agrifertil isminde bir takviye yazmıştı hem eşime hemde banaYumurta kalitesi için önerileri neydi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- 38
Pko varmıydı sizdeagrifertil isminde bir takviye yazmıştı hem eşime hemde bana
hayır aksine yumurtalarım azalmaya başlamıştıPko varmıydı sizde
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Hayırlı olsun yavrun annesiagrifertil isminde bir takviye yazmıştı hem eşime hemde bana
Bizde gıda takviyesi alıyoruz maxijuno, eşimde maxigo,
Size ikinizede aynı kutuyu mu verdi erkeğede ayrı mı?
Amh, fsh kaçtı?
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun yavrun annesi
Bizde gıda takviyesi alıyoruz maxijuno, eşimde maxigo,
Size ikinizede aynı kutuyu mu verdi erkeğede ayrı mı?
Amh, fsh kaçtı?
agrifertil kadın ve erkek için ayrı oluyor. amh 1.05, fsh 7 gibi bir değerdi sanırım tam hatırlayamıyorum o dönem o kadar çok test yaptırmıştım ki
Hepsi geçip gidecek siz sabırlı olun ve umudunuzu hiç kaybetmeyin, inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza hep dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyen herkese
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
In
Değerlerin iyiymiş.
Ben uzun ara verdim kızım 22 yaşında, haliyle yaş rezerv sıkıntısı olunca zorlaştı işler.
Ya canim ne güzel söyledinÇok teşekkür ederim :)
agrifertil kadın ve erkek için ayrı oluyor. amh 1.05, fsh 7 gibi bir değerdi sanırım tam hatırlayamıyorum o dönem o kadar çok test yaptırmıştım ki
Hepsi geçip gidecek siz sabırlı olun ve umudunuzu hiç kaybetmeyin, inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza hep dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyen herkese
Değerlerin iyiymiş.
Ben uzun ara verdim kızım 22 yaşında, haliyle yaş rezerv sıkıntısı olunca zorlaştı işler.
Canım ozkan doktorun tup benek fıyatı ne kadar?Mehmet bey hem kendi hastalarına hem de Cem beyden kalan hastalara bakacakmış çok yoğun olur diye Özkan Özdamar ı düşündük biz. Bakalım hayırlısı olsun.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Merhaba tekrar canım, agifertili sipariş edicem de, kaç ay kullanmıştır eşinle?Çok teşekkür ederim :)
Ve onda spermde sıkıntı var mıydı?
Merhaba :) Birer kutu kullanmıştık, eşimin morfolojisinde de sıkıntı vardı. Ona da faydası oldu benceMerhaba tekrar canım, agifertili sipariş edicem de, kaç ay kullanmıştır eşinle?
Ve onda spermde sıkıntı var mıydı?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Tamam canım, İnternet'e mi aldınız eczanede yok.Merhaba :) Birer kutu kullanmıştık, eşimin morfolojisinde de sıkıntı vardı. Ona da faydası oldu bence
evet eczanelerde aradım yoktu, internetten almıştımTamam canım, İnternet'e mi aldınız eczanede yok.
- 22 Şubat 2023
- 10.156
- 11.315
- 218
- 37
Canım bunları tüp bebek esnasında mı sürece başlamadan önce mı kullandınız? Benim bu ay ilk tüp bebek tecrübem oldu ama yumurtam gelişmedi. Sonraki ay tekrar gideceğim. Acaba bu ay agrifertil mı kullansam? Tüp bebek için gonal-f kullanılırken de kullanılabiliyor mu biliyor musunuz?agrifertil isminde bir takviye yazmıştı hem eşime hemde bana
- 2 Mart 2024
- 136
- 20
- 13
- 32
Merhaba Cem hoca Brüksel tüp bebek merkezine geçmiş ben orda başlayacam da sizin hekimle tedaviniz nasıl geçti, probleminiz neydiMerhaba ben Cem Hocanin hastasiyim. Transfer asamam kaldi bi tek. randevumu öne cekmek istediler. Sebebi Cem Hoca ayrilcakmis Bahceciden. ben sok telefonda...Doktorun ayrilcagini bile bile sizi nasil tedaviye baslatiyolar. Büyük bir ihtimalle doktorunuz degiscek sonradan simdiden söliyim. Kismet de varsa her türlü olur gerci Allahin izniyle. Böyle bir duyum alan var mi aranizda?