- 24 Ekim 2019
- 64
- 38
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba eczane hemen cadde üzerinde.Testi de yaptırmadım ama sanırım daha önce negatif denemeler ya da düşükler olunca yapılıyor.Böyle geçmişiniz var mı?Merhabalar. Bende nasipse önümüzdeki hafta berfu hanımda başlayacağım tedavime. eczanenin yeri tam nerede acaba? birde aranızda era yaptıran var mı acaba?
Evet. maalesef biri kimyasal sonuçlanan 3 negatifim var.Merhaba eczane hemen cadde üzerinde.Testi de yaptırmadım ama sanırım daha önce negatif denemeler ya da düşükler olunca yapılıyor.Böyle geçmişiniz var mı?
Sanırım bundan dolayı istemişler de ücreti epey fazlaymış.Evet. maalesef biri kimyasal sonuçlanan 3 negatifim var.
Evet fazla biraz maalesef. Rabbim emek ve dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallahSanırım bundan dolayı istemişler de ücreti epey fazlaymış.
Merhaba era testi yaptirdinizmiERA testinin yapıldığı kimse yok mu aranızda?
Bende ön görüşme yaptım berfu hocayla Kasım adetimle baslicam inş ücretler raporun yoksa 9750tl ilaçlar kişiye göre değişiyormus rahim dinlendirme 1500tl embriyo dondurma 2200tl muayene ücreti 600tl berfu hoca dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyorum dedi.Arkadaşlar merhaba bende kasım adetiyle berfu hocaya başlamayı düşünüyorum. 1 negatifim var. Ücretler nasıl biraz bahseder misiniz. Birde taze transfer olan var mı. Genelde Rahim dinlendirme yapıyor diye duydum. Ve onun da ücretli olduğunu yazmışlar
Rahim dinlendirmede ne gibi bir uygulama varki, 1500 lira alıyorlar. Ona takildim bendeBende ön görüşme yaptım berfu hocayla Kasım adetimle baslicam inş ücretler raporun yoksa 9750tl ilaçlar kişiye göre değişiyormus rahim dinlendirme 1500tl embriyo dondurma 2200tl muayene ücreti 600tl berfu hoca dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyorum dedi.
Kaç gündür bende eşime diyorum benim rahmim dinlenecek onlar para alacak. Sonuçta hergün gelip beni mi kontrol edecekler. Bende anlamadım ama ödedim o parayı.Rahim dinlendirmede ne gibi bir uygulama varki, 1500 lira alıyorlar. Ona takildim bendebilen varsa aydinlatsa
Başka merkezlerde böyle bisey yok sanırım. Ben taze transfer olmuştum ama ücret listesinde de yumurta dondurma ücreti vardı sadece.. bir de az bi para değil yani 300 500 olsa neyse dicez de...Kaç gündür bende eşime diyorum benim rahmim dinlenecek onlar para alacak. Sonuçta hergün gelip beni mi kontrol edecekler. Bende anlamadım ama ödedim o parayı.
Benim de kafama takılıyor bu embriyoyu dondurma içim ücreti anladım ama rahim için verilenin amacını anlayamadımKaç gündür bende eşime diyorum benim rahmim dinlenecek onlar para alacak. Sonuçta hergün gelip beni mi kontrol edecekler. Bende anlamadım ama ödedim o parayı.
Rahmi dinlendirmek için değilde o esnada embriyoları dondurmak için talep ediyorlar bu ücreti. Ama herşey para maslesefRahim dinlendirmede ne gibi bir uygulama varki, 1500 lira alıyorlar. Ona takildim bendebilen varsa aydinlatsa
Yine burası daha edepli çok saçma şeyler duydum ben.Artık olsun da giden paramız olsun durumundayızKızlar ne kadar doktor iyi merkez iyi desekte ticarethaneye çevrilmiş yerler benim gözümde. Insanlar o kadar birikim yapıyor. Sonra rahim dinlendirmeymis embriyo dondurmaymis. Gercekten para tuzağı. O kadar paralar ödüyoruz. Ama iste zalımsin lazımsın misali..
Embriyo dondurma 2.200 rahim dinlendirme 1500 liraymış.. siz ne kadar verdinizRahmi dinlendirmek için değilde o esnada embriyoları dondurmak için talep ediyorlar bu ücreti. Ama herşey para maslesef
Merhaba era testi yaptirdinizmuRahmi dinlendirmek için değilde o esnada embriyoları dondurmak için talep ediyorlar bu ücreti. Ama herşey para maslesef
Kesinlikle haklısın. hoşgeldiniz derken bile para veriyoruz maalesefKızlar ne kadar doktor iyi merkez iyi desekte ticarethaneye çevrilmiş yerler benim gözümde. Insanlar o kadar birikim yapıyor. Sonra rahim dinlendirmeymis embriyo dondurmaymis. Gercekten para tuzağı. O kadar paralar ödüyoruz. Ama iste zalımsin lazımsın misali..
Merhabalar. Hayır henüz yaptırmadım. nasipse yarın başlıyorum tedaviye. hangi aşamada örnek alıınacak teste gidecek artık yaparken öğreneceğizMerhaba era testi yaptirdinizmu