T şeklinde ters rahim mi ? Ters rahim bebeğin olmasına da tutumasına da engel değil ki ? Ters ve T rahim farklı mı ?Gercekten doktora guven konusunda cem hocama sonsuz guveniyorum halbuki ben burda ucuza T sekli ameliyat oldum sonra rahim filmi cekildik cem hoca duzelmemis dedi ama ameliyat eden doktora gittigimde ben yaptim duzelttim diyince guvendik acikcasi. Ama bastan cem hocayi dinleyip tekrar ameliyat olsaymisim hem embriyo bosa gitmicekdi hemde emegim hayallerim bosa gitmicekdi vardir bundada bi hayir nasip dedik tekrar ameliyat oldum su an iyilesme surecindeyim cem hoca 2 ay dinlen dedi 2. Ay rahim filmi cektir sonrasina bakalim dedi dua edin nolur duzelmis olsun gercekten gucum kalmadi hem maddi hem manevi.
Benimkini de o yaptı. Ama ben sabri HOcanın hastasıyımYumurta mı topladı cem hocam. Çok güzel geçti elhamdülillah. Ağrım olmadı benim. Bide cok iyi davrandı ameliyathane ekibi. Moral verdiler sağolsun lar. 13 45 te denmişti ama 14 00 E girdim opuya. Eşim 15 dakikada cıktın dedi yatağıma aldıklarını hatrlamyrm tansiyonum ölçülmüş odaya gelince onuda hatırlamıyorum Bi kez girmeden serum takıldı bide cıkınca takıldı 16 00 çıktım merkezden monodoks ve dostinex yazıldı recete olarak. Yarın arayıp söyleceklermiş emriolarım İn durumunu 25 yumurta çıkmış cok şükür. Adet olunca araycm bende merkezi transfer hazırlığı o zamn başlayacakmış. İnş ben dahil kim evlat istiyorsa tez vakitte hayırla sağlıkla kavuşur evladına
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba. Bende sonuç bekliyorum şuanda. Aynı doktorumuzCem hocada benim bugün 8. Günüm bakalım ne diyecek bugün
Evet Farkli T rahim rahmin T seklinde oldugunu gösterir. Dogustan oluyomus oda ters rahim farkliT şeklinde ters rahim mi ? Ters rahim bebeğin olmasına da tutumasına da engel değil ki ? Ters ve T rahim farklı mı ?
Kac yumurtaniz toplandi acaba benim 18 yumurtam toplandi 5 tane 4. Gun embriyom 2 tane 6. Gun embriyom toplam 6 embriyom vardi 1ini kullandik 5 embriyom kaldi insaAllah bidahaki ay hersey yolunda olmus olurda transferimi olurumYarın 3. ncü günümüz emriolarımızın bakalım kaçı hala bizimle. Ben özellikle sayı belirtmedm sonucta 5. Gün kalan sayı önemli. Şimdiden kendimi havaya sokmak yada olmayan birinizde incitmek istemem. Cumartesi toplandı yumurtalar pazarda arayıp kaçı olgun kaçı döllendi bilgisi verildi İnş yarında arayacaklar hayırlı haber için.
Merhaba sonuç ne oldu ?Bugün 5. Gündü embriolar donduruldu. Ama doktor beni. Çağırmadan telefonda asistanı bugün adet oldum dye estrofem başlayın adetin 3 günü dedi. Progesteron bakması gerekmezmiydi
Şuan aynı aşamadayız bende estrofem kullanıyorum bide omegrav diye vitamin ve balık yağı ne zamn gidiceksiniz muayeneyeBugün 5. Gündü embriolar donduruldu. Ama doktor beni. Çağırmadan telefonda asistanı bugün adet oldum dye estrofem başlayın adetin 3 günü dedi. Progesteron bakması gerekmezmiydi
Bana opudan cıkınca adet olunca yaz bize dediler yazdım ilaçlara başlattılar 30 ocaktada çağırdılarSizi ne zaman çağırdılar. Sizde mi ilk adetle başlayacaksınız transfer hazırlığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?