• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
148
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
Barış çakıra revizyon olup memnun kalan var mı? Bir de revizyon ücretiyle normal ameliyat ücreti aynı mı acaba?

Ya hu kocaaa forumda Barış beye burun ameliyatı olan yok mu??? çok şaşırdım, adamın yaptığı burunları kendi gözümle görmesem ,diyeceğim ki beğenilmiyor da hastası yok !!

Adam heykellerini bile yapıyor o burunların,güzel sanatlarda da okumuş zaten sırf estetik adına da niye onun hastaları hiç yorum yapmamış, ilginç :/

Ben baris cakirin yapdigi burun emelyati fotolarini nasil gore bilirim.chok duydum AMA goremedim.Ben de burun emelyati olmak istiyorum.kararsizim.yardimci olursaniz cok sevinirim.

ben barış çakıra yaptırmıştım burnumu. Bu konunun boş olmasına şaşırdım ama heralde ayrı açılmış bi konu olduğundandır çünkü hatırladığım kadarıyla onu hakkında yazılanlarla bende burdan bulmuştum.
Kendisinden çok çok memnun kaldım. Ondan önce birkaç estetik cerrahlada tanıştık, onur erol ve naci çelik. Fiyatlar çok daha uçuk olduğu gibi görüşmelerimizde hiç içime sinmemişti. Barış beyle tanışır tanışmaz farklılığını hissedebilirsiniz, kendisi kesinlikle bir güven uyandırıyor. Onla görüşmemin sebebi sanat eğitimi sebebiylede estetiğe daha oması gerektiği gibi bir yaklaşım içinde olduğunu düşünmemdi. Haklı olduğumuda kanıtladı.
Annemle gitmiştim görüşmeye. Yıllarca tekstille uğraştığından çok dikkatlidir ve estetik anlayışı gelişmiştir kendisinin. Kendi burnuda yapılıdır ve yapılı burnu daima tanır. Burna ışık düştüğünde oluşan çizginin kırılmasından bahsediyodu, böyle burunların özellikle estetikli durduğunu söylüyodu. Bende, diğer gittiğimiz doktorlarada ne dediğini tam anlayamıyoduk. Barış beye anlattığındaysa barış bey gülümseyip annemin mesleğini sordu ve dikkatini tebrik etti. Sanırım bitek o bunun farkındaydı gittiklerimizden..
Herneyse sonuç olarak Barış bey güvenimizi kazandı ve kesinlikle hak ediyorda. 2009 yazında yaptırmıştım burnumu, 3 sene olmuş yani. 3 senede yalnızca 3 kişi burnumun yapılı olduğunu farketti, onlarda bunun ayırdına şaşmaz şekilde varabilen kişilerdi. Asla gizlemedim burnumu yaptırdığımı ama ilk duyduğunda kimse inanamaz şaka yapıyorum sanar çok doğal durduğunu söylerler. Çokta memnunum, kesinlikle yüzüme çok yakışan çok güzel bir burnum var. Eskisindende büsbütün farklı bir karakterde sayılmaz, yani yüzümün karakteri çok değişmeden çok daha güzel bir burna sahip oldum Barış bey e tekrardan budan teşekkür ediyorum olurda okursa.
Ayrıca kendiside o zaman benim burnumun yaptığı en zor burun olduğunu hatta rüyasına bile girdiğini söylemişti:) Bu sene bi televizyon programına çıkmış duyduğuma göre. Tüm hastalarını tek tek yolda görse tanıyacağını söylemiş. Hatta hep heycanla el sallarmışta hastaları kendisini tanımaya tanımaya bunu yapmaya son vermiş.. Çok ilgili ve sempatik biridir kendisi, birkaç doktor arasındaysanız mutlaka gidip tanışmanızı tavsiye ederim.

he ayrıca tavsiye ettiğim bir erkek arkadaşımda burnunu ona yaptırmıştı, oda aynı kesinlikle aynı fikirleri paylaşıyor.

Buarada estetik konusunda kararsız olanlarada şunu söyleyebilirim:

eğer ufak bir kemik, hafif bi kusur gibi yüze farklılık ve karakter katan bişeyden dolayı istiyosanız ben şahsen boşverin derim. Bir kusur gider, başka şeye takılır gözünüz.. Kusurluluklar bizi biz yapar, onları sevemeye bakın. Ama gerçekten çok rahatsız edici bi burnunuz varsa ve kendinize bitürlü yakıştıramıyosanız hiç düşünmeyin yapın derim. Ben hayatım boyuca benimseyememiştim sanki burnumu, her aynaya bakışımda, her burnumun dikkat çektiği fotoğrafta bu benmiyim ya derdim. Yaptırdıktan sonra zaten sanki o burunla doğmuş büyümüş gibi hissediyosunuz. Ben sonunda kendi görüntüme kavuşmuş gibi hissediyorum. Yinede mükemmel bir burun diil bence, ama benim yüzüme heralde olabilicek en uygun ve en güzel burun. Kısacası burnumu çok seviyorum ve her hatırlayışımda iyiki yaptırmışım diyorum...

umarım yardımcı olabilmişimdir.
güzel günler

benimde merak ettiğim doktorlardan biri. ilk muayene ücretsiz mi oluyor acaba.çünkü karar vermeden önce bir kaç doktor dolaşıcağım gibime geliyor.

he ayrıca tavsiye ettiğim bir erkek arkadaşımda burnunu ona yaptırmıştı, oda aynı kesinlikle aynı fikirleri paylaşıyor.

Buarada estetik konusunda kararsız olanlarada şunu söyleyebilirim:

eğer ufak bir kemik, hafif bi kusur gibi yüze farklılık ve karakter katan bişeyden dolayı istiyosanız ben şahsen boşverin derim. Bir kusur gider, başka şeye takılır gözünüz.. Kusurluluklar bizi biz yapar, onları sevemeye bakın. Ama gerçekten çok rahatsız edici bi burnunuz varsa ve kendinize bitürlü yakıştıramıyosanız hiç düşünmeyin yapın derim. Ben hayatım boyuca benimseyememiştim sanki burnumu, her aynaya bakışımda, her burnumun dikkat çektiği fotoğrafta bu benmiyim ya derdim. Yaptırdıktan sonra zaten sanki o burunla doğmuş büyümüş gibi hissediyosunuz. Ben sonunda kendi görüntüme kavuşmuş gibi hissediyorum. Yinede mükemmel bir burun diil bence, ama benim yüzüme heralde olabilicek en uygun ve en güzel burun. Kısacası burnumu çok seviyorum ve her hatırlayışımda iyiki yaptırmışım diyorum...

umarım yardımcı olabilmişimdir.
güzel günler
tatlımmm barışş beyin ameliyat fiyatını ogrenebilirmiyim rıca etsemm ve fotografların varmı amlyt snrası?

Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

doktorlar keşke burunda yapacağı işleme göre fiyat verse benım sadece torpu var mesela offf ya :(

benım de sadece torpu var herkes burnmun estetıge ıhtıyacı olmadıgını soyluor burnum guzel ve sekıllı ama hafıf bır duzluk var kavıs yok . yuzum kusuk oldugu ıcın burnum buyuk gournuor. bu yuzden sadece torpu ıstıormuss . neden aynı fıyat kı herkese .

Burunumda eğrilik var hem göz kapağımı hem kaşımı etkiliyor diyorum barış beye bu gibi durumlarda erken yapılabilir mi dedim bakalım ne diyecek gene 18sınırı var vs. dedi ama bakalım ne diyecek

Back
X