Tüp bebek için ne kadar bı ücret talep ettiler ilaçlar ve hastane olarak ayrı söylerseniz sevinirim?bide raporlu mu basladiniz tedaviye?Merhaba bende dün başladım cem beyle tedaviye. İlk denemem tüp bebekte 15 saniyede muayane etti gitti ama ben güveniyorum kendisine. Sonra hemşiresi ilaçları anlattı kan verdim kısmi ödeme yaptım recete i aldım çıktım 5 gün sonra kontrole çağırdı gonalf 900 lükten hergün 225 vurcam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tup bebek için ne kadar ücret talep ettiler sizden ilaçlar ve hastane olarak ayrı yazarsanız sevinirim?bide raporlu mu basladiniz tedaviye?Cem hocada benim bugün 8. Günüm bakalım ne diyecek bugün
Ben yılbasından önce basladım 1500 muayene ücreti ama 6 ay geçerli suan ne kadar olmuştur bilmiyorum 37900 sadece tüp bebek ücreti ilaçlar çok pahalı rahim dinlendirme dondurma vs. nerden baksanız 70000e yakın gözden çıkarın raporlu değil bu aradaTüp bebek için ne kadar bı ücret talep ettiler ilaçlar ve hastane olarak ayrı söylerseniz sevinirim?bide raporlu mu basladiniz tedaviye?
Maşallah çokmuş,neden raporlu basvurmadiniz sebebini sorabilir miyim özel değilse?Aynen böyle. İl dışından gelip gttim ben toplam 100 bin oldu şimdiye kadr ama merkez toplam 75 bin civarı aldı ilaçlarla beraber
Anladım,evet aşılama başarı oranı çok düşük,ben bir kez denedim tutmadı.hakkinda hayırlısı olsun inşallah dilediğin olurTabiki sorabilirsin. Ben 3 yıllık evliyim bir sorun olmadığı söylendi ama hiç gebe kalmadım aşılamaya inanmıyorum o yüzden böyle oldu cem hocada bir sorunun yok aşılama dene öyle gel dedi ben hayır dedim
Merhaba transfer oldunuz mu ne durumdasınızzHay maşallah aynı gün anne olacağız Allahın izniyle
Ben size 8şubat demişim tarihleri karıştırmışım 9 şubatta oldum bende transferden sonraki gün göğüslerimde ve kasığımda ağrı vardı biraz dünde biraz belim ağrıdı bugun hiç bişeyim yok yemeğe ve tuvalete kalkıyorum biOldum şükür o gün son hasta ben herhalde. 16 35 te falan girdim transfere. Benim belirtin falan yok ama hayırlısı artık. Siz nasılsınız yapıldığı sizede
İnşallahhÜzülme hiç hayırlısı inş. Olur hem niye olmasın Allah büyük. Hepimizi sevinirsin İnş
Aynı belirtiler bende de var ben de dün transfer oldum. Bir de sıcak basması da oluyor bana gerginlikten midir nedir, bi diyorum pozitif bi diyorum negatif ruh halim dengesizleştiBi hevesleniyorum tutar diye bi üzülüyorum tutmaz diye garip bi duygu halindeyim
- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Merhaba hanımlar inş sonuçlarınız pozitif olurBende yeni başladım bu sürece ilk randevuya gittiğimde hemen ilaçlara başladılar iğne vuruyorum 2 gündür yarın kontrolüm var ne diyecek bilmiyorumYumurta toplama işlemi nasıl oluyor onu soracaktım ameliyathanede mi topluyorlar sonrasında ağrı oluyor mu?Birde doktorum transfer işleminde anestezi uygulamıyoruz dedi ağrın olursa aneztezi veririz dedi sizlerin nasıl oldu transferiniz çok ağrılı oluyor mu?
Ay biran önce geçsin günler valla beni akşam ağlama krizi tuttu napcam böyle bilmiyorumAynı belirtiler bende de var ben de dün transfer oldum. Bir de sıcak basması da oluyor bana gerginlikten midir nedir, bi diyorum pozitif bi diyorum negatif ruh halim dengesizleşti
İkiside ameliyathanede oluyor fakat normal ameliyathane olarak düşünme ultrason odasının daha çok aletli olan yeri yumurta toplamada hafif bi sedasyon veriliyor ağrı sızı vs hiç olmadı. Transferde anesteziye hiç gerek yok alttan muayene gibi 2 dk sürmüyor sadece idrara sıkışık olman gerekiyor. İnşallah dilediğimiz şey gerçekleşir hakkımızda hayırlısıMerhaba hanımlar inş sonuçlarınız pozitif olurBende yeni başladım bu sürece ilk randevuya gittiğimde hemen ilaçlara başladılar iğne vuruyorum 2 gündür yarın kontrolüm var ne diyecek bilmiyorumYumurta toplama işlemi nasıl oluyor onu soracaktım ameliyathanede mi topluyorlar sonrasında ağrı oluyor mu?Birde doktorum transfer işleminde anestezi uygulamıyoruz dedi ağrın olursa aneztezi veririz dedi sizlerin nasıl oldu transferiniz çok ağrılı oluyor mu?
Hemen 7. Güne geleyim de test yapayım istiyorum inanki. Hemen belli olabilse keşke. Bi de kabız oldum bugün. Taze transfer 5. Gün benim sadece duphaston kullanıyorum. Sen neler kullanıyorsun?Ay biran önce geçsin günler valla beni akşam ağlama krizi tuttu napcam böyle bilmiyorum
Oo ben çok ilaç kullanıyorum benim dondurulmuş 5. Gün estrofem prolutex lutinus kan sulandırıcı ilaçlar mahvediyor zaten insanı. Nerede tedavi oldunHemen 7. Güne geleyim de test yapayım istiyorum inanki. Hemen belli olabilse keşke. Bi de kabız oldum bugün. Taze transfer 5. Gün benim sadece duphaston kullanıyorum. Sen neler kullanıyorsun?