• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Cem Çelik e tüp bebek yaptıranlar

Aklıma niye biz ilk adetle başladık transfer hazırlığına diye takıldı cem beyin asistanı a sordum bugün normal dedi hormonlar bakarız 3 şubatta yolundayız hepsi o zamn transfer günü belirleriz dedi

Evet buradan tanıştığım bi arkadaşta ilk adetten sonra gitti 1 hafta içinde transfer ettiler sonucu pozitif çok şükür

İnş. Bizde iyi haberlerinizi yazarız. Allah bu günler hürmetine bizlerede evlat versin inş.

Merhaba hanımlar, ben daha yeni tüp bebek yaptırdım ama dün negatif olduğumu öğrendim.
Ve beklemeden yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz.
Bahçeci tüp bebek merkezi Cem Çelik hoca ya randevu aldık.
Burada Cem hocaya gidenler var mı?
Memnun kaldınız mı?
Kişiye özel mi tedavi uyguluyor yoksa ezbere mi diğer doktorlar gibi.
Ve ilgili mi, çok yoğun olduğu için korkuyorum biraz ama araştırdığımıza göre dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden biri bahçeci ve Cem hoca içinde çok memnun olan var.
Merhaba bende Cem beye gidiyorum 5 gün önce transferim oldu çok memnunum gercekden yoğun olmasına rağmen çok güzel ilgileniyor benim dondurulmuş embriyolarım vardı baska hastanede Cem beyin merkezinde taşıdık önceki tüp bebek deneyimim kimsayal oldu baska hastanede bu sefer Cem beyde denemek istedik inş güzel sonuçlar alırız beklemedeyiz ama ilk Cem beye gelmediğim için çok pişmanım sizlerinde hayırlısı olur inş bebişleriniz olur

Merhaba hanımlar, ben daha yeni tüp bebek yaptırdım ama dün negatif olduğumu öğrendim.
Ve beklemeden yeni bir tedaviye başlamak istiyoruz.
Bahçeci tüp bebek merkezi Cem Çelik hoca ya randevu aldık.
Burada Cem hocaya gidenler var mı?
Memnun kaldınız mı?
Kişiye özel mi tedavi uyguluyor yoksa ezbere mi diğer doktorlar gibi.
Ve ilgili mi, çok yoğun olduğu için korkuyorum biraz ama araştırdığımıza göre dünyada ki en iyi 3 tüp bebek merkezinden biri bahçeci ve Cem hoca içinde çok memnun olan var.
Ben tedavı oldum cnm bende senın gibi cok arastırarak onume tüm raporlarımı koyarak gittim. Yasım 31 amh 0.66 esımde morfoloji sıkıntısı vardı. 3 tane ayrıntılı semen tahlılı goturdum esımle alakalı. Döndu bana dedıkı senın durumun esının durumundan kotu dedı. Ama aldırıs etmedım kı eşimin morfolojisi %1 benım tedavı ayımda 8 yumurta toplantı amh dusuk olduğu halde. Neyse sonuca gelırsek embriyolar olusmadı 55.000 tl paramız cope gitti. Sebebını sordugumda oyle saçma birsey soyledıkı anlatamam. Eşinin morfolojisi bozuk yumurtalar dölleme yaptı ama embriyo morfoloji yuzune olusmadı dedı. Bende madem oyle neden eşimi tedavı etmeden bana o iğnelerı vurdunuz bır suru ılaclar kullandım once esımı urolojı doktoru tedavı etseydı dedım belkı tutar dıye yaptık dedı ve ben inanamadım:/ neyse olayın uzerınden 10 gun gectı bashemsıresınden tut kordinatorune kadar herkes gecmıs olsun dıye arıyor her aradığındada tekrar baslayacakmısınız dıyorlar pazarlama taktiği. Bende kızgın olduğumu soyledım esımde sıkıntı vardı umursamadan tesavıye basladınız emegım hayallerım param herseyın gitti dedım sonra benı Embriyolog aradı boyle seyler olabılır baslayalım tedavıye sonucta morfolojı degısmez beklemenız bısey farketmez falan filan saçma sapan bir suru sey inan kı verdıgınız paraya yazık

Kaç olduğu söyledi mi. Başka napıldı acaba. Kan verdiniz mi. Benimde kontrolüm o gün hayırlıysa

Kaç olduğu söyledi mi. Başka napıldı acaba. Kan verdiniz mi. Benimde kontrolüm o gün hayırlıysa
Evet önce kan verdim 2 saat kadar sonucların çıkmasını bekledim sonra ultrasona aldılar tam kalınlasmamıs ilaçları biraz daha kullan cuma kontrol edelim dedi o kadar başka hiç bişey yapılmadı. Cuma kaçta randevun

Saat 10 da benimki. İsmin Fadime orda olursan görüşürüz inş. İnş sende iyi haberler larsın o gün. Ben afyondan gelip gidiyorum

Back
X