İki gün önce Çakmak Erdem Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğine doktor farketmez diyerek randevu aldım. Beyhan Badoğlu na verdiler. Gittiğime bin pişman oldum. Erdem Hastanesine bu kadar umursamaz, karşısındakini anlayıp dinlemeden kestirip atan kadın doğumcular özellikle toplanıyor galiba. Muayene sürem 5 ya da 6dk sürdü. Yaşım ilerledi ve hamile kalmayı deniyorum, olmuyor, rahim filmi çektirmem gerekir mi ne yapmalıyım bilmiyorum dedim. Kadın bana 'yeaaa bişey olmaz, yok öyle bi matematik' diye cevap verdi,başka da bişey demedi. Gittiğime bin pişman oldum. Bir de 'sen' diye hitap etmek ne demek? Hadsizlik, saygısızlık!... Doktor olman karşındakine 'sen' diye hitap etme hakkı vermez kimseye ki gerçekten işinin ehli, düzgün doktorlar böyle saçma sapan davranmıyor. Sonuç olarak bu doktora(!) muayeneye gittim ama herhangi bir devlet hastanesinde daha çok ilgilenebilirlerdi. Sorduğunuz sorulara lakayıt bir tavırla 'yeaa bişey olmaz yeaaa' diye bir cevap almak isterseniz gidebilirsiniz bu doktora. AMA KADIN DOĞUMCU BEYHAN BADOĞLU ADLI DOKTORU ASLA ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.