Bugün oralet arkadaşımızın alçısı çıkacaktı, merakla bekliyoruz delikafadulden
herkeze'' HAYIR'' lı bayramlar
çok sevimdim oraletcim burnunu beğenmene resimlerini paylaşırmısın çok merak ediyoruz=)
:)) Hımm nolmuş acaba bak şu kıza iki gün oldu sesi de çıkmıyor :))
Çünkü bayram münasebeti sebebiyle daha yeni nete giriyorum bende merakla bekliyorum yazacaklarımı :))
Açıkçası heyecansız ama meraklı bir açılış oldu alçım için :)
Heyecan yoktu çünkü bir sürprizle karşılaşmayacağımı biliyordum. İstediğim burun burnumun tamda dibindeydi :))) Açıldı ve yeniden bandajlandı haliyle şu an şiş bir burnum var. Ve öğrendim ki ameliyatımın uzun sürme sebebi burnumun uzunluğunun yanı sıra deriminde kalın olmasıymış!! Ben şiş halini bile beğendim Pazartesi sabah erkenden bandajlarım çıkacak.
Bu arada Zeynnep Hn. ile görüştüm boş yer yoktu olsa zaten o vakit seni aratacaktım. Olursa sana öncelik verecek zaten Pazartesi yine soracağım
burnunu begenmene cok sevındım şiş halini begendıgıne göre şişler inince dehset guzel olacaktır cok sevindim adına
Teşekkür ederim canım sorduğun için kaydirigubbakcemile5
Burnunu beğenmene de çok sevindim , nazar değmesin
Bandaj neden takıldı, onu anlayamadım. Normalden daha az süre alçıda kaldığı için olabilir mi ? Hani normalde 10 gün, senin 1 hafta kaldı ya?
Bu konuya takıldım çünkü ben ameliyat olduktan 10 gün sonra daha hiçbir şey takamamişe herhangi bir alçıi sargı ya da bandajla gidemem, iznimi de ona göre alıcam alkisalkisalkis
herşeyi böyle planlıyorum sonra bir griple herşey alt üst oluyor
burnunu begenmene cok sevındım şiş halini begendıgıne göre şişler inince dehset guzel olacaktır cok sevindim adına
Rica ederim ne demek Pazartesi yine sormaya devam :))
Bandaj zaten alçı sorası genelde doktorların tercih ettiği bir durum. Bayram sebebiyle benim alçım 8 gün kaldı ve böyle taze körpe bir burnu koruyabilmem için bandaj şarttı
Hem sıfır morluk sıfır can yaması sıfır şişlik (yüzümde burun hariç ) vardı şahidim de varkendisi anlatabilir :)))
hımm şimdi şekerim ben Zeynep e sorduğumda ameliyattan önce (Barış Beye sormayı unutmuştum :)) tampon 4 gün, alçı 5-6 gün bandaj 4-5 gün sonra çıkarılır demişti haliyle nerden baksan bir 10 günü buluyor. zaten tampon-diren ve alçı arasında 2 gün kadar oynuyor sanırım ben 13 eylülde işe başlıyorum bandajsız gideceğim ama çarparım farketmeden diyerekten tedirgin oluyorum Barış Bey e eğer uygun görüyorsa yeniden bandajlamasnı isteyeceğim hafta sonuna kadar kalsn yahu o kadar alıştım ki bandajlıyken daha güvende kontrol altında hissediyorum kendimi :))
Planlar altüst olmaycak çünkü sen kendini çok iyi koruyacaksın canım :)
Oralet gerçekten burnun mkaydirigubbakcemile3ükemmel hiç baklinialirimsmileir morarma vesaire kötü izyok şişler aklinialirimsmileinince aklinialirimsmiledoğuştan allah vergisi bir burun olacak hakikaten çok güzel maşallah nazar değmesin
ameliyat 1 inde 12 sinde isteme var.tam 11 gün sonra:)tasarım fotolarını koyamadım bitürlü ama yapılmış halini koyarım mutlaka.
alındımı alcın oralet tamamen?
Evet işte şahidim de yorumunu yazmış :)) Morarma iz vs. konularını gözlemlediğin ve yorumladığın için teşekür ederim Mumucuğum:)))
Bandajlı burnum ve ben evde oturmak yerine fellik fellik gezmeyi tercih ettiğimizden bugün de dışarıdaydık.. eski eski eski erkek arkadaşla karşılaştım minik burnuma övgüler aldım övgülerden sonra da evlenme teklifi .. Sonrasında mutlu mesut bir gelecek vaadi..
:)))))))))) adam olsaydı zaten eski statütüsüne hiç girmezdi. Ayrıca denenmişin denelülülülülülümesi olmaz canım benim lülülülülülüHayır demen lülülülülülühayırlı olmuş bencede şekerim:))) Sana çok değer veren birine evet demeni arzu ederim.
Evet işte şahidim de yorumunu yazmış :)) Morarma iz vs. konularını gözlemlediğin ve yorumladığın için teşekür ederim Mumucuğum:)))
Bandajlı burnum ve ben evde oturmak yerine fellik fellik gezmeyi tercih ettiğimizden bugün de dışarıdaydık.. eski eski eski erkek arkadaşla karşılaştım minik burnuma övgüler aldım övgülerden sonra da evlenme teklifi .. Sonrasında mutlu mesut bir gelecek vaadi..
:)))))))))) adam olsaydı zaten eski statütüsüne hiç girmezdi. Ayrıca denenmişin denelülülülülülümesi olmaz canım benim lülülülülülüHayır demen lülülülülülühayırlı olmuş bencede şekerim:))) Sana çok değer veren birine evet demeni arzu ederim.
:)) Barış Beye söyledim " Barış Bey evlenme teklifi aldım hemde bandajlı burnumla" çok sevindi bir an ee dedi. Dedim zevkle hayır dedim bunun için de size teşekkür ederim :)))
Beni kapıdan uğurlarken Barış Bey "çocuğu affet ya" diyordu :)
Ben Mumucuğum senin gibi düşünüyorum. Hem bu kadar yatırımı geriye dönmek için mi yaptım yahu :))
Bu arada arkadaşlar başta burnum olmak üzere yüzümü yağdan arındırma çabalarım saatlerimi almakta. Siz neler yaptınız ameliyat sonrasında bana özellikle neler önerirsiniz ?
Bu arada şişliklerin daha çabuk inmesi için Barış Bey'in önerisi maydanoz suyu ve yeşil çay içmem oldu. Benim de size önerim ısırgan otu, maydanoz, ıhlamur, yeşil çay, limon daha da çoğaltılabilir kaynatılıp içilebilir..
:)) Barış Beye söyledim " Barış Bey evlenme teklifi aldım hemde bandajlı burnumla" çok sevindi bir an ee dedi. Dedim zevkle hayır dedim bunun için de size teşekkür ederim :)))
Beni kapıdan uğurlarken Barış Bey "çocuğu affet ya" diyordu :)
Ben Mumucuğum senin gibi düşünüyorum. Hem bu kadar yatırımı geriye dönmek için mi yaptım yahu :))
Bu arada arkadaşlar başta burnum olmak üzere yüzümü yağdan arındırma çabalarım saatlerimi almakta. Siz neler yaptınız ameliyat sonrasında bana özellikle neler önerirsiniz ?
Bu arada şişliklerin daha çabuk inmesi için Barış Bey'in önerisi maydanoz suyu ve yeşil çay içmem oldu. Benim de size önerim ısırgan otu, maydanoz, ıhlamur, yeşil çay, limon daha da çoğaltılabilir kaynatılıp içilebilir..
Canım benim yine Barış Bey'in yanına gittin enerji topladın olanı da ikiye katladın.))
Benim sana ödem atmak için önerim her sabah yapacaksın en fazla 15 gün 10-15 sap maydanozu yarım su bardağı su ile mutfakta annen rondodan 2 dakika ya yakın geçirsin onun üzerinede yarım limon sık ve bekletmeden maydanoz taneleriyle birlikte iç canım. Maydanoz burada çok önemli minik yapraklı kısa saplı bahçe maydanozu olacak annene söyle o bilir. Birde kereviz yaprağı gibi kocaman dalı olan maydanozlar var onlar bu iş için hiç uygun değil tatlım:))
Dene muhakkak faydasını göreceksin seninde bir dua nı alayım:))))
Canım benim yine Barış Bey'in yanına gittin enerji topladın olanı da ikiye katladın.))
Benim sana ödem atmak için önerim her sabah yapacaksın en fazla 15 gün 10-15 sap maydanozu yarım su bardağı su ile mutfakta annen rondodan 2 dakika ya yakın geçirsin onun üzerinede yarım limon sık ve bekletmeden maydanoz taneleriyle birlikte iç canım. Maydanoz burada çok önemli minik yapraklı kısa saplı bahçe maydanozu olacak annene söyle o bilir. Birde kereviz yaprağı gibi kocaman dalı olan maydanozlar var onlar bu iş için hiç uygun değil tatlım:))
Dene muhakkak faydasını göreceksin seninde bir dua nı alayım:))))
Kizlar supersiniz ya.. Simdi biri kolumdan tutup hadi ameliyata gidiosun dese bi an dusunmemsanki defalarca ameliyata girmis gibiyim hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?