Canim benim sureci okumussundur.arkaslik istegini kabul ettim.resimlere bakabilirsin.son hallerini daha eklicem.takip et.izlerin fotosunu da paylasacagim.simdi memnun oldugum taraflari yazayim.ercan beyin ilgisinden,insanligindan ,isindeki titizliginden cok memnun kaldim.bizim hastaneden ciktiktan sonra otele nasil gidecegimizin derdine dusup taksi cagiracak kadar yardimsever ve ilgili bir doktor.ben sonuc cok guzel dedigimde hayir daha degil daha guzel olmali deyip mukemmeli isteyen bir doktor.kesinlikle maddiyata onem vermiyor.yani ticaret olarak gormuyor.ben 325 cc high profil koltukalti kesisi ile mentor
protez kullanildi.tum kesi yerlerini kullanio.meme alti meme basi vs..ama koltukalti kesisi icin uygun teknolojik donanim ve bu konuda tecrubeli ekibe sahip.ayrica bunun egitimini amerikada almis.bende bu kesi ile olmak istiyordum cunku bunu turkiyede basariyla yapabilen doktor sayisi cok az.natrella ve mentor kullaniyor.senin cilt yapina mevcut meme dokuna gore karar veriyor hangi marka protez konmasi gerektigine.boyunu kilonu ve meme alti olcunu yazarsan cc konusunda yardimci olurum.ama doktora ne istedigini anlatinca o gercekten seni bu konuda tatmin ediyor.ben boyutundan cok memnunum.iZlerim ilk basta kabarikti ama suanda yavas yavas iyilesiyor.ilk hallerine gore yumusadilar ama normal meme gibi olmasi icin zaman lazim hala biraz sertler.suanda tek sorunum sol tarafta ic yan ve alt tarafta protezi hissediyorum.doktor zamanla azalacagini soyledi.umarim ole olur.meme aram cok ayrik degil.asimetri sorunum yok.dokundugumda hissizlik yok.sadece sicak soguk ayrimi zor yapio meme baslarim.ama daha 45 gun oldu.goruntu yuvarlak takilmasina ragmen damla goruntusundr.kisacasi ben memnun kaldim.basa donsek gene ercan beye ameliyat olurdum