- 22 Şubat 2012
- 176
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.581
Benim en korktugum da nefes alamamak iste...
Zor nefes alinacak gunler icin beni uyutacak ilaclar istedim.
Ufak bir mudahale yapacak bende cok buyuk bir degisim olmayacak esas sorun icerdeki deviasyon.
Korkacak ince ince dusunecek zaman yok Allahtan is guc yigildi basima ama bir tedirginlik var yine de...
Burda kizlar birbirine cok guzel destek olmus.
Keske denk gelseymis de seni gorseymisim o gunmerak ediyorum nasil oluyor ameliyattan hemen sonra
benim de herşey deviasyonla başladı olmuşken tam olsun istedim.korkacak birşey yok birkaç gün sadece nasıl geçtiğini anlamazsın hem benim gbi olack diye birşey yok belki sen çok rahat uyursun.hala istersen birkaç fotoğraf çektim mail adresini ver göndereyim başka isteyen olursa da gönderebilirm.
aysegul0072 yaa ben bu sayıfaları yeni yeni okuyorum yeni üye olduğum için albümleride göremiyorum acaba bana tarif edermisin can kopal nasıl bir dr ve sen benden daha çok araştırmışsındır hastalarının burnu nasıl yani tam doğal gibi görünüyo mu?
keşke bende böle karar verseydim hemencecik ama üç isim arasında kaldım zaten şehir dışından gelicem onun sıkıntısıda başka tabi.
Canım hıc yorma kendını hangısı dıye.tek ısım can bey karıstırma kafanı baska ısımlerle.bır kere ol tam ol.
benimde aklımda 3 doktor vardı birni eledim 2 doktor kaldı sürekli resimlere bakıyorum seni resimlerinde harika bayıldım
ama karar vermek çok zor
Sen bı de sımdı gor.sıslıklerım cok az kaldı.yarın yenı fotolar da koyucam ınsallah.
fazlamutsuz hariç doğru düzgün bir albüm resim birşey göremedim sağolsun kimsede mail atmamış.ben yaptığım görüşmede yeterli güveni aldım,çok tatlı ılımlı ve uyumlu bir dr ama yinede insan bir kaç örnek görmek istiyor :)sanırım en kısa zmanda uygun bir gün belirleyip ameliyatımı olmayı düşünüyorum.korkularım ve kaygılarım yok değil ama inşallah hayırlısıyla hepsi geçecek.bu arada fazlamutsuz arkadaşım çok net resimlerini görebilmemiz çok güzel teşekkür ederim. hepimizin hakkında hayırlısı..
fazlamutsuzun fotolarını bende beğendim dr.ları bide faceden inceliyorum belki hastaları albüm eklemiştir diye bazı dr.lerin hasta albümlerine ordan bakabildim istesen öle yap canım.