Bu arada dr Engin beyi bu konuyu okuyunca tanidim ve ameliyat olan arkadaslar sayesinde karar verdm.simdiye kadar cok memnunum hem dr un ilgisi hemde hastane personeli cok ilgiliydi.burdan dr icin anlatlanlar sisirme seyler degilms.umarm sizinle daha sonraki sureclerdeki memnuniyetimi de anlatrm burda:)alci cikmadan donuc konusunda yorum yapamyrm ins sonuda guzel olur:)
canım geçmiş olsun. İnşallah alçı çıkınca da memnun kalırsın. Fakat unutma ki şişmiş bir burunla karşılaşacaksın. Benim 1 ay oldu alçıdan ilk çıktığı haline göre görüntü çok farklı...
bende ameliyat oldum canım ikinci günüm ve alçılı. bu durumda çok belli olmasada şeklini beğendim ama alçıdan çıktıktan sonra görüntüsü şimdiki haline göre değişiyormu yani
bende ameliyat oldum canım ikinci günüm ve alçılı. bu durumda çok belli olmasada şeklini beğendim ama alçıdan çıktıktan sonra görüntüsü şimdiki haline göre değişiyormu yani
eğer becerebilirsem birazdan fotoğraf koyarım
eğer becerebilirsem birazdan fotoğraf koyarım
Tecrubeli olarak sana soraym dedim burun icim cok kuruyor ne yapmaliyim en cok bu rahatsz ediyor
Nlytlg gecmis olsun benimde 4.gunum yuzum cok sisti sende de morarma ve sislik oldumu?kendimi anormal hissetmeye basladim( burun ucum da kocaman:;( ins sonuc hepimiz icin guzel olur arkadas olarak eklesem resimlerimizi paylasrz:)
sanada geçmiş olsun canım benimde üçüncü günüm. morarma hiç olmadı çünkü kemikle oynanmadı sadece ucu yapıldı. ilk gün buz olayını çok umursamadım nasıl olsa morarmicak diye ama davul gibi şişti yanaklarım botox yaptırmış gibiyim:)) burnumun ucu ve kanatlarıda deliğin içine doğru çok şiş. dışardan bakıldığında ince duruyor ama içe doğru şiş.dolayısıyla nefes alamıyorum. doktorum burun içi kuruluk için günde altı kere deniz suyu sprey önerdi. rahatlatıyor burnun içindekileri akıtıp açıyor. sana dikiş yerlerin için herhangi bir krem yada merhem önerdimi doktorun canım. benim asıl burnumun ucundaki dikiş sızlıyor ve geriyor dudaklarımı hareket ettiremiyorum
nasıl temizliyorsun burnunu. Ben deniz suyu kullanıyorum. Burun içi kuruluğu bende de oldu. Doktor bey Nasonem diye bir damla var onu kullanmamı söyledi. o çok işe yaradı. hiç kurumuyo şimdi.
Gecmis olsun canm benim kemikle oynadgi icin fena mieardm sonrada yanaklar davul gb oldu.bana sprey verdi ama gerekmedkce skma dedi otrivine diye bi sprey onu skmadan rahatlayamyorum.bana da krem vermedi sadece pansuman yap dedi gunde iki defa yapiliyo.benimde agzmn icindede dikis var ayrica onun icinde bisey vermedigulemiyorum bende geriliyo dikisler.senin spreyin adi nedr bende alaym ondan.nefes almak rahatlatiyo baya:)
Ben tikandkca otrivine diye sprey var onu skyrm ama dr cok gerekmedkce skma dedi.skmadan rahatlayamyrm:) bide cok merak ediyorum tek korkum o kaldi alci cikarken aciyo mu?bu zamana kadar hic aci hissetmedm umarm hic olmaz:)
sanada geçmiş olsun canım benimde üçüncü günüm. morarma hiç olmadı çünkü kemikle oynanmadı sadece ucu yapıldı. ilk gün buz olayını çok umursamadım nasıl olsa morarmicak diye ama davul gibi şişti yanaklarım botox yaptırmış gibiyim:)) burnumun ucu ve kanatlarıda deliğin içine doğru çok şiş. dışardan bakıldığında ince duruyor ama içe doğru şiş.dolayısıyla nefes alamıyorum. doktorum burun içi kuruluk için günde altı kere deniz suyu sprey önerdi. rahatlatıyor burnun içindekileri akıtıp açıyor. sana dikiş yerlerin için herhangi bir krem yada merhem önerdimi doktorun canım. benim asıl burnumun ucundaki dikiş sızlıyor ve geriyor dudaklarımı hareket ettiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?