• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oh nein korkmaya basladim kendisinden.. ya banada öyle davransa.. herhalde artik bikmis burun yapmaktan kendisi.. :( ben teyzemle gitcem.. kendimde almanyadan geldigim icin beni magdur veyahut saf sanir.. eniyisi teyzemde gelsin.. o iyi cevap verir ona.. hahaha.. insallah benim istedigim burundan yapar.. yoksa okadar parayi ona verecegime rahmetli annemin hayrina dagitirim ondan bin kat iyi...

bende geçen ay emre ilhandan aldıgim randevuyu iptal ettim gitmedim. barış çakırı düşünüyorum yaptıgı burun güzel ama bazıları burda onun için ukala tarzında bişeyler yazmış. eger oyleyse çok da düşünmem acıkçası. siz gittikten sonra görüşlerinizu paylaşır mısınız

insallah benide yerden yere vurmaz.. ama zaten sevidigim burundan yapmazsa.. yine nasip olmicak.. emre ilhani teptigimde resmen pisman etircek bu adam.. yüzde yüz... :( ya ben anlamiyorum.. sonucta ekmek parasi kazancak.. ve resimlerde cok sympatik bi hali var.. acep kisiden kisiyemi öyle davraniyor.. onuda anlamadim.. ya benim isteidigim kavisli hafif kalik burun yapmazsa.. para suya düser... :( paylasirim evelallah..

oh nein korkmaya basladim kendisinden.. ya banada öyle davransa.. herhalde artik bikmis burun yapmaktan kendisi.. :KK43: ben teyzemle gitcem.. kendimde almanyadan geldigim icin beni magdur veyahut saf sanir.. eniyisi teyzemde gelsin.. o iyi cevap verir ona.. hahaha.. insallah benim istedigim burundan yapar.. yoksa okadar parayi ona verecegime rahmetli annemin hayrina dagitirim ondan bin kat iyi...

Biktigini sanmıyorum artık sadece buruna yönelecegini söylemişti ve botoks ve dudak dolgusu gibi kucuk operasyonlar yapiyor sanırım. Yaptığı işlerin sonucuyla ilgili bi sorun yok bence cok iyi. Benim de suphelerim var ama bi yandan da, doktor samimi olsun burnun dogal olmama ihtimali ve morluk sislik olan ameliyat mı yoksa samimi olmasa da guzel burun ve agrisiz sancisiz ameliyat mı diyince Barış Bey daha mantıklı görünüyor. Tabi onda da memnun olunmayabilir sonuçtan ama bence dogal ve guzel burun yapma oranı en yuksek olan kendisi gorduklerim arasında. Benim de aklım karışık

Yanlis ifade etmisim orayi.. Sanirimilk randevum hazirandaydi sonra ameliyat randevusu ekime verildi ve ikinci gorusmemi de ameliyattan 1 hafta once yapmaya gttm..
Peki ameliyat oldunmu kendisinde bütün tecrübelerine Ragmen? Ben gereckten Cok tedirginim. Cünkü bende Ilk görüsmemden sonra Hayal kirikligina ugramistim. Ameliyat randevusunu Aldim ve kendisinde Cok basarili buluyorum, ama Insan dogru dürüst illetisim kuramayinca Tedirginlesiyo. Sonucta insanin kendi surati ve istekleride göz önünde bulundurulmali. Yani Doktor olarak kendisi taten istegin mantikli olup olmadigina yönelik yorum yapar ve aksinin olmasi gerektigini söyler. Ama Cok soru sordun, Ben sadece kalkik burun yapiyorum Demek ne Kadar dogru bilmiyorum.

Peki ameliyat oldunmu kendisinde bütün tecrübelerine Ragmen? Ben gereckten Cok tedirginim. Cünkü bende Ilk görüsmemden sonra Hayal kirikligina ugramistim. Ameliyat randevusunu Aldim ve kendisinde Cok basarili buluyorum, ama Insan dogru dürüst illetisim kuramayinca Tedirginlesiyo. Sonucta insanin kendi surati ve istekleride göz önünde bulundurulmali. Yani Doktor olarak kendisi taten istegin mantikli olup olmadigina yönelik yorum yapar ve aksinin olmasi gerektigini söyler. Ama Cok soru sordun, Ben sadece kalkik burun yapiyorum Demek ne Kadar dogru bilmiyorum.

Hayır dediğim gibi cesaret edemedim.. Yanlışlık olmasın Sadece kalkık burun yapıorm demedi 'benim elimde hassas terazi yok dolayısıyla o burnu ben yaptığıma göre evet sennki de öyle olabilir tabi ki, gayet de güzel oldu o burun' dedi.. Yani yüzde yüz şöyle olacak diyemiyor.. Zaten görüşmede kendisi de sölüyor 'beklenti şuanki halinden daha güzel olacak' olmalı diyor. Bir görüşün, benim rahatlatılmaya ihtiyacım vardı o nedenle sadece hemen keselim biçelim havasında bir konusma bnm cesaretimi kırdı ama belki siz böle hissetmezsiniz.

Hayır dediğim gibi cesaret edemedim.. Yanlışlık olmasın Sadece kalkık burun yapıorm demedi 'benim elimde hassas terazi yok dolayısıyla o burnu ben yaptığıma göre evet sennki de öyle olabilir tabi ki, gayet de güzel oldu o burun' dedi.. Yani yüzde yüz şöyle olacak diyemiyor.. Zaten görüşmede kendisi de sölüyor 'beklenti şuanki halinden daha güzel olacak' olmalı diyor. Bir görüşün, benim rahatlatılmaya ihtiyacım vardı o nedenle sadece hemen keselim biçelim havasında bir konusma bnm cesaretimi kırdı ama belki siz böle hissetmezsiniz.
ilk gittiğinizde ne yaptı muayene ettimi burnunuzu ne konuştunuz merak ettim. bu arada barış çakırın tavrından rahatsız olan baya birileri varmış ama içine atmışlar anladığım kadarıyla ☺. kendisinde ego tavan yapmış galiba. ama biraz tevuzu sahibi olmak da gerekiyor şu hayatta. hastalarını bu kadar ezmek küçümsemek bu kadar başarılı bir doktora hiç yakışmıyor.

Ben zaten kendisiyle görüsmüstüm, ve Hayal kirikligina ugramistim. Yorgunluguna vermeye calisiyorum, nu yüzden ameliyat randevusu yinede Aldim. Yalniz Hala tedirgin olmamim Sebebi sensible ayni hissimizin olmasi. Yani bende konusmaya gerek duyuyorum, detaylardan bahsetmek istyiroum ve benide rahatlatmasina ihtiyacim var. Sadece burun ameliyati Icin istanbula gidecegim ve kalacak yerine olmadigindan otel masraflarinada girecegim. Yani Banada rahatlatici sekilde konusmazsa cayabilirim gercekten. Ben cünkü benim burnum önden Kemer haric güzel duyuyorum. Endende burnum Anfang düsük. Ve kaldirilmasi gerekiyor hafif. Ama fadem degisecek diye Cok endiseliyim. Aynada kendisi uyguluyoru , biraz Bile kaldirsam acayip ifadem degisiyo...

barış çakır a muayeneye gidenler. burnunuzun ameliyat sonrası nasil görünecegini fotoshop vs ile gösteriyormu. yanlış hatirlamiyorsam heykel üzerinde modelleme yapıp hastalarimiza burnunun nasıl olucagini gösteriyoruz tarzinda biseyler paylaşmıştı bi aralar. varmi böyle birsey.

barış çakır a muayeneye gidenler. burnunuzun ameliyat sonrası nasil görünecegini fotoshop vs ile gösteriyormu. yanlış hatirlamiyorsam heykel üzerinde modelleme yapıp hastalarimiza burnunun nasıl olucagini gösteriyoruz tarzinda biseyler paylaşmıştı bi aralar. varmi böyle birsey.

Bilgisayarda fotografinizi shoplayip gösteriyor. Heykeli belki istek uzerine yapıyordur bilmiyorum ama o kadar hasta varken zor bence

Sanirim Heykeli kariyerinin baslarinda yapiyordu... Sonucta okadar hastasi varki, Bode herkesin heykeliyle ugrasacagini sanmiyoru. Bilgisayar üzerinden simulasyon yapiyor. Ama sadece Profilen tabi

Merhaba, ben baris cakir a ameliyat olali 2 ay oluyor neredeyse ama burnumun onden gorunumunu hic begenmiyorum maalesef , ucu hala top gibi ve sol deligim yana dogru daha genis sis gibi sanki:( baris beye ameliyat olanlar sizde boyle bi durum oldu mu, delikler esitleniyor mu bi sure sonra?

Merhaba, ben baris cakir a ameliyat olali 2 ay oluyor neredeyse ama burnumun onden gorunumunu hic begenmiyorum maalesef , ucu hala top gibi ve sol deligim yana dogru daha genis sis gibi sanki:KK43: baris beye ameliyat olanlar sizde boyle bi durum oldu mu, delikler esitleniyor mu bi sure sonra?
geçmiş olsun. barış beyle bunu paylaştınız mı. kendisi ne diyor bu konuda. ucu top gibi olmaması lazım instagram da paylaştığı burunlar da böyle probleme rastlamadım ben. ameliyat öncesi burnunuzun nasıl olacağını göstermedimi size. istediğiniz gibi olmadı mı.

Merhaba, yorumları okudum da gerçekten şaşırdım. Ben de Ekim 2015' de Barış Bey' e ameliyat oldum ve gerçekten çok memnunum. Herkes çok beğeniyor ve son derece doğal oldu.
Evet Barış Bey ilk muayenelerde ilgisiz olabilir ama düşünün kimbilir ne kadar çok kararsız insanla görüşüp kendini ispatlamaya çalışıyor ve bu muayeneye gelen insanların çoğu sonradan belki ameliyata gelmiyor adam boşuna çene yormuş oluyor. Kim olsa bu durumdan sıkılır.
Ameliyata karar verdiğiniz andan itibaren ne kadar ilgili ve güleryüzlü olduğunu göreceksiniz merak etmeyin. Hele ameliyat günü o pozitifliğiyle ve kocaman gülümsemesiyle hastanede yanınıza geldiğinde doğru yerdeyim diyeceksiniz.
Sonrasındaki kontrollerde de aynı şekilde son derece güleryüzlü ve pozitif.
Ama herşeyden önemlisi burnunuz çok güzel ve çok doğal olacak emin olun. Diğer şeyleri unutacaksınız zaten.
Benim su an 4,5 ay oldu ve hala ucunda biraz şişlik var, günden güne daha da güzelleşiyor. tam şekli alması için 6 ay-1 yıl arasını bekliyorum bakalım.

Arkadaslar merhaba, Baris Bey'e ameliyat olanlarin son durumlari nedir acaba? Herhangi bir sikayetiniz oldu mu? Bu zorlu surecte 1 dakikanizi ayirip cevap verebilirseniz cok cok mutlu olurum... Simdiden olumlu yada olumsuz yanit veren herkese tesekkur ederim...

Kendisine yeni muayene oldum o yüzden merak edenler için güncel bilgileri paylaşmak istedim. Şu an aralık 2016 dan önce ameliyat için gün veremediklerini söylediler. Ameliyat Amerikan Hastanesi'nde yapılıyor ve her şey dahil 18.000 TL.

Merhaba, aileme de danışmak için o an gün almadım ama sanırım pazartesi alacağım. Benim gerçekten içime sindi. Göz çevreme yağ enjeksiyonu da önerdi ki ben de buna ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Bir de bir müddettir takip ettiğim bir doktor. Hastalarının burunlarını gerçekten beğeniyorum.

merhabalar arkadaşlar ben ameliyatımı 2012 yılında oldum ve sonuçtan çok memnum ve mutluyum özelden de çok yazan arkadaşlar var burdanda sölemiş olayım:) benimde şöyle bir sorum olucak daha önceki yıllarda ameliyat olmuş arkadaşlara burun ucunuz ne durumda sertmi yoksa ameliyat olmadan önceki kıvamında mı benim burun ucumdaki sertlik malesef ilk aylardaki gibi duruyor sanırım bu geçmeyecek bir durum.

Merhaba, aileme de danışmak için o an gün almadım ama sanırım pazartesi alacağım. Benim gerçekten içime sindi. Göz çevreme yağ enjeksiyonu da önerdi ki ben de buna ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Bir de bir müddettir takip ettiğim bir doktor. Hastalarının burunlarını gerçekten beğeniyorum.
merhaba, randevunuzu aldınız mı acaba .hangi tarihe verildi. birde doktorun yaklaşımı nasıldı size, endişelerinizi giderebildimi ilgi alaka nasıldı acaba.

Back