barış beye söylediniz mi peki memnun olmadıgınızı o ne yorum yapıyor. böyle durumlardaki yaklaşımını merak ettim.Burnumun ucu yumusadi sert degil,ben ifademden memnun deilim yoksa burunla ilgili bir sorunum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barış beye söylediniz mi peki memnun olmadıgınızı o ne yorum yapıyor. böyle durumlardaki yaklaşımını merak ettim.Burnumun ucu yumusadi sert degil,ben ifademden memnun deilim yoksa burunla ilgili bir sorunum yok
yorum yapmadan fotoları yüklüyorum..
10 aylıkKac aylik resimler bunlar. Gayet güzel olmus bence
Merhaba Kelebeketkim, bende yurtdisinda yasadigim icin bir hafta icinde hem görüsme hem ameliyat olucam. Gercek konusalim, cidden tetirgenim, cünkü tek resimlerimi gördü.. Onun tespitite Kalin dereli oldugumu fln fln. dedi ama ayrintilar görüsmede konusulur dedi. Peki siz ne anlamda beklentiniz oldu? Bence bana göre Baris bey baya gercekci hane bu olur bu burun olmaz gibisi. Yaniliyormuyum?
merhaba, anlattığınız gibiyse barış bey ayıp etmiş. 200 tl aldığına göre burnunuzu muayene edip pc de tasarım falan yapar diye tahmin ediyordum. ilk görüşmede tasarım çizim vs yapmadı mı yani. bende merak ediyordum muayene ücreti alıyorsa baya bi görüşür hastasını dinler ona göre karar verilir diye. instagram da paylaştığı fotolarda hastalarıyla gayet ilgili görünüyor. adamına göre mi davranıyor nedir anlamadım. seneye randevu almayı planlıyordum canım sıkıldı şimdi yaa. başka bir doktordan aldığım randevuya da gitmedim çok reklam kokan paylaşımlar vs diye buda hayal kırıklığı olursa başka doktor arayışına giricem artık. burdan kendi hakkında yazılanları okuyorsa veya ona ileten birileri varsa şunu söylesinler size gelen hastaların zaten psikolojileri hassas oluyor görünümlerinden memnun olmadıkları için ameliyatı göze alıyorlar ve maddi açıdan da kendilerini zorlayarak size geliyorlar.lütfen bir parça ilgi alaka gösterin hastalarınıza. sizin ağzınızdan çıkıcak sözler ilgiliniz hastaya cesaret vermeniz hasta için ne kadar önemli sizde biliyorsunuzdur. oof ne kadar dolmuşum yahuu...ağustos ayından beri bekliyordum görüşme için. haftasonu görüştüm ama çok hayal kırıklığı yaşadım ben. hiç ilgi alaka yoktu. Burnum kalın derili, etli vs. Sanki zor bir burunla uğraşmak istemiyormuş gibi bir hisse kapıldım bilemiyorum. Çizdiğim gibi olmaz zaten kalın derili olduğu için dedi vs vs vs. Yani ben hiç bir şey anlamadan odasından çıkmış oldum 10-15 dk içinde. Üstüne üstlük herkes ücretsiz görüşürken ona 200tl verdim. Ameliyata karar verirsem en erken temmuz ayında oluyormuş ve fiyatı da 15bin. ben zaten bu parayı bir şekilde hazırlamıştım kararlıydım ama söylemlerinden hiç bir şey anlayamadığımdan kararsız kaldım. Burnumu yapsa yapsa o yapar diyordum başkasına gitmek istemiyordum ama şok oldum tavırları karşısında. Yanımızda telefonuna bakıp durdu, açıklaması gereken şeyleri bile pc ekranından okuyun resmini çekin dedi. Sonra sorunuz var mı diyerek ayaklandı ve biz de odasından çıkma vakti geldiğini anlamış olduk. Ne biliyim çok beklenti içine girmişim demek ki. Burnum nasıl olucak neye benzicek bilmiyorum nasıl gidebilirim ki ona şimdi. Poff..
bende geçen ay emre ilhandan aldıgim randevuyu iptal ettim gitmedim. barış çakırı düşünüyorum yaptıgı burun güzel ama bazıları burda onun için ukala tarzında bişeyler yazmış. eger oyleyse çok da düşünmem acıkçası. siz gittikten sonra görüşlerinizu paylaşır mısınızbenimde gelecek haftaya muayanem üstelik ameliyatim... ama fiyati baya ucmus.. eger havali yada icime sinmesse.. cakirda yaptirmicam.... ilhanida resmen bu hafta icin iptal ettim... bi sene sonra bekledim birde..
Merhaba,
Ben de Barış Bey bir tek bana ilgisiz davrandı diye düşünerek hiç yazmadım bile buraya. Çünkü herkes mükemmel ilgisinden, alakasından bahsediyordu. Ama şimdi okuduklarımdan sonra ben yazmak istedim..
Kendisi ile Ekim 2015'de görüşmeye gittim 200 tl ücret ödedim ben de.. Ne bir ilgi ne bir alaka.. Sorular soruyorum sıkılıyor.. En sonunda bana da kapıyı açtı ve çıktım odasından. Sonra 3 ay bekledim. ameliyat günüme 1 hafta kalmıştı ben tekrar görüşmek istiyorum, sorularım var dedim ve tekrar gittim. (Bu kez muayene ücreti ödemedim.) Kendisi bana resmen sinirlendi. 'Ne kadar çok soru soruyorsun, ameliyat olacak mısın, olmayacak mısın?' dedi. Ben gerçekten kendimi kötü hissettim ve 'hastalarınız size soru sormuyor mu? hadi hemen burnumu yapın diyerek ameliyat mı oluyorlar? benim burnum, yüzüm.. tabiki size güveniyorum ama sorularımda var' dedim. Kendisi de 'evet hastalarım öyle yapıyor, sana yeterince vakit ayırdım zaten daha önceki muayenede de' dedi ki 15 dk ayırmıştı ilk muayenede.. Sonrasında da senin burnunu ben yapmam başka bir doktora yaptır sen kesin revizyon isteyecek bir hastasın dedi ve kapıyı açtı ben hala koltukta otururken..
Gerçekten şaşılası bir durum.. Hala kendisini çok başarılı buluyorum ama hasta psikolojisini hiç düşünmeden sadece ameliyat edip göndereyimle olmuyor bu estetik işi. Ayrıca kendisinin yapmış olduğu bir burunu kalkık bulduğumu ve benim burnumun yapısının da kalkık buruna yatkın olup olmadığını sorduğumda gerçekten sinirlendi ve 'benim elimde hassas terazi yok dolayısıyla o burnu ben yaptığıma göre evet sennki de öyle olabilir tabi ki, gayet de güzel oldu o burun' şeklinde bir ifade kullandı. Benim anlatmak istediğim kendisinin hatalı olduğu vs. değildi zaten yaptığı burunları beğenmesem 200 tl görüşme ücretini 2 kere ödemeyi göze almam..Ben sadece burun yapısı ile alakası olup olmadığını sormuştum. Bu da bana düşündürdü ki ameliyat sonrasında yaptığı burnu beğenmezsem herhalde olay çıkarır Gerçi çok güzel yaptığı her burun beğenmeyeceğimi de hiç düşünmüyorum ama yine de bu ilgisizlik ile cesaret edemezdim.
Yanlis ifade etmisim orayi.. Sanirimilk randevum hazirandaydi sonra ameliyat randevusu ekime verildi ve ikinci gorusmemi de ameliyattan 1 hafta once yapmaya gttm..Ameliyat randevusunu ekimde gittiğinizde mi almıştınız?