• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Cem Çelik e tüp bebek yaptıranlar

İkiside ameliyathanede oluyor fakat normal ameliyathane olarak düşünme ultrason odasının daha çok aletli olan yeri😂 yumurta toplamada hafif bi sedasyon veriliyor ağrı sızı vs hiç olmadı. Transferde anesteziye hiç gerek yok alttan muayene gibi 2 dk sürmüyor sadece idrara sıkışık olman gerekiyor. İnşallah dilediğimiz şey gerçekleşir hakkımızda hayırlısı 🙏🏻😍
Sağol cnm içimi rahatlattın şimdi kontrol için bekliyorum..Hepimiz için Allahtan hayırlısı🥰🙏

Bizim doktor aynı ilaçlarımız da aynı. Gündüz bende ağladım haberlerden etkileniyor zaten insan bide ilaçlar ☹️ diğer arkadaşın sorusunda cevap vereyim biz cem beyin hastasıyız yumurta toplamada doktorumuz başımıza geldikten sonra verilen sedasyonla uyumuşum ben odama getirilmişti odada yatakta actım gözümü sonrada ağrım falan olmadı 5 gün. Sonrada adet oldum

Benimde ilk denemem 5. Gün embriosu bakalım hayırlı İnş tugçeyle aynı zamanlarda hayırlı haberler alacağız. İsteyen herkese versin rabbim

Hayır canım hiç kasık ağrım falan olmadı fitildende nefret ediyorum 5 kez çamaşırımı değiştiriyorum akıyor sürekli çok ayağa kalkamadm ilk 3 gün bugün falan hep ayaktayım aktı hep.

Hayır canım hiç kasık ağrım falan olmadı fitildende nefret ediyorum 5 kez çamaşırımı değiştiriyorum akıyor sürekli çok ayağa kalkamadm ilk 3 gün bugün falan hep ayaktayım aktı hep.
Ay evet bende aynı dertten muzdaribim günlük ped takıyorum bende. Bendede bi belirti yok şuanlık arada çok nadir göğüslerim sızlıyor o kadar

Bugün lekelenme damla damla gibi kanamam oldu merkezi aradım progestan iğne verdiler İnş negatif olmaz ya ☹️

Benim 21 şubattaydı ama ben kendi 7. Gün baktım betama kendi hastanemde beta 40 cıktı o gün. 9. Gün baktım 67 ydi yarın Bi daha bakılacak canm düzenli iki kat artış olmazsa kimyasal oluyor bakalım hayırlısı

Back
X