyutme icin cok fazla.. oyle yani2 yildir dilde kaldi. Ercan beye ısındım baya esim asker diye mi bilmem o da GATA li :) maddi anlamda fiyati daha uygun ve uzmanligina guvendim gibi... bakalim aralık ta gidicem iste.
cherry merhaba başlığın hayırlı olsun....yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen sen ameliyat olmamışmıydın? Sanırım bi kaç doktor hakkında başlıkta açmıştın ameliyat oldun da sorun mu yaşandı? Tam konunu takip edemedim meme büyütme olunca ilgi alanıma girmiyor pek
Anladım cherry, hakkında hayırlısı olsun mutlu sonu yaşaman dileğiylezordur karar vermek doktora o engel aşıldı mı çorap söküğü gibi arkası gelir...
Bende aralık düşünüyodum ama acaba ameliyat için kaç gün öncesinden görüşmeye gitmek gerekiyor ki?
Canim ben ercan beyle surekli kontak halindeyim. Ameliyattan 1 gun once gelmek her seye karar vermek icin yeterli dedi. Ben de il disindan gelicem. Bana ister 5 gun kal git sinra 2 3 hafta sonra kontrole gel ya da 10 gun kal gelme demisti...
Bu çok iyimiş git gel olmucak. O zaman 12 günlük bir süreyi ayırmak gerek ameliyat için.
Merhaba Jelesec cim, zuhtu demir e ameliyat olmak üzere iken son gece vazgectim, elektrigimiz tutmamisti pe olsam olmus olmak icin yativerecktim ameliyat masasina...zuhtuye geri sayim icin sayfa acmistm evet.öncesinde de hasan findik a yakindim ama gordugum bir kac sonucu begenmedim vazgectim. Baris cakir düşündüm sonra o da hic indirim yapmadı 9000 tl meme buyutme icin cok fazla.. oyle yani2 yildir dilde kaldi. Ercan beye ısındım baya esim asker diye mi bilmem o da GATA li :) maddi anlamda fiyati daha uygun ve uzmanligina guvendim gibi... bakalim aralık ta gidicem iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?