- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.541
Aysegul resimlerine baktim simdi harika gorunuyorsun inanamadim bu kadr kisa surede boyle gorundugune. burnunda hangi islemler yapildi senin? boyu kisaltildi mi?
Cok ıyıyım canım hıcbıseyım yok.ıkıncı alcım p.tesı cıkacak heyecanla beklıyorum.sen ne yaptın karar verdın mı artık?
resimleri gönderdim canım. yorumlarını bekliyorum. sana da sevgiler.
Dun canbey ıkıncı alcıyı yaparken annemler gordu bayıldılar burnuma.bana gostermedı can bey acılınca bakarsın cok goreceksın nasıl olsa dedı.alcıdan gorunusunu bıle cok begendı arkadaslarım.
kızlar ameliyatımı oldum çok şişim şuan ama hiç ağrı sızı yok yakın zamnada daha net yazıcam inşallah:)
Merhabaaa:)
Uzun zamandır buralarda yazdıklarınızı okuyordum ama artık fotoğraflar konusunda baya meraklandım ve üye olmaya karar verdim:)
Kendimi bildim bileli burun ameliyatı olmak istedim ama ancak birkaç aydan beri cesaretlenmeye başladım. Hele yazdıklarınızı okuyunca daha da cesaretleniyorum ama merak ediyorum rica etsem fotoğraflarını gönderebilir misin sakıncası yoksa:) çok beğenilmiş burnun, merakla ben de bekliyorum:))
too.be@hotmail.com
Subat ayıydı tarıhten yorumlara bakarsan bende boyle bır mesajla baslamıstım.sımdı amelıyatımı oldum guzel burnumla yenı bır hayat benı beklıyor.ben de ılk defa amelıyat olan bır arkadasımın cesaretlendırmesı ısle basladım sonra da bu forumda buldum kendımı.burda yazan amelıyat olan arkadasların da cok destegı oldu amelıyat olmamda.amelıyat olmak benım ıcın bır hayaldı hıc yapamayacagım bısey gıbı gelıyodu.nerdeyse 6 aydır arastırıyorum hazıran ayı gıbı kararımı cok netvermıstım ama ızın durumumu ancak ayarlayabıldım.hayırlısı olsun hakkında canım.maıl atıcam sana fotograflarımı.
Öncelikle çok teşekkür ediyorum şimdiden fotolar için:) evet benim de biraz desteğe ihtiyacım var. Korkuyorum açıkcası acaba ameliyatta bişey olur da burnum bundan daha da kötü olur mu diye.. Ben de izin problemi yaşıyorum o yüzden kurban bayramına yakın yaptırabilirim en azından bayramda yatar dinlenirim diyorum ama bunun için sanırım önce cesaretlenip doktordan randevu almam lazım..
Doktor da cok onemlı ben Can Bey e cok guvendıgım ve kotu bısey yapmayacagına ınandıgım ıcın de bu kadar gozum kapalı oldum.bı gorus ıstersen randevu alıp.burnun cok da kotu degılse gerek yok aslında.
eğer senin için sorun olmazsa atayım ben de resmimi de ne kadar gerekli hak ver banabenim burnum büyük, burada okumuştum sanırım büyük burunlara zor oluyormuş ameliyat ondan korktum doğrusu
Cok sevındım canım hadı hayırlısı bugunden sonra hıcbısey anlamayacaksın zaten.su gıbı gelıp gececek.
cnm bugn çok şiştm morardm şimdide can beyle konştum ama herşey noormal iilerlio cnm 2. gün en çok şiştğm gün mü olucak
Ne farkederkı canım buyuk ya da kucuk.kesecegı parca fazla olur o kadar:))
Gönderdim canım, mail ile cvp veremiyorum burdan msj sayısı problemim var sanırım:)
kızlarr 7. ayımı doldurmak üzereyimm..size biraz foto yükledimm merak edenlerinize..ameliyatın ilk ayları var(feci şiş haller:)))..ayrıca baştaki 2 fotoğraf da en son halimm..öpüyorum hepinizi..her türlü sorunuzda mesaj atabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?