- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.201
Sizin nasil oldu peki 5.gün daha amaMerhaba cok geç oldu biliyorum ama can beye 5 gn önce ameliyat oldum acaba sizin suan burnunuz nasıl memnununmusnuz oturunca nasıl oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin nasil oldu peki 5.gün daha amaMerhaba cok geç oldu biliyorum ama can beye 5 gn önce ameliyat oldum acaba sizin suan burnunuz nasıl memnununmusnuz oturunca nasıl oldu?
Cok şiş oldugu için ben anlıyamadım ackcası suan 11.gün ama hala davul gibiyim :/ ama genelde iyi olmuş diyolar insanlar ama anlayamadım gerçekten ben emin değilim . :/Sizin nasil oldu peki 5.gün daha ama
Ayferrr hanım buralardamısınız?Artik nefessizlik canima tak dedi
sizinle görüşmem gerekıyor lüffen bana cevap verin 18 eylulde can beye ameliyat olucam fotografınızı görmek ıstıyorum ne olur bana cevap verin kımse cevap vermıyo cok korkuyorumKendi fikrimi söylemezsem rahat edemicem, burdaki hastaların çoğuyla özelden görüşüyorum, nerdeyse hepinizin burnunu gördüm.. Burunlar aynı demek çok yanlış sonuçta hepimiz kronik balığın burnuna hayran kalıpta gitmiştik sonra benim fotomuda götüren olmuş, erikanınkinide ve hiç birimizinki aynı deil.. Benim Can Kopal ile hiç bir bağım kalmadı, ön görüşmemi yaptım, ameliyatımı oldum, kontrollerimi oldum ve bitti yani lütfen kimse reklam gibi düşünmesin .. Özelden konuştuklarımda bilir zaten öyle bir amacım olmadığını.. Fransada özel hastanede bir ameliyat geçirdim, cerrahımın yüzünü görebilene aşk olsun, acil görüşmem gerekti ya bir ay sonra randevuya gel yada acil e git denildi.. Bu genellikle böyledir.. Ama can hoca herkeze cebini veren whatsapp tan görüşen herkeze kendi cvp veren birisi.. Gerekirse 2/3 kez öngörüşme yapan ameliyatan sonra defalara ve defalarca kez kontrole çağıran üstelik hiçbirindende ücret talep etmeyen birisi.. En önemliside bunu defalarca kez söyledim yaptığı işin arkasında duran birisi, Cavdar arkadaş vardı bilenleriniz vardır, iyileşme döneminde sorun yaşadı, bir gün msj attı capo hoca beni çağırdı bırnumda sorun varmış die, ve geri dönüş yaptı, capo hoca iyileşme dönemini beğenmemiş müdahale etti die.. Gerektiğinde herşeyi yapıo zaten.. Piltancım inan bana burnun çok güzel oldu, sen alışamadın ama çok güzel oldu ilk zamanlar rujj la bende çok yadırgadık burnunuzu, hele ben alışmışım her sabah kendimi aynada cadı gibi görmeye, hem çok beğendim yeni burnuşumu hemde kabullenemedim.. Ama şimdi eski fotoların burdaki kızlara lazım olmayacağını bilsem silicem valla o kadar rahatsız edici.. Sadece burnunu ekle buraya bak herkez aynı şeyi dicek, burnun inan çok doğal ve güzel oldu
benı ekler mısınız lütfen20 mesaj yani yorum yapman gerek, istersen oyun bölümlerine git orda doldur. Birde hangi dr u seçeceksen onun hastalarına seni eklemekerini rica et o zaman görürsün :)
5500 tl dedı Can bey ama korkuyorum burun bu sonucta iyi yorumlar var kotu yorumlar kafam allak bullakFiyati nedir acaba vede kendinizi olumlu enerjiyle bakin eminim guzel sonuclar alacaksiniz
Aynu sekilde bende korkuyorum sonuc olarak bedenimizde tasiyoruz ve kolay degismiyorda...5500 tl dedı Can bey ama korkuyorum burun bu sonucta iyi yorumlar var kotu yorumlar kafam allak bullak
sen ameliyat olacak mısınAynu sekilde bende korkuyorum sonuc olarak bedenimizde tasiyoruz ve kolay degismiyorda...
Ben 18 Eylül'e can kopaldan gün aldım ama yorumlar korkutuyor harıka doktor dıyende var memnun olmayanda varBende Eylül ayında ameliyat düşünüyorum. Eylül ayına gün alan var mı?
Her doktor için aynı durum geçerli maalesef.. kötü yorumları duymamak gerekiyor sanırımBen 18 Eylül'e can kopaldan gün aldım ama yorumlar korkutuyor harıka doktor dıyende var memnun olmayanda var
Ben doktora ameliyat olan 9 kişiyi buldum görüştüm herkes cok mutlu kesınlıkle ameliyat olucam inşallah bende cok mutlu olurumHer doktor için aynı durum geçerli maalesef.. kötü yorumları duymamak gerekiyor sanırım
Bende Eylül'de ameliyat olacağım. İnşallah bizde mutlu oluruz çok heyecanlıyım :)Ben doktora ameliyat olan 9 kişiyi buldum görüştüm herkes cok mutlu kesınlıkle ameliyat olucam inşallah bende cok mutlu olurum
Ameliyat günü yaklaşıyor bende heyecan çok siz ne durumdasınızBen doktora ameliyat olan 9 kişiyi buldum görüştüm herkes cok mutlu kesınlıkle ameliyat olucam inşallah bende cok mutlu olurum
Cvp verdim bir üstte :)Ameliyat günü yaklaşıyor bende heyecan çok siz ne durumdasınız
Cvp verdim iki üstte :)Ben doktora ameliyat olan 9 kişiyi buldum görüştüm herkes cok mutlu kesınlıkle ameliyat olucam inşallah bende cok mutlu olurum