Merhaba arkadaşlar...
bende burun estetiği yaptırma istiyorum, aklımdaki tek isim şuan barış bey...
ancak hem fiyatını bilmiyorum hemde yaptığı burunların resimlerini göremedim henüz.
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
not: bide burada yeni gibiyim sizlerin albümünüze nasıl bakarım bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar...
bende burun estetiği yaptırma istiyorum, aklımdaki tek isim şuan barış bey...
ancak hem fiyatını bilmiyorum hemde yaptığı burunların resimlerini göremedim henüz.
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
not: bide burada yeni gibiyim sizlerin albümünüze nasıl bakarım bilmiyorum.
peki nereden görebilirim olanların fotolarını... herkesi arkadaş olarak eklemeli miyim.ben barış beye burun ameliyatı oldum canım..merak ettiğin her şeyi sorabilirsindOĞAL ve yüzle uyumlu burunlar yapıyor. benim albümümde burun fotoğrafı yok olsa arkadaş olarak eklerdim seni.
ben barış beye burun ameliyatı oldum canım..merak ettiğin her şeyi sorabilirsindOĞAL ve yüzle uyumlu burunlar yapıyor. benim albümümde burun fotoğrafı yok olsa arkadaş olarak eklerdim seni.
bi de birkaç resimle karşılaştım barış beyin miydi bilemedim ama büyük gibi göründüler bana acaba yeni fotolar diye mi öyleydi hani şişlik falan.
bi de hiç simetri sorunu oluştu mu burnunda yada nefes alma sıkıntısı.
merabalar acaba barış çakır açık ameliyat mı yapıyor kapalı mı? iyileşme süresi ne kadar? şimdiden teşekkürler
Arkadslar baris cakira amelitat olanlar beni arkadas olarak ekleyebilirler mi lutfen
Gunlerdir ariyorum daha 1tane resim goremedim. Ama sikayette yok. Girsem asiri mutlu olucam ozel mesaj da atamiyorum kimseye. Lutfen yardimci olun.
kızlar benim 47 gün oldu. ben de ara ara acayip hapşurma isteği oluyor sizde de böyle bir şey oldu mu?
canım benmde 20.günüm hapşurma oluyor ve hapşuruyorum tutma sende hapşur bişey olmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?