Dr. Barış Çakır hakkında bilgi?

Gercekten cok guzel vede aciklayici yazmissin.

Doktorunun adini ogrenibilrimiyim bir mahsuru yoksa eger?

Acil sifalar gerci zaman cok gecmis ustunden ama ben bu forumu daha yeni okumaya basladim cunku Dr. Baris Cakir ciddi bir sekilde ameliyat olmayi dusundugum Dr. dur. Ellerine saglik vede umarim istedigin burna sahip olmussundur. Ben bu forumun son sayfasina kadar okumayi kafama koydum umarim guzel haberlerini ilerliyen sayflarada almak dilegiyle. Saglicakla kal.

bodem sendemi kararsız kaldın inan bende kaçgündür araştırma yapıyorum ve hergecen gün sahada kararsızlaşıyorum tecrübeli arkadaşlar yönlendirsin lütfen özellikle şikayeti olanlar hangi doktorlardan ne gibi bunları yazabilirseniz bizde ona göre hayatımızı etkileyecek kararı verelim =((

Selam Merve, ben Amerikada yasiyorum vede bu haziran ayi Istanbula gelip burnumu yaptirmakti niyetim fakat kismet sanirim kisa olucak. Kendimi bayagi bir Baris Cakir diye sartlandirmis vaziyetteydim vede bu forumu ilk sayfasindan sonuna kadar okudum. Forumun son 30-40 sayfasina kadar hersey cok pozitif ilerlerken belli birtakim ayni sikayetleri gorunce sonlara dogru Doktor arastirmasini daha enlemsine boylamasina yapmaya karar verdim. Suanda iki doktor arasindayim Yakup Avsar ve Baris Cakir. Ama forumlari okurken Emre Ilhan isminide cok gordum. Acikcasi cok fazla dallandirip budaklandirmakta istemiyorum fazla isim arasinda kalarak ama hazir vaktim varkende en azindan forumlarda cogunluk pozitifi anlamda hangi doktorda ise onu anlamayi istiyorum. Suanlik niyetim burdaki burun uzerine olan hemen hemen tum forumlari okuyup arastirmak. Eger Baris Cakirin bu forumdaki oldugu gibi ayni problemler diger forumlardada olursa sansimi Baris Cakirdan yana kullanmak niyetindeyim. Ama oyle yada boyle geldigimde muhakkak 2 belki 3 doktorla birebir gorusup o sekildede bir ilk izlenimle vede elektriklede son kararimi vermeden gormek istiyorum. Benim cok yakin iki arkadasim 9-10 sene kadar once Dilaver Ozturan a ameliyat oldu. Bir tanesinin burnu gercekten cok guzel oldu digerininki ise normaldi (kesinlikle eskisinden daha guzel ama dahada guzel olabilecek potansiyele sahip) 2004 senesinde kendisiyle yuzyuze gorustum ancak birsey beni tuttu cok guven alamadim. Ama artik kismetse bu gelisimde senelerdir hep aklimin bir kosesinde olan ama bir turlu yaptirmadigim bu burun ameliyatini olmak istiiyorum hayirlisiyla. Sen ne asamadasin?

sellam selam benim iki arkadasim dr.baris beye ameliyat oldu ikiside cok memnun kaldi...hic bir porblemleri olmadi bence her amilyatta oldugu gibi akisiliklerde oluyor malesef birazda kisiye bagli sans.. bende cok korkuyorum sonra nasil olur normal bi burun varken sorunlu bi buruna sahip olmak ii dgl.. aynn bende iki doktor arasinda kalmistim ikisiylede görüsdüm ikisininde ameliyattlari basarili.. bana göre ama sonra baris beyde karar kildim.. ama amilyat olamadim... hala git geldeydim ama büyük tihmal baris cakir bey olcak..Böyle onu bunu bak derken insan karisiz kaliyor umarim ii bir karar verirsin... üfff ne zor demi karar vermek : ) bence doktorlarin hepisyle görüs ve ona göre karar ver.. en önemlisi güven.. o olduktan sonra gerisi oluyor.. kolay gelsin

Ben ameliyat kismindan acikcasi korkmuyorum, yeterki dogru secimi yapmis olmaktan bir nevi emin olayimki nasil oluncaksa :) oda (buyuk bir kismini burdan forumlari okuyarak olucagini umit ediyorum) ama muhakkak geldigimde iki doktorla belki cok kucuk bir ihtimal 3uncu doktorla gorusup asil kararimi o sekildede vermek istiyorum. Seninde dedigin gibi bu isler sans isi. Birinde olan sonuc sende olamiyobiliyor. Bazen arastirdikca iyice kafada karisabiliyor. Hickimseyle gorusmeden hernedense Baris beye kanim cok isindi ama tabi arastirmak kesinlikle lazim hazir vaktimde varken sanirim bana okumak dusuyor. Sen Istanbuldamisin niye erteliyorsun ameliyati sormamda bir sakinca yoksa.

cnm ben yurtdisindan geliyorum iki amiliyat birden olcakdim... ama ikisi birden olmuyordu bende birine karar kildim...baris bey cok seker biri insan olarak beni cok sakinlestirdi amiylat sirasinda.. cok memnun kaldim.. ama burun konusunda hala kafam karisik gibi okudukca daha cok zorlaniyorsun... ama eminimki yine ona olcam..:) ya zaman gecdikcede vazgecesim gelioooooo -.- ama zamanim yok malesef istanbulda olsaydim eger coktan olmustum : ) bencede cnm görüsmek ve güven en önemlisi..

Karar verme kismi gercekten zor ozelliklede yurtdisindaysan. Yabanci doktorlar ozellikle burun konusunda gercekten tam bir YAMYAM. Bakalim bende arastiriyorum pembiss hernekadar kanim cok kaynamis olsada Baris Cakira tanimadan on arastirma yapmak sart. Bu arada cok gecmis olsun sana, umarim istedigin gibi olur vede en dogru karari verirsin.

cnm cok tsk ederim.. umarim sendede hersey istedigin gibi olur :)

resimleri göremedim :26:

Arkadaslar artık arastırmaktan cok fazla stres oldum.sizden ricam Baris cakır bey'in meme buyutme de 2012 fıyatı nedır? yazarsanız ınanın cok mutlu olucam

Şuan meme büyütme ameliyatını 7500-8000 liraya yapıyor Barış bey canım..Sonuç harika olunca bu paraya değiyor

cok tesekkur ederim burcu!peki pesin mi ödeme yapmak zorundayız? taksit falan oluyor mu? ben ciddi takıntı yapmıstım koltuk altından ıstıyordum ameliyat,ama maalesef turkıye de bu konuda cok az doktor var,ve ankarada buldum bı tane ıcıme sınen..ama ben ıstanbulda olmak ıstıyorum.Bu gogus altındakı ız kac ay goze batıcak sekılde duruyor ? kacıncı aydan ıtıbaren sılıklesıyor...Ben 275cc'den fazla dusunmuyorum dolayısıyle ,oyle kıvrım altından gozukmıcek gıbı bı durum yok...Bir de yumusaklık tabi? yumusaklık surecını de son derece merak edıyorum?

(emınım herkes benzer sorular soruyodur,sıkıyorsam kusura bakmayın,ama ınanın bu ay ıcınde artık olmak ve rahatlamak ıstıyorum)

arkadaşlar ben geçenlerde barış beye msj attım fiyat bilgisi için herşey dahil 8000lira dendi gerçi ben revizyon olucam belki fiyat o yüzden bu şekildedir 2.ameliyat olmasından dolayı çok gerginim ameliyat olanlar daha rahat nefes alabiliyor mu lütfen bana yardımcı olun

meme büyütme ameliyatı şuan 7500 lira..yumuşalıklık kıvam ehr şey süper benim barış beye minnettarım vallahi. izler de çok incecik bir çizgi zaten benim 7 aylıklar 1. yıldan sonra silikleşiyor izler.

burcu mumkunse ızlerının fotosunu bana yollar mısın? bir de kac gunden sonra yumusamaya basladı? ilk baslarda cok mu sertler?

Selam kızlar umarım iyisinizdir ve beni özlemişsinizdir. Beni soracak olursanız iyiyim bomba gibiyim :))

Az önce internette okuduğum ve Sevin Hanım'la teyidleştiğim bir haberi paylaşmak istiyorum.

"25 Mayıs Cuma günü Dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından Oscar Ramirez, Barış Bey'in elmas tekniğini gözlemlemek için Türkiye'ye geliyor. Barış Bey'in o günkü hastası regl olduğu için ameliyatını ertelenmiş. 25 Mayısa ameliyat olacak ilk iki hastasına ciddi bir indirim yapılacakmış hem Dünyanın en ünlü cerrahlarından biri izleyecek hem de Barış Bey eminim ki extra özenli olacak hem de indirimmmm "

Madem böyle bir güzellik yapacak Barış Bey istedim ki bu Cuma ameliyat olacak şanslı hatunlar sizlerden ikisi olsun. Ben haliyle önce kendi arkadaşlarımı aradım müsait olan çıkmadı.

Şansınız bol olsun diyorum.

Herkese sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…