• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ercan Karacaoğluna SADECE MEME BÜYÜTME olanların paylaşım ve yardımlaşma başlığı

Valla cc belirtmek bence yanlis. Ben su an a cup im c olmak istiyorum. Doktora istedigim seyleri anlatmam yeterli olur diye düşünüyorum. Bence sende cc ile gitme doktora sadece ne istedigini anlat. Ben cok buyk meme sevdalisi degilm sadece sutyensiz gezince tatmin edici bi buyuklugu olsun yeter... Ne damla olmasin diyorum su an ne olsun. Dr resim gosterecekmis bakacağım hangi resimdekiler hosuma giderse onu sececegim...

Doktor ameliyat sirasinda karar verio zaten.bana damlada olabilir yuvarlakda olabilir dedi ameliyat sirasinda karar vericem dedi.onemli olan yuvarlakda olsa damla goruntusu elde edebilmek demisti.cc konusuna takilmayin size hangi cup istediginizi soruyor.

Zuhtu demire hasan findiga baris cakira muayene oldum :-) sende benim gibi cok kararsizsin.elektrik cok onemli.

Doktor ameliyat sirasinda karar verio zaten.bana damlada olabilir yuvarlakda olabilir dedi ameliyat sirasinda karar vericem dedi.onemli olan yuvarlakda olsa damla goruntusu elde edebilmek demisti.cc konusuna takilmayin size hangi cup istediginizi soruyor.

Peki koltukati kesin kac cm canim??

Merhaba arkadaşlar,
Ben Aralık ayında Ercan beye meme büyütme olmayı düşünüyorum. Benim gibi Ercan beye meme büyütme düşünen arkadaşlara yardımcı olması bakımından SADECE MEME BÜYÜTME olanlara özel bir başlık açma gereği duydum, çünkü forumda ercan beyin hastası çok, içinden sadece meme büyütme olanları bulmak epey zaman alıyor. O yüzden Ercan beye meme büyütme olmuş arkadaşların bu bilgileri yazarak başlığımıza destek olup bizlere yardımcı olmalarını istiyorum:
*ne zaman
*kaç cc ,nereden konuldu
*protezin markası nedir, hangi profili konuldu
*son durumda memnuniyet durumu nedir gibi bilgiler yer alırsa çok iyi olur falarca soru sorulmaktan da kurtarılmış oluruz :)Meme büyütme olmamış ancak Ercan beyi tanıyan,hastası olan arkadaşların da dr larıyla ilgili yaşadıklarını, yakınlarının veya arkadaşlarının meme büyütme öykülerini paylaşmalarını rica ediyorum.:24:

hatta foto da paylasırsak, su foto kabusundan da kurtulmuş oluruz, haklı olarak herkes foto görmek istiyor, kafasındaki meme profiline dr un ne kadar yaklaşıp yaklaşamadıgını görebilmek için.Tabi açıktan foto eklemek istemeyen arkadaşlar olabilir. Onların da mesaj kutularını boşaltmalarını rica ediyorum ki, bizler istediğimzde özelden de kontak kurabilelim..Ben bu konuda forumdan fleur arkadasıma teşekkür ediyorum, sadece onun sonucunu görebildim daha:52:

Bir de nacizane , ben alt bacak inceltme de olmak istiyorum lazer lipo ile, diz çevresi ve ayak bileği arasını, böyle bir ameliyat hakkında bilgisi olan, yaptıran ya da bir yaptıranı görmüş birileri var mıdır aramızda ( konudan çok çıkmadan bir kaç kişiden bilgi alabilirsem bu konuda da çok memnun olucam).çünkü biraz kararsızım ne kadar faydası olur diye:46:

Çoooook teşekkürler, hayırlı bayramlar dilerim şimdiden herkese. Umarım faydalı bir başlık olur.

Merhaba Canim

Bende 17. aralik ercan beyde meme büyütme ameliyati olacagim :) bir kac resim gösterdi bana su güzelmis dedim ....tamam sana D cup yapiyoruz dedi :) aslinda D-cup nekadar büyüklükde filan hic bir fikrim yok :) büyük dururmu durmazmi benim vucuda yakisirmi bunlari hic sormak bilememisim :( doktor biraz stressliydi bende heycan yaptim soracagim sorularin cogunu unuttum :(

Merhaba Canim

Bende 17. aralik ercan beyde meme büyütme ameliyati olacagim :) bir kac resim gösterdi bana su güzelmis dedim ....tamam sana D cup yapiyoruz dedi :) aslinda D-cup nekadar büyüklükde filan hic bir fikrim yok :) büyük dururmu durmazmi benim vucuda yakisirmi bunlari hic sormak bilememisim :( doktor biraz stressliydi bende heycan yaptim soracagim sorularin cogunu unuttum :(

Aaaa neden stresliymis doktorcugm acaba :-) kizlar suan bayram icin tatilde oldugumdan rahat rahat foto cekilemiorum ama aklimda donuste hemen yukleyecegim.zuyildiz sorularini maille tekrar sorabilirsin.

Merhaba Canim

4cm var canim.izler sinirimi bozuyor.

Canim kesi yerin tam olaraj nerde?bir de yeni foto eklersrn rica etsem izlerin fotosunu da gonderebikir misin nerede tam olsrak?memede iz olmasin derken koltukaltının da olmayacak yerinde iz olsun istemiyorum...

bu arada izlerine dogal kantaron yagi bulabilirsen, kıpkırmızı olur rengi,izlere baya baya faydasi var ama dr una sorup kullan sen yine de

Canim kesi yerin tam olaraj nerde?bir de yeni foto eklersrn rica etsem izlerin fotosunu da gonderebikir misin nerede tam olsrak?memede iz olmasin derken koltukaltının da olmayacak yerinde iz olsun istemiyorum...

bu arada izlerine dogal kantaron yagi bulabilirsen, kıpkırmızı olur rengi,izlere baya baya faydasi var ama dr una sorup kullan sen yine de

Canim foto ekledim bak istersen.ben meme ustunde iz istemedim , en cabuk iyilesen yerlerden birisiymis koltukalti oyuzden tercih ettim.tam olarak katlanti cizgisinde kesi yerim

Canim foto ekledim bak istersen.ben meme ustunde iz istemedim , en cabuk iyilesen yerlerden birisiymis koltukalti oyuzden tercih ettim.tam olarak katlanti cizgisinde kesi yerim

Selam. Bende karin germe ve meme buyutme emelyati olmak istiyorum. Arkadasligimi kabul edersen bende fotolarini gormek isterdim.😚

Arkadaşlar forumlarda okuyorum acaba silikon göğüsün yapısı doğal göğüs gibi oluyor mu? Yoksa doğal olmadığını belli eden birşey var mı???

Arkadaşlar forumlarda okuyorum acaba silikon göğüsün yapısı doğal göğüs gibi oluyor mu? Yoksa doğal olmadığını belli eden birşey var mı???

Bana 325 cc takildi pek abarti büyüklügü yok bana göre guzel ve dogalda duruyorlar ama acik konusmak gerekirse sütyen taktigimda ve dekoltem hafif acik oldugunda.kas alti olmasina ragmen farkedenler oldu... cok düzgün ve dik durmasindan dolayi... "seninkiler farkli duruyor" diyenler oldu... sporcu sütyeniyle fazla belli olmuyor sütyen ve kapali dekoltesiz birseyler giyindigimde gayet dogal duruyor... ne kadar acik olursa okadar kendini belli ediyor :) (sütyenede bagli destekliler fena)... ben ameliyat olali 4 ay olacak belkide degise bilir ama simdilik durum bu :)... dokununcada ilk aylara göre cok daha yumsak ama tabiki eski dogal hali kadar yumsak degil ama rahatsiz eden birsey yok... ben acikcasi memnunum bu durumdan

Son düzenleme:
Bana 325 cc takildi pek abarti büyüklügü yok bana göre guzel ve dogalda duruyorlar ama acik konusmak gerekirse sütyen taktigimda ve dekoltem hafif acik oldugunda.kas alti olmasina ragmen farkedenler oldu... cok düzgün ve dik durmasindan dolayi... "seninkiler farkli duruyor" diyenler oldu... sporcu sütyeniyle fazla belli olmuyor sütyen ve kapali dekoltesiz birseyler giyindigimde gayet dogal duruyor... ne kadar acik olursa okadar kendini belli ediyor :) (sütyenede bagli destekliler fena)... ben ameliyat olali 4 ay olacak belkide degise bilir ama simdilik durum bu :)... dokununcada ilk aylara göre cok daha yumsak ama tabiki eski dogal hali kadar yumsak degil ama rahatsiz eden birsey yok... ben acikcasi memnunum bu durumdan

canım şuanki yumusaklıkları nasıl acaba sana hangı marlka protez takıldı?

16. Gunum bugun ercan beye ameliyat oldum 290 cc kas alti meme alti kesisi amatek sikintim kollarimi hala kullanamamak ne zamana gecer sacimi toplayamiyorum bile yataktan da cok zor kalkiyorum tek basima yarim saat debeleniyorum ne zamana gecer kollarim

Merhaba Jelesec cim, zuhtu demir e ameliyat olmak üzere iken son gece vazgectim, elektrigimiz tutmamisti pe olsam olmus olmak icin yativerecktim ameliyat masasina...zuhtuye geri sayim icin sayfa acmistm evet.öncesinde de hasan findik a yakindim ama gordugum bir kac sonucu begenmedim vazgectim. Baris cakir düşündüm sonra o da hic indirim yapmadı 9000 tl meme buyutme icin cok fazla.. oyle yani :( 2 yildir dilde kaldi. Ercan beye ısındım baya esim asker diye mi bilmem o da GATA li :) maddi anlamda fiyati daha uygun ve uzmanligina guvendim gibi... bakalim aralık ta gidicem iste.

Meme ve karın gerdirme olmak istiyorum. Ercan beye oldunuz sanırım. Memnunmusunuz. Arkadaşlık isteğimi kabul ederseniz resimlerinizi gorebilirmiyim.

Back