• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar yıl 2015 ve barış çakırın muayene ucretı 200 tl burun estetıgı fıyatı 12 mılyar bugun sevın hanımı aradım ve ucretlerı ogrendım kendısıne ameliyat olmayı cok ıstıyorum ama bu fıyatı verecek gucum yok bırıktırdıgımle ne kadar zaman sonra yetısırım fıyatlara bılemem sanırım başka doktorları araştıracağım herseyde vardır bı hayır napalım:KK61:

arkadaşlar yıl 2015 ve barış çakırın muayene ucretı 200 tl burun estetıgı fıyatı 12 mılyar bugun sevın hanımı aradım ve ucretlerı ogrendım kendısıne ameliyat olmayı cok ıstıyorum ama bu fıyatı verecek gucum yok bırıktırdıgımle ne kadar zaman sonra yetısırım fıyatlara bılemem sanırım başka doktorları araştıracağım herseyde vardır bı hayır napalım:KK61:
ameliyat olacak iyi bir dr uldunuz mu ben de acil istiyorum.bilgi ltfn

orhan sanisogluna arkadaşım amelıyat oldu sanırım ona gıdıcem 2500 tl ucret alıyo 15 tlde muayene ucretı
hayırlısı :nazar:

barış çakır burun estetiği için ne kadar ücret alıyor acaba. muayene ücreti alıyor mu. muayene günü ve ameliyat günü ne kadar sonraya veriliyor. bu yakınlarda giden bilen var mı

merhaba burnunuz zamanla düzelip istediğiniz şekli aldımi acaba. benim gibi doktor arayışında olanlara yardımcı olur musunuz.
yorum yapmadan fotoları yüklüyorum..

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 995
  • 2.jpg
    2.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 992
şunu da belirteyim ameliyat sonrası hiç bir nefes, ağrı sızı sorunu yaşamadım sigara kullanmama rağmen

Burnumun ucu yumusadi sert degil,ben ifademden memnun deilim yoksa burunla ilgili bir sorunum yok

Back