Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?9 ocak benimdeSizinki ne zamandı
Amin bacım inşallahİnş. Bizde iyi haberlerinizi yazarız. Allah bu günler hürmetine bizlerede evlat versin inş.
- 23 Eylül 2020
- 49
- 33
- 18
- 31
Merhaba bende Cem beye gidiyorum 5 gün önce transferim oldu çok memnunum gercekden yoğun olmasına rağmen çok güzel ilgileniyor benim dondurulmuş embriyolarım vardı baska hastanede Cem beyin merkezinde taşıdık önceki tüp bebek deneyimim kimsayal oldu baska hastanede bu sefer Cem beyde denemek istedik inş güzel sonuçlar alırız beklemedeyiz ama ilk Cem beye gelmediğim için çok pişmanım sizlerinde hayırlısı olur inş bebişleriniz olurMerhaba hanımlar, ben daha yeni tüp bebek yaptırdım ama dün negatif olduğumu öğrendim.
Ve beklemeden yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz.
Bahçeci tüp bebek merkezi Cem Çelik hoca ya randevu aldık.
Burada Cem hocaya gidenler var mı?
Memnun kaldınız mı?
Kişiye özel mi tedavi uyguluyor yoksa ezbere mi diğer doktorlar gibi.
Ve ilgili mi, çok yoğun olduğu için korkuyorum biraz ama araştırdığımıza göre dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden biri bahçeci ve Cem hoca içinde çok memnun olan var.
Ben tedavı oldum cnm bende senın gibi cok arastırarak onume tüm raporlarımı koyarak gittim. Yasım 31 amh 0.66 esımde morfoloji sıkıntısı vardı. 3 tane ayrıntılı semen tahlılı goturdum esımle alakalı. Döndu bana dedıkı senın durumun esının durumundan kotu dedı. Ama aldırıs etmedım kı eşimin morfolojisi %1 benım tedavı ayımda 8 yumurta toplantı amh dusuk olduğu halde. Neyse sonuca gelırsek embriyolar olusmadı 55.000 tl paramız cope gitti. Sebebını sordugumda oyle saçma birsey soyledıkı anlatamam. Eşinin morfolojisi bozuk yumurtalar dölleme yaptı ama embriyo morfoloji yuzune olusmadı dedı. Bende madem oyle neden eşimi tedavı etmeden bana o iğnelerı vurdunuz bır suru ılaclar kullandım once esımı urolojı doktoru tedavı etseydı dedım belkı tutar dıye yaptık dedı ve ben inanamadım:/ neyse olayın uzerınden 10 gun gectı bashemsıresınden tut kordinatorune kadar herkes gecmıs olsun dıye arıyor her aradığındada tekrar baslayacakmısınız dıyorlar pazarlama taktiği. Bende kızgın olduğumu soyledım esımde sıkıntı vardı umursamadan tesavıye basladınız emegım hayallerım param herseyın gitti dedım sonra benı Embriyolog aradı boyle seyler olabılır baslayalım tedavıye sonucta morfolojı degısmez beklemenız bısey farketmez falan filan saçma sapan bir suru sey inan kı verdıgınız paraya yazıkMerhaba hanımlar, ben daha yeni tüp bebek yaptırdım ama dün negatif olduğumu öğrendim.
Ve beklemeden yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz.
Bahçeci tüp bebek merkezi Cem Çelik hoca ya randevu aldık.
Burada Cem hocaya gidenler var mı?
Memnun kaldınız mı?
Kişiye özel mi tedavi uyguluyor yoksa ezbere mi diğer doktorlar gibi.
Ve ilgili mi, çok yoğun olduğu için korkuyorum biraz ama araştırdığımıza göre dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden biri bahçeci ve Cem hoca içinde çok memnun olan var.
Gittim rahmim daha inceymiş 3 şubatta tekrar gidicemGittiniz mi siz kontrole
Evet önce kan verdim 2 saat kadar sonucların çıkmasını bekledim sonra ultrasona aldılar tam kalınlasmamıs ilaçları biraz daha kullan cuma kontrol edelim dedi o kadar başka hiç bişey yapılmadı. Cuma kaçta randevunKaç olduğu söyledi mi. Başka napıldı acaba. Kan verdiniz mi. Benimde kontrolüm o gün hayırlıysa
Bende tuğçe memnun oldum bende izmitten gidiyorum senin yolun baya uzunmuşSaat 10 da benimki. İsmin Fadime orda olursan görüşürüz inş. İnş sende iyi haberler larsın o gün. Ben afyondan gelip gidiyorum
Benimde 8 şubat hayırlısı artık inşallahNaptınız tuğce hanım benm transfer tarihim 8 şubat oldu
Ayy inşallahhHay maşallah aynı gün anne olacağız Allahın izniyle