Dr.Beyhan Badoğlu - Derindere Hastanesi

enns

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
215
66
Arkadaşlar Merhabalar,
Hastane ve doktor hakkında bilgisi olan, doğum yapan var mı? Nasıldır ?
Suratsız bir doktor istemiyorum, riskli bir gebeligim olduğu için sürekli doktor doktor gezmekte istemiyorum.
Tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhaba canım henüz doğum yapmadım ama derindere hastanesinde jinekolojik muayene için rıza efendi karacaya gidiyorum. Benim içinde güler yüz herşeyden önemli. Alanında tecrübeli iyi bir hekim. Hastanede güzel tüm personel ilgili Tavsiye ederim.

merhaba bu hastane hakkında çok az yorum var sanırım kağıthanede yeni açıldığı için ben de aygün hanıma gidiyorum gayette memnunum ama; doğum konusunda hiç kimse bişey yazmadığı için tereddütlerim var

Merhaba bende Aygün Hanıma gidiyorum ben de yorum bulamadığım için tereddütlüyüm ama şimdilik iyi devam etmeyi planlıyorum umarım çocuk sahibi olabilirim

Arkadaşlar merhaba acaba derindere hastanesinde gebelik takibi yaptıran var mi aranizda. Memnun musunuz ? Ben beyhan badoglunun hastasıyım. Bazen iyi bazen de olumsuz olabiliyor soru sorduğum da . çekiniyorum resmen soru sormaya sizlerden süreci devam edenlerin görüşleri benim için önemli. Evime çok yakın olduğu için o hastaneyi tercih ediyorum. Ama devam konusunda kafamda soru işaretleri var

Canım ben şuan Aygün hanım ayrıldığı için Rıza beye geçtim aynı hastane de bir kez muayene oldum henüz ama daha bilgili bir doktor gb geldi bana kendisi henüz hamile değilim kalırsam inşallah yazacağım buraya

Anladım canım hayırlısı olsun İnşallah senin için.. Ben rıza Karacaya gitmiştim. Çok yoğun oluyor. Mesaj atıyorum gece nöbetçi eczane bulup yazdığı ilacı alacaktım mesela bana saatler sonra dönüyor. Onun hastası çok fazla. Bir de çok pimpirikli bir doktor. Rahim filmimi o çekmişti. Temiz raporu vermiş ama bana ilaç verdiğimde rahatça gitti ama bir bölgede ufak bişey olabilir orada kabarcik da olabilir bilmiyorum dedi peki sonrası o filmin cdsini verdi bana. Ve bozukmus meger ki kendisi en başta bu tarz operasyonlarda net çıkmayabilir görüntü dedi. Ben de tamam hocam dedim. O filmi başka bir dr görmek istedi tamamen bozuk bu cd netlik değil sorun dedi. Geri gittik eşimle bizi bir azarladı neden biliyorsunuz vs diye şok olduk. Ne bozması siz kendiniz bozuk olabileceğini söylediniz dedik. Neyse çok uzattım pardon. Tedavi süreçlerinde rahim röntgeni isteniyor genelde sizden de istenirse cd rapor mutlaka alin bunları anestezi ile yapılıyor her ay yapılabilecek bişey değil sonuçta.

Rahim filmi çekildim ben Aygün hanım istemişti tüpler açık çıkmıştı ama Echomarda çekildim cd yok film var ve raporu var zaten tersi ters biri oldğu belli ama bana çok daha bilgili geldi bir süre takip edeceğim yine yazarım gelişme olursa hakkımız da hayırlısı inşallah

Evet bence de bilgili inşallah güzel geçer süreç
İnş canım progestran testi istemişti benden Rıza bey yaptrdm sonç 19.11 yani yumurta kalitem çok ii çıkmış devlet hastanesnde yaptrdm testi yumurtan çatlamşta dedi yani Aygün hanımın dediği gb pkolu olmadığımı söyledi ve testte bunu gösteriyor boşna üzüldüğümle kaldm anlayacağın şimdi bata 7gün var ama hamile değilim bence çünkü ayıptır söylemesi ıslaklık oluyo adet olcakmşm gb hissediyorum beklemedeyim Allahım tez zamanda verir inş zamnı var belkidw adet olim gdceğim tkrar rıza beye soncmla

Rıza hocanın epey hastası var tecrübeli bir hoca. İyi haberler almışsın. O bana da ilk progesteron ve prolaktin testi yaptırmıştı. 6 ay bekleyip hsg istemişti. İnşallah sen bu süreçte hamile kalirsin ve gerek kalmaz testlere. Ama ben artık florance ye geçmeyi düşünüyorum. Dun kontrole gittim beyhan hocaya 3 dk sürdü. Surat 5 karış. Ekran açılmadı. Görmek istedim ben kafamı çevirdim bakıyorum. Dedi ki ben sana kağıt vericem bakmana gerek yok. Bir vitamin yazdı yolladı. 1 aydır bekliyorum sonuçta neyse ınşallah senin için güzel olsun herşey. Doktorların iyi empatik anını yakalamak zor orada...

Ben daha önce Aygün hanıma gidiyordum kendisi hemen hsg istedği için parayı bayıldım pkolu olmadığım halde pkolusun da dedi sağolsun şimdi Rıza bey çok daha bilinçli ve başarılı geldi ama parasıyla gidiyoruz eğer saygısız bir tavır görürsem başhekime kadar çıkarım ilgilenmek zorundalar sende keşke şikayetini yapsaydın 3dk nedir ya devlet hastanesinde bile daha çok kalıyorsun odada, inşallah hayırlısı olur senin için gelişmeleri yazacağım yalnız aklmda bir soru vardı ve sen bnu resmen cevaplamışsın ben ilk ay Rıza beyde başlasaydım hsgyi istermiydi acaba bu kdr sorun yok die düşünüodmki sen yazmşsn Aygün hanım sanki bir rutin sıralama var o sıralamayı herkese uyguluyor modunda kişiye özel gidişat yok hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah geçtiğin hastane de devanı bulursunda yazarsın bana da sıkma canını bu yorumları insanlar okuyor ona göre seçecekler bu doktorları sırf insanlar bizim gibi vakit kaybetmesin diye olumlu olumsuz yazıyorum herşeyi

Canım aynen ben de Öyle düşünüyorum. Amaç kimseyi karalamak değil. Canimizin derdine düşmüşüz. İyi bir doktora neden olumsuz konuşayım. Ben daha önce zaten hastaneye şikayette bulundum. Ancak değişen dönüşen hiçbir şey yok. Biza yakın olması ve nöbet sistemi için oraya gidiyordum Ama doğumu düşünmüyorum orada. Hasta sayısı çok olduğu için de kısa tutuyorlar herşeyi anladığım bu. Ücretler de az değil. Bekleme süresi çok. İlgi az. Doktorun söylediği 2 ayda bir muayene bile yetermis. Yurt dışında böyleymiş.Bana ekranı bile açmadı göremedim bebegi.cinsiyet bile soramadim. Şaka gibi. Bir ay bekledim bunun için 2_3 dakikada görüntü güzel dedi ve yolladı. Hal böyle olunca şişli florence nightingale ile görüştüm orada devam edeceğim. Allah işlerimizin sagligimizin herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin.

Söylediklerinin hepsinde çok haklısın hastaneyle ilgili aynı şeyleri düşünüyorum seninle, canım sen hangi tedavilerden sonra ve hangi doktor takibin de hamile kaldım peki

Canım ben beklemek istemedim 35 yaşım çünkü. Aşılama da olur vs demişti dr. Esimde de bazı sorunlar çıkınca tüp bebek denedik. İlk tedavide oldu çok şükür allah sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah. Artık gitmiyorum derindereye. Çok da tavsiye edemiyorum malesef. İnşallah senin için herşey yolunda gider canım.

Anladım canım ben 28 yaşındayım bugün gittim Rıza beye sonuçlar güzel dedi ve teşhis sebepsiz inferlitile klomen verdi 2-3 ay denicem yalnız bu arada eşime sperm dna hasarı testi de yaptrcz bence bu teste bakılmadan sebepsiz denmesi doğru değil eşimde morfoloji çkmştı çnkü 1ay takviye kullanıp düzelmişti ama bu hasar yok anlamına gelmez bnce o teste bakmadan aşılama yada tüp bebek denemek istemiyorum inş klomenle kalabilirim ama yumurtalrm zatwn büyüyor ve çatlıyor pek umudum yok o yüzden Darısı bana inşallah Allah sana bağışlasın evladını

Canım bize de sebepsiz infertilite tanısı koymuştu rıza hoca. Ama şöyle ki spermiyogram sonucunda sayı ve hız çok iyiydi ancak morfoloji yuzde 1 çıkınca bana olmaz bu gebelik getirmez dedi ve istediğiniz zaman tüp bebek deneyelim dedi. Öyle olunca bizde beklemedik ve öyle yaptık. Ancak tüp bebek merkezindeki dr öyle şey mi olur sayı ve hız iyi aşılama vs deneyebilirsiniz ne demek gebelik getirmez bu değerler demişti vs vs
İnşallah seni doğru yönlendirir kendisi.
Bizden dna hasar testi istememişti yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…