- 9 Ekim 2012
- 69
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendisine oldum bugün cikti tamponlar hiç almadığım kadar rahat nefes alıyorum şeklini de sis ama paylaşabilirimBen başka doktora ameliyat olacağım ama araştırma sürecimde burak dikmen ile ilgili olumsuz çok yorum okudum ve listemde çarpı attım hemen..
Nereden okudunuz ve neydi yorumlar acaba? Merak ettim. Ben de ameliyat oldum ve memnunum açıkçası ilk defa sizden duydum böyle bir şey :/Ben başka doktora ameliyat olacağım ama araştırma sürecimde burak dikmen ile ilgili olumsuz çok yorum okudum ve listemde çarpı attım hemen..
aynen değil mi :)Sizde doktorun gizli Asistanı gibisiniz
Ben kendisine ameliyat oldum çok da memnunum resim de atabilirimaynen değil mi :)
çok sevinirim resim atarsanızBen kendisine ameliyat oldum çok da memnunum resim de atabilirim
çok sevinirim resim atarsanız
Suan 21 gün oldu maşallah diyorum sürekli nazar değmesin diye tam istediğim gibi oldu agri sizi olmadı goruntu hoşuma gidiyo şükür ki ve çok rahat nefes alıyorum KBB doktoru seçmek çok önemliymiş önceki haline göre sahane nefes alabiliyorumBen konu başlığını Dur durak bilmez olarak okuyodum
O yorumlarin çoğu rakip doktorların asistanları tarafından yapılıyor olabilir çünkü ciddi bir rekabet var doktor seçerken de çok gördüm bunu tabii kimsenin günahını alamam doktor biraz şans işi ben şanslıyım şükür kiUzun zaman geçtiği için Hatırlamak amaçlı tekrar google’a ilgili doktorun adını yazdım ve ilk sırada yer alan google maps’teki yorumlarda olumsuz deneyimi olanların paylaşımlarını gördüm. Tabi bu yorumlar göreceli ve gerçeği yansıtmayabilir elbette. Doktor işinde iyi ve tecrübeli de olabilir çok saygı duyuyorum. Ama araştırma sürecimde olumsuz bir yorum görmek bile benim içimi kaçırdığı için hiç görüşmedim. Bu benim pimpirikliğimdan ötürü. Umarım siz sonuçtan memnun olanlardan olursunuz Ben de kendi doktoruma 17 kasımda ameliyat oldum hala tamponlarım var bu süreçteyim bakalım