Dr Burak Dikmen

BURCUTS89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
95
8
35
Merhaba kızlar kardeşimle birlikte ilk burun estetigi için Dr Burak Dikmen ile görüştük Özel Hürrem Hastanesinde ve 3 Kasım icin anlaştık insallah güzel olucak ama kendisi ve asistanları çok tatlı ilgili ve enerjilerine bayıldım kendisini arastirdigimda da kötü yorum görmedim ve sonuçlarını beğendim ameliyat sonrası fotoğraf ve fikirlerimi paylasacagimmm 🌸🌸🌸🌸

Ben ona yaptırdım ve çok memnunum. Aralık ayında yaptırdım. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

Çok teşekkür ederim doktor bey çok ilgili Asistanı berrin hanım sahane bir kadın biz şuandan itibaren çok rahat içimiz sormak istediğim tampon çıkarken cok hissediliyor mu

Off iste en korktuğum kismi acı oluyor mu sadece baş dönmesi mi
Acı yok iç gıdıklıyor önce doktor burnumu temizledi kabukları aldı daha sonra birden tamponları çekince gerçekten nefes aldığımı hissettim ama midem bulandı yani kusacağımı söyledim ve tansiyonum düştü bayıldım.
Normalmiş.
Acı hissinden ziyade burun hassas ya gerginlik oluyor. 2 saniyede çıkarıyor zaten.

Ne abartması deli misiniz siz?
Yaşadığım şeyi anlatıyorum.
Acıdan bayılmadım zaten korkudan bayıldım.
Tamam işte korkmuşsun. Acı yok. İnsanları gereksiz korkutma. Acımıyor diyebilirsiniz

Acı yok iç gıdıklıyor önce doktor burnumu temizledi kabukları aldı daha sonra birden tamponları çekince gerçekten nefes aldığımı hissettim ama midem bulandı yani kusacağımı söyledim ve tansiyonum düştü bayıldım.
Normalmiş.
Acı hissinden ziyade burun hassas ya gerginlik oluyor. 2 saniyede çıkarıyor zaten.
Sonuçtan memnun musunuz ?

Daha alçım bugün çıktı. Çok şiş bir burnum var ama bu hali bile eskisinden güzel.
Doktorum doktorunuzla aynı değil... Ama endişe etmeyin tamponlar ameliyattan sonra dert edilecek son şey.
Uyumak en zoru..
Ben o ilk haftadan korkuyorum dümdüz uyumak vs zor olacak sizin doktorunuz kimdi

Dr burak dikmene burun ameliyatı oldum 4. Günümdeyim sonuçları burda paylasicam cuma günü tampon çıktığında ama şuan bile memnunum doktor bey ve asistanları hastane hemşireler hepsi şeker gibi insanlar sonuç için herseyi paylasicam umarım herkesin istediği tarz olur

X