- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.561
dahaaa o kadar taze ki o burunnn daha çook değişicekk ve güzelleşicekk:)) masajlarımı günde 3 defa yapıyordum canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugn tamponlarım çıktı hiç acımadı tam tersi bi rahatlamayla birlikte çıktı hani herkes dio ya burnunuzla oynama hissi kötü die bi yerde kötü ama amelyattan soraki ilk temzlik oluo tertemz oluo burun içi nde kurumuş kanlarn temzlenmesi okdar rahtlattı ki beni şimdi şişlerm incek ii şler düşünüorm iskarpin fotolarına baktmda bende senin gbi şişim bugn şişlerim inmeye başlıo dudağımn ifadesi çok komik we burnun alçıdan sora okadr değişmiş ki bunu görmek çok ii oldu masajlarınızı ne sıklıkta yapıosunz kızlar we poliklinkte tanştığım kız:) bilmiorm okuomusun ama sana msn adresimi werdm ulaşamadın mı aklım kaldı tekrar yazıorm corradicorelli@hotmail.com
ben de senden birgün sonra oldum dün tamponlarım çıktı benim de acımadı tamponlar alınırken ama sonra çubukla temizlerken biraz yaş geldi gözümden senin nefes durumunu çok merak ettim tamponlar çıkınca çok rahat nefes aldım sonra doktor kulak çubuğuyla temizlerken tıkandım bir delik tamamen kapalı şuan çok az nefes alabiliyorum geceleri hiç uyuyamıyorum dudaklarım yara oldu ağzımdan nefes almaktan şuana kadar tek sıkıntım bu benim hiç ağrım sızım olmadı sadece ilk gün çok az kan sızıntısı oldu ve hiç morarmadım şişliklerimde tamamen geçmek üzere genel olarak rahatım ama bu nefes durumu zorluyo biraz beni senin ve diğer ameliyat olanların nefesleri nezman açıldı can beyi aradım temizliğe devam et geçicek diyor ama sanki hep böyle kalıcakmış gbi yada ben dayanamıyorum artık
29 eylul ameliyat gunum. Pazartesi alsamustu ben girmeden Can bey in yanindan cikan burnu yeni yapilmis kiz burda midir ki??
Ben apartmana girdigimde sen telefonda konusuyordun. Kacinci gunundesin nasil gecti kolay atlattin mi? Hangi hastanede oldun? Ve tabi gecmis olsun =)
arkan donuktu goremedim yuzunu. Can bey simdi cikan hastami gorebilseydin keske dedi o zaman anladim. Resim yollayabilir misin?