- 7 Mart 2015
- 851
- 87
- 98
bende geçen ay emre ilhandan aldıgim randevuyu iptal ettim gitmedim. barış çakırı düşünüyorum yaptıgı burun güzel ama bazıları burda onun için ukala tarzında bişeyler yazmış. eger oyleyse çok da düşünmem acıkçası. siz gittikten sonra görüşlerinizu paylaşır mısınız
oh nein korkmaya basladim kendisinden.. ya banada öyle davransa.. herhalde artik bikmis burun yapmaktan kendisi..ben teyzemle gitcem.. kendimde almanyadan geldigim icin beni magdur veyahut saf sanir.. eniyisi teyzemde gelsin.. o iyi cevap verir ona.. hahaha.. insallah benim istedigim burundan yapar.. yoksa okadar parayi ona verecegime rahmetli annemin hayrina dagitirim ondan bin kat iyi...
Peki ameliyat oldunmu kendisinde bütün tecrübelerine Ragmen? Ben gereckten Cok tedirginim. Cünkü bende Ilk görüsmemden sonra Hayal kirikligina ugramistim. Ameliyat randevusunu Aldim ve kendisinde Cok basarili buluyorum, ama Insan dogru dürüst illetisim kuramayinca Tedirginlesiyo. Sonucta insanin kendi surati ve istekleride göz önünde bulundurulmali. Yani Doktor olarak kendisi taten istegin mantikli olup olmadigina yönelik yorum yapar ve aksinin olmasi gerektigini söyler. Ama Cok soru sordun, Ben sadece kalkik burun yapiyorum Demek ne Kadar dogru bilmiyorum.Yanlis ifade etmisim orayi.. Sanirimilk randevum hazirandaydi sonra ameliyat randevusu ekime verildi ve ikinci gorusmemi de ameliyattan 1 hafta once yapmaya gttm..
Peki ameliyat oldunmu kendisinde bütün tecrübelerine Ragmen? Ben gereckten Cok tedirginim. Cünkü bende Ilk görüsmemden sonra Hayal kirikligina ugramistim. Ameliyat randevusunu Aldim ve kendisinde Cok basarili buluyorum, ama Insan dogru dürüst illetisim kuramayinca Tedirginlesiyo. Sonucta insanin kendi surati ve istekleride göz önünde bulundurulmali. Yani Doktor olarak kendisi taten istegin mantikli olup olmadigina yönelik yorum yapar ve aksinin olmasi gerektigini söyler. Ama Cok soru sordun, Ben sadece kalkik burun yapiyorum Demek ne Kadar dogru bilmiyorum.
ilk gittiğinizde ne yaptı muayene ettimi burnunuzu ne konuştunuz merak ettim. bu arada barış çakırın tavrından rahatsız olan baya birileri varmış ama içine atmışlar anladığım kadarıyla ☺. kendisinde ego tavan yapmış galiba. ama biraz tevuzu sahibi olmak da gerekiyor şu hayatta. hastalarını bu kadar ezmek küçümsemek bu kadar başarılı bir doktora hiç yakışmıyor.Hayır dediğim gibi cesaret edemedim.. Yanlışlık olmasın Sadece kalkık burun yapıorm demedi 'benim elimde hassas terazi yok dolayısıyla o burnu ben yaptığıma göre evet sennki de öyle olabilir tabi ki, gayet de güzel oldu o burun' dedi.. Yani yüzde yüz şöyle olacak diyemiyor.. Zaten görüşmede kendisi de sölüyor 'beklenti şuanki halinden daha güzel olacak' olmalı diyor. Bir görüşün, benim rahatlatılmaya ihtiyacım vardı o nedenle sadece hemen keselim biçelim havasında bir konusma bnm cesaretimi kırdı ama belki siz böle hissetmezsiniz.
Hayır dediğim gibi cesaret edemedim.. Yanlışlık olmasın Sadece kalkık burun yapıorm demedi 'benim elimde hassas terazi yok dolayısıyla o burnu ben yaptığıma göre evet sennki de öyle olabilir tabi ki, gayet de güzel oldu o burun' dedi.. Yani yüzde yüz şöyle olacak diyemiyor.. Zaten görüşmede kendisi de sölüyor 'beklenti şuanki halinden daha güzel olacak' olmalı diyor. Bir görüşün, benim rahatlatılmaya ihtiyacım vardı o nedenle sadece hemen keselim biçelim havasında bir konusma bnm cesaretimi kırdı ama belki siz böle hissetmezsiniz.
barış çakır a muayeneye gidenler. burnunuzun ameliyat sonrası nasil görünecegini fotoshop vs ile gösteriyormu. yanlış hatirlamiyorsam heykel üzerinde modelleme yapıp hastalarimiza burnunun nasıl olucagini gösteriyoruz tarzinda biseyler paylaşmıştı bi aralar. varmi böyle birsey.
Sanirim Heykeli kariyerinin baslarinda yapiyordu... Sonucta okadar hastasi varki, Bode herkesin heykeliyle ugrasacagini sanmiyoru. Bilgisayar üzerinden simulasyon yapiyor. Ama sadece Profilen tabibarış çakır a muayeneye gidenler. burnunuzun ameliyat sonrası nasil görünecegini fotoshop vs ile gösteriyormu. yanlış hatirlamiyorsam heykel üzerinde modelleme yapıp hastalarimiza burnunun nasıl olucagini gösteriyoruz tarzinda biseyler paylaşmıştı bi aralar. varmi böyle birsey.
geçmiş olsun. barış beyle bunu paylaştınız mı. kendisi ne diyor bu konuda. ucu top gibi olmaması lazım instagram da paylaştığı burunlar da böyle probleme rastlamadım ben. ameliyat öncesi burnunuzun nasıl olacağını göstermedimi size. istediğiniz gibi olmadı mı.Merhaba, ben baris cakir a ameliyat olali 2 ay oluyor neredeyse ama burnumun onden gorunumunu hic begenmiyorum maalesef , ucu hala top gibi ve sol deligim yana dogru daha genis sis gibi sankibaris beye ameliyat olanlar sizde boyle bi durum oldu mu, delikler esitleniyor mu bi sure sonra?
merhaba, randevunuzu aldınız mı acaba .hangi tarihe verildi. birde doktorun yaklaşımı nasıldı size, endişelerinizi giderebildimi ilgi alaka nasıldı acaba.Merhaba, aileme de danışmak için o an gün almadım ama sanırım pazartesi alacağım. Benim gerçekten içime sindi. Göz çevreme yağ enjeksiyonu da önerdi ki ben de buna ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Bir de bir müddettir takip ettiğim bir doktor. Hastalarının burunlarını gerçekten beğeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?