Kime revizyon oldunuz?Yakup avşarı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum, kendisine ameliyat oldum, resmen mandal burun yaptı. Rewizyon oldum. O kadar parayı haketmiyor keainlikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime revizyon oldunuz?Yakup avşarı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum, kendisine ameliyat oldum, resmen mandal burun yaptı. Rewizyon oldum. O kadar parayı haketmiyor keainlikle.
Ahmet hamdi önay'a rewizyon oldum.Kime revizyon oldunuz?
Burnunuzun son durumu nasıl acabahayır hala Fulya'daki ofisinde.
ameliyat oldunuz mu acabaCanim, baris Cakira ameliyat olucagim büyük ihtimal , bir kac doktor daha görüsücem, ama hislerim tah basindan beri baris diyor
ameliyat olduysanız yorum istiyorum ltfnarkadaslar.. baris cakir izindemi?? telefon aciyorum cikan yok
ameliyat olacak iyi bir dr uldunuz mu ben de acil istiyorum.bilgi ltfnarkadaşlar yıl 2015 ve barış çakırın muayene ucretı 200 tl burun estetıgı fıyatı 12 mılyar bugun sevın hanımı aradım ve ucretlerı ogrendım kendısıne ameliyat olmayı cok ıstıyorum ama bu fıyatı verecek gucum yok bırıktırdıgımle ne kadar zaman sonra yetısırım fıyatlara bılemem sanırım başka doktorları araştıracağım herseyde vardır bı hayır napalım
önerebileceğiniz bir isim varmıYakup avşarı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum, kendisine ameliyat oldum, resmen mandal burun yaptı. Rewizyon oldum. O kadar parayı haketmiyor keainlikle.
ameliyat oldunuz mu memnunmusunuz28 ocaka randevu aldım bende. Heyecanlı bekleyişim başladı
sonucu paylaşırmısınız ltfnve paylaşabilirseniz resim
kim acabaY
yok daha önce beraber çalıştığım bir Dr , ama o kadar plastik cerrah tanırım,ameliyat düşünürsem gidebileceğim tek doktor,burun alanında uzman
merhaba burnunuz zamanla düzelip istediğiniz şekli aldımi acaba. benim gibi doktor arayışında olanlara yardımcı olur musunuz.Arkadaşlar ne olur önden zamanla burnumun daralacağını söyleyin
yorum yapmadan fotoları yüklüyorum..merhaba burnunuz zamanla düzelip istediğiniz şekli aldımi acaba. benim gibi doktor arayışında olanlara yardımcı olur musunuz.
bence gayet dogal onceki halini bilmiyorum ama siz memnun musunuz peki önemli olan o birde burun ucu eskisi gibi yumusak mi. herhangibir sertleşme oldumuyorum yapmadan fotoları yüklüyorum..