Dr.Beyhan Badoğlu - Derindere Hastanesi

Anladım canım bizden de istemedi ama eşimin morfolojisi yüzde 2ydi proman k diye bir vitamin var eşime üroloji doktoru onu vermişti yüzde 5e yükseldi ve yinede aylardır hamile kalamadım ben kendim eşimde dna hasar olabileceğinden şüphelendim ve Rıza beye ben sundum oda maliyetli diye biz söylemiyoruz sunmuyoruz bunu ama yaptırırsanız tabiki önemli tedavide bize adım attırır dedi ve eşim dün yaptırdı 15gün sonra sonuçları çıkacak klomen uzun süre kullanımda kist yapıyormuş çünkü boşa kürek çekmek istemediğim için aklımdaki soruyu kendim yanıtlamak istedim açıkcası

Ama bana umut oldun şuan demekki tüp bebeğe kalırsa işim en azından çocuğum olabilir demekki bnm eşiminde dediğin değerler ii çünkü

Bizim yüzde 1di morfoloji aynen üroloji doktoru proemn k vermişti. Ama 6 ay olmadı. Şans belki ama durumumuz aynıymış canım inşallah sonuçlar iyi çıkar ben klomen kullanmamistim yalnız

Bizim yüzde 1di morfoloji aynen üroloji doktoru proemn k vermişti. Ama 6 ay olmadı. Şans belki ama durumumuz aynıymış canım inşallah sonuçlar iyi çıkar ben klomen kullanmamistim yalnız
İnşallah bakalım klomen işe yarayacakmı zaten çatlıyor yumurtam ama belki daha fazla yumurta çatlar ve olasılık artar duam bu inş olur 2-3ay klomenle deneyelim dedi bakalım, canım senin eşin peki proman k kullandımı ne kadar kullandı ve yaramadı mı Durumumuz resmen aynı benimde birgün bebeğim olur inşallah Allah bebişine sağlıklı uzun ömür versin

Canım hiç umutsuzluğa kapılma en önemli şey senin motivasyonun. Promen k kullandı eşim 6 ay. Hatta halen duruyor kutusu mutfak dolabında. Ve de 6 aydan once etkisini göstermez zaten demişti dr. sizde yüzde 5 e gelmesi çok iyi bir rakam. Yalnız rıza hoca pimpiriklidir. Olumsuza alistirir biraz. Sen sakin olumsuza kanalize olma. Ben buradan çok şeyler okudum sordum öğrendim o nedenle paydaş olduğum noktalarda bilgi vermek artık görev gibi hissediyorum. Kimse birbirini tanımıyor ama en iyisi en doğrusu için çabalıyoruz. Ben süreçte çok çok yıprandım. Çünkü eşim kabullenemedi sorunun kaynağı olma durumunu. Psikolojik olarak çok yıprandım. Hiç dusunmezken gittik tüp bebek merkezine sizdeki sorun burada sorun olarak sayılmaz dedi dr. Normal yolla bekleyebilirsiniz dedi ama 35 yaş olduğu için beklemek istemediğimizi konuştuk. Ama sadece morfoloji ınan bana büyük sorun teşkil etmiyor. Karyotip yani kanda kromozom analizi testimiz temiz çıkmıştı dna hasar testini ben buradan öğrendim. Sen söyleyince de dedim ne mutlu en doğrusunu yapıyorsun.
Ne zaman istersen yazabilir sorabilirsin ben yaşadığım şeylerle ilgili elbette sana cevap veririm hiç sıkıntı yapma kendine ama sana bir tavsiyem tek doktora bağlı kalma. Baktin moralin bozuluyor yasa süreç istedigin gibi cevap vermiyor hemen 2. Bir dr.a danış. Boşuna zaman kaybın olmasın benim gibi..

Sağolasın Allah razı olsun zaman ayırıp beni bilgilendirdin ve söylediğim gibi umut oldun bana daha önce aygün hanıma gidiyordum kendisi bana pko demişti öyle olmamasına rağmen ve her gittiğimde daha yeni tedaviye başlayacak biri olmama rağmen büyük umutlarla gelmeyin diyordu otomatik stres yaratıyordu ve ona muayene olurken düzenli adetlerim stresten düzensiz hale geldi inan şuan Rıza bey ona göre çok daha ılımlı geldi ama dediğin gibi oda pimpirikli bir doktor ama çok daha bilgili geldi bana bakalım sürecim nasıl ilerlicek hakkımda hayırlısı inş tez vakitte dolar benim kucağımda, canım sen tüp bebeği hangi hastanede ve ne kadara yaptırdın acaba birde bu yılmı yaptırdın ? Şimdiden bilgi sahibi olayım kendimi her duruma hazırlamalıyım tekrar teşekkür ederim sana

Bu arada eşim proman k ile birlikte hergün pekmeze çakşır otu karıştırıp yemişti yani tam olarak proman k mı yükseltti 1ayda çakşır mı bilmioruz ama şuan çakşırve pekmez karışımına devam ediyor

Canım hayırlı olsun hakkında. Aygün dr.un hastaneden ayrılması belki de bir artı olmuş senin için. Ne güzel değerlerimiz yükselmiş. Hormonlar için stres çok önemli ben sana tüp bebek noktasında her zaman destek olurum ama şu anda onları araştırıp kafanı doldurma. Inan hormonlar bizim stres ve sıkıntısından çok etkileniyor. Beyin salgılanmasını sağlıyor. Rıza hoca sana zaten yapmıştır hormon testlerini tsh progesteron prolaktin vs.. Ben inanıyorum kısa zamanda güzel haber gelecek senden :)

Doğru söylüyorsun en dibe kadar araştırıp stres yapıyorum ister istemez bnu yapmamalıyım:) inşallah mübarek gün Allahım bana da nasip etsin, yapıldı canım hepsi yapıldı iyi çok şükür dediğin gibi Aygün hanım gitmeseydi ben değiştircektim zaten ama daha hızlı oldu bu benim için Allah yol gösterdi belkide bana herşey için sağolasın gelişme oldkça yazacağım:)

Bekliyorum canım yaz mutlaka. Ben de dua ediyorum inşallah bu mubaek günde dualarimiz kabul olur. Ben de floranceye gittim bugün çok memnun kaldım. Geçen hafta belliymis aslında beyhan hoca soylememisti bana cinsiyeti soramamistim bile. Bu dr tahmin bile mi yapmadı diye şaşırdı. durum böyle.. İyi düşün iyi olsun..aslinda plates yada yoga arastirsan harika olur. Ben neden yapmamisim bilmiyorum. böyle ışte canım inşallah güzel haberlerle karşılaşmak dileğiyle..

İşte doktordan doktora fark var çok sevindim senin adına sende dualarımdasın inş sağlıkla al bebeğini kucağına, ben evlenmeden önce düzenli pilates yapıyodum tüm aletlerm var ama evlendktwn sonra iş ev yetişemez oldum çok yoruluyorm bir de çock için düzenli ilişki durumu var malum yine de boş kaldıkça yürümeye çalışıyorum ama dediğin doğru zaman yaratmak gerek ve hamile kalmadan biraz kilo veriyim diyorum kalabilir miyim oda meçhul ama:) bu arada ben bebişini kız hissettim doktor ne dedi:)

Canım bir de aklimdayken kan pihtilasma testine de baktir mutlaka tedavi olmadan doktorlar pek yaptirmiyorlar ama çok gerekli bence.
Bebis erkek 16 haftası bitti. İnşallah sağlıcakla devam eder canım.senin de tüm işlerin yolunda gitsin..

Hastane hakkinda cok bilgim yok, bir kere sadece hamileyken isyerime yakin oldugu icin idrar yolu enfeksiyonuna baktirmak icin gitmistim. Ama bir arkadasim orda dogum yaptigini ve hic memnun kalmadigini soylemisti.

Erkek demek bilemedim:) canım gittim bugün rıza beye iki yumurtam büymüş rahim duvarın kalınlaşmış herşey hamileliğe hazır dedi eşiminde testleri ii çıkmş dna hasar sonucu baya iyi sadece eşime morfoloji için keçiboynuzu ve nohut yemesini söyledi vitamin verdi gün aşırı ilişkiye girin bu şekilde sebepsizlerde Allahın izniyle klomenle bir kaç ayda yüzde 90 olur dedi bu arada Rıza bey gerçekten çok detaylı anlatıyor beğendim ben kendisinin hekimliğini bakalım zaman ne gösterecek inşallah kalabilirim

Çok sevindim canım.. Maşallah sonuçlar güzel çıkmış ne mutlu.. İyi enerji iyi sonuçlar getirsin size içime öyle doğdu:)

Kan pıhtılaşma testi genelde düşükte gerekli diyorlar ama bakalım nasıl ilerlenecek herşeyi de peş peşe yaptırmaya güç yetmiyor vallahi

İki gün önce Çakmak Erdem Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğine doktor farketmez diyerek randevu aldım. Beyhan Badoğlu na verdiler. Gittiğime bin pişman oldum. Erdem Hastanesine bu kadar umursamaz, karşısındakini anlayıp dinlemeden kestirip atan kadın doğumcular özellikle toplanıyor galiba. Muayene sürem 5 ya da 6dk sürdü. Yaşım ilerledi ve hamile kalmayı deniyorum, olmuyor, rahim filmi çektirmem gerekir mi ne yapmalıyım bilmiyorum dedim. Kadın bana 'yeaaa bişey olmaz, yok öyle bi matematik' diye cevap verdi,başka da bişey demedi. Gittiğime bin pişman oldum. Bir de 'sen' diye hitap etmek ne demek? Hadsizlik, saygısızlık!... Doktor olman karşındakine 'sen' diye hitap etme hakkı vermez kimseye ki gerçekten işinin ehli, düzgün doktorlar böyle saçma sapan davranmıyor. Sonuç olarak bu doktora(!) muayeneye gittim ama herhangi bir devlet hastanesinde daha çok ilgilenebilirlerdi. Sorduğunuz sorulara lakayıt bir tavırla 'yeaa bişey olmaz yeaaa' diye bir cevap almak isterseniz gidebilirsiniz bu doktora. AMA KADIN DOĞUMCU BEYHAN BADOĞLU ADLI DOKTORU ASLA ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…