Dr Diren Çelik meme protez ve karın germe ameliyatı 3.gün

Olalaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
30
28
41
merhaba hanımlar bir konu daha açtım ama bu bölüm de biraz daha detaylı yorum almak için bu konuyu ayrıca açma isteği duydum; 3. Günündeyim 400cc yuvarlak mentor kararı ile ameliyat oldum. Direnlerim yarın çıkacak
Benim göğüsüm sıfırdı ve meme oluğum yoktu benim gibi olup bu ameliyatı olan hanımlar sonuclarınızı merak ediyorum var mı?? Özellikle meme oluğu durusu ne oldu?? Kaç günde toparladınız

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim doktorum çok tatlı bir o kadar profesyonel bir cerrah. Ona ve verdiği cesarete güvene hayranım. Ameliyat olacak olan Ankaralı hanımlara tavsiyedir(!)

merhaba geçmiş olsun iki hafta sonra bende olucam karın germe ve meme protez 400cc istiyorum nasıl ağrı acı zormu

merhaba geçmiş olsun iki hafta sonra bende olucam karın germe ve meme protez 400cc istiyorum nasıl ağrı acı zormu
İlk gün biraz zordu beni meme protez zorladı karın germe acısını pek hissetmedim öksürdüğüm zamanlar dışında,ikinci gün ilk güne nazaran daha kolaydı. Bu gün ise kendim kalkabildim tabi yüksek yastıklarla uzanıyorum. Ağrım sızım çok kalmadı,şuan beni korkutan diren çıktıgındaki acı :) ona kafayı takmış durumdayım

diren çikarken acı olmuyormuş varken nasıl acıtıyormu birde 400cc çokmu büyük duruyor dr.350 flan dedi ama 400 de ısrrcıyım sonrada çokmu büyük olur diye endişeleniyorum 75a doldurmuyor benim karındada çatlak çok zayıfım sadece karıngerme lipo yok çok heyecanlıyım inşallah herşey güzel olur tekrar geçmiş olsun

Çıkarken acımıyorsa sevindim çünkü onlarla yaşayabileceğimi düşünüyorum o kadar acısız. 400 cc bende uygun denildi çünkü 173 boyunda zaten minyon bir bayan değilim :) internetten dren konusunu araştırdım ve ameliyat için o kadar endişe etmemiştim diyebilirim herkes ayrı bir şey söylüyor kimi acıdan bir saat ağladım vs vs

evet ben sonucu düşünüyorum sonuç güzelse değer mutlu uyanırım hemde kimseye haber vermiyecegim sadece eşim ama iyi olursam onuda gönderirim artık barbi olmak istiyorum yeter azıcık ben de yaşıyım ben 164 üm şu arada 48 kg ama 400 iyidir gibi geliyor

:)) bende kimseye söylemedim. Yalnız ilk iki gün kendin yatıp kalkamıyOsun en azından ben öyleydim kolumu kaldıramadım.umarım herşey güzel olur senin içinde şimdiden sana da geçmiş olsun

Arkadaşlar diren lerim çıktı bugün. Ve internette yazılanların aksine ben çıkarken hissetmedim hiç acı. 4. Günüm ve inanılmaz toparlanmış hissediyorum bu kombine ameliyat sürecinin bu kadar kolay geçeceğini bilseydim hiç endişe etmezdim . Gerçi hekimim de çok profesyonel ona minnettarım. Bugün ilk defa karnımı ve göğüslerimi gördüm harikaydı... resmen sanat yapmış sevgili Diren hocam

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim doktorum çok tatlı bir o kadar profesyonel bir cerrah. Ona ve verdiği cesarete güvene hayranım. Ameliyat olacak olan Ankaralı hanımlara tavsiyedir(!)
Ben de Ankara'da yaptıracağım; doktorunuz kim?? Doktor konusunda tam karar veremiyorum

Ben de Ankara'da yaptıracağım; doktorunuz kim?? Doktor konusunda tam karar veremiyorum
Merhaba ben sağlık sektöründe çalışan biriyim hekimimi de meslektaşları üzerinden araştırdım. Gopta 3katlı bir klinik binası var ve çok profesyonel çalışıyorlar. Mutlaka fikir almanızı tavsiye ederim

Merhaba bende diren hoca da meme dikleştirme ameliyatı olcam şuan ki durumunuz nedir

Direnii çıkarmak cok kolay hiç birsey hissetmiyorsun sadece çekiyor o kadar merka etmeyin cok daha iyi olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…