Dr.Beyhan Badoğlu - Derindere Hastanesi

İki gün önce Çakmak Erdem Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğine doktor farketmez diyerek randevu aldım. Beyhan Badoğlu na verdiler. Gittiğime bin pişman oldum. Erdem Hastanesine bu kadar umursamaz, karşısındakini anlayıp dinlemeden kestirip atan kadın doğumcular özellikle toplanıyor galiba. Muayene sürem 5 ya da 6dk sürdü. Yaşım ilerledi ve hamile kalmayı deniyorum, olmuyor, rahim filmi çektirmem gerekir mi ne yapmalıyım bilmiyorum dedim. Kadın bana 'yeaaa bişey olmaz, yok öyle bi matematik' diye cevap verdi,başka da bişey demedi. Gittiğime bin pişman oldum. Bir de 'sen' diye hitap etmek ne demek? Hadsizlik, saygısızlık!... Doktor olman karşındakine 'sen' diye hitap etme hakkı vermez kimseye ki gerçekten işinin ehli, düzgün doktorlar böyle saçma sapan davranmıyor. Sonuç olarak bu doktora(!) muayeneye gittim ama herhangi bir devlet hastanesinde daha çok ilgilenebilirlerdi. Sorduğunuz sorulara lakayıt bir tavırla 'yeaa bişey olmaz yeaaa' diye bir cevap almak isterseniz gidebilirsiniz bu doktora. AMA KADIN DOĞUMCU BEYHAN BADOĞLU ADLI DOKTORU ASLA ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.
Aynı şekilde, Aynı doktor ile yani BEYHAN BADOĞLU ile benzer bir tecrübe yaşadım. Daha titiz bir muayene süreci geçirmek üzere özel hastane seçtim bir de. Erdem hastanesi Çakmak şubesinden BEYHAN BADOĞLU'na gittim. Nasıl olsa özel hastane ne kadar kötü bir doktor olabilir ki zaten genel smear testi ultrason vs. bakacak diye. O nasıl bir tavırdır öyle. Saygısızca ve önemsizce nerdeyse üfleyerek cevapladığı soruları çok da önemsemiyorum. Ama muayene sırasında kanatmak nedir ya? Tabiki ilgili yerlere şikayette bulunacağım ama kadınlar daha çok burayı okuyor diye buraya da yazmak istedim. Zaten başka bir arkadaş da şikayette bulunmuş. Zaten gergin bir muayene türü olan jinekolojk muayenede, beni hiç hazırlamadan birden smear çubuğuyla örnek almaya kalktı ve büyük bir acı ile kanamam başladı. Bir de bana ya regl oluyosunuz ya da başka bir sorun var diyor. Hpv testim pozitif çıktığından bahanesi de bu ama başka doktora sorduğumda bunun alakasız olduğunu ve doktor hatası sonucu olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.Tabi ki acı içinde ambale olmuşken ne hesap sorabiliyorsunuz ne başka bir şey yapabiliyorsunuz. Ultrasonla bakması ise sadece 1 saniye. Üstelik canımın acıdığını söylememe rağmen "doktor" hanım çok bilmiş şekilde işleme devam etti. Durmasını söylememe rağmen durmadı. BEYHAN BADOĞLU'nun beceriksiz ve işini sevmeyen biri olduğu çok açık. Asla ve Asla GİTMEYİN!!!

Yaşadığım en kötü jinekolog deneyimiydi. Hem canım çok yandı hem de doktor çok suratsız birisi. Tek yaptığı şey de bir iki soru sorup sonra numune almaktı. Başka hiçbir bilgilendirme yapmadı. Tahlil sonuçlarım gelince hastaneyi arayıp doktorun beni aramasını istedim sonuçlarla alakalı. Üzerinden haftalar geçti hala arayan, bilgilendiren vs. yok. Yani 600 lira muayene parasını tam olarak ne için verdim emin değilim. Tahlillerin parası zaten ayrı... Tahlil sonuçlarımı doğru düzgün bir doktora gidip göstereceğim, bunda iş yok.

Kesinlikle gitmenizi önermem. Suratsız, verilen selama merhaba bile demeden neden geldin der gibi hava estiriyor. Girmem ile cıkmam 2 dk bile değildi ama 1400 tl muayene ücreti almayı biliyorlar . Sezeryan sonrası kontrol için gittim 5 ay üzerine. Lütfederek baktı resmen.

Ayrıca kendisi suan Çakmak Erdem Hastanesi nde.

Ay inanmıyorumm 😀 önce konuyu görünce Erdemde değil miydi bu doktor dedim sonra baktım 2018 konusuymuş. Ve 6 yılda hiçç kendini geliştirmemiş demek ki. Şubat ayında gitmiştim neyim var sıkıntı var mı diyorum tahlillerine bakalım konuşuruz diyor endişe edeyim mi diyorum tahlillerim çıkınca bakacağız dedim ya dedi 🤣 e peki madem dedim tahliller çıktı gittim demir hapı yazdı yolladı e hocam neyim varmış diyorum sıfır açıklama devlette bile daha çok açıklama yapıyorlar dediğiniz gibi suratsız bir daha gitmedim zaten. Bu kadar çok kadın şikayetçiyse biraz kendine şekil düzen vermeli

X