• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

İyi bir estetij cerrah ve sanatçı bunu başarır.barış beyin kullandığı elmas tekniğiyle burun ucundaki poligonlar kendini gösterir.benim poligonlarım olucakmı bu deriyle oda ayrı bir mesele :((

Insallah onun teknigiyle düzelir burnum hayatim. Dedigim gibi bu güne kadar hep dez avantajini gördüm ince derili olmanin. Doktorum iyi degildi. Insallah baris beyde ince derili olmanin avantajini görürüm.

Insallah onun teknigiyle düzelir burnum hayatim. Dedigim gibi bu güne kadar hep dez avantajini gördüm ince derili olmanin. Doktorum iyi degildi. Insallah baris beyde ince derili olmanin avantajini görürüm.

Görürsün emin ol pozitifliğiyle yaptığı burunlarla kendini konuşturan bir cerrah.sen nezaman görüşmeye gitmeyi düşünüyorsun

Ben baris beye mail yolladim. Bakalim ne yazacak. Dört gözle bekliyorum.
Ha bide ben futbolu hic sevmem ve izlemem. Kocam beni üye yapti fenerbahceyi kullamis. Degistir diyorum inadi tuttu yapmiyor:) kendisi fenerli. Ben hic bi takimi tutmam. Kendim bi degistirmeye calisim

:))) yanmışsın sen

Aas nasıl göremiyorsun hayret nerden bakıyorsun cepten mi

Elimde i pad evde dolaniyorum. Facebook ta cogunun burnu bantli. Doktorla birlikte cekilmisler. Burunlar dogru dürüst gözükmiyor. Ben yakindan istiyorum. Burunun ucu kanadi gözüksün incelim. Baskada bulamadim. Evet ya ben bu ismi nasil degistirecegim? Bilen varsa söylesin. Ben almanyadayim canim benim. Yoksa bu kadar niye ugrasayim. Doktora gidip bakardim resimlere. Yazin türkiyedeyim. Atla ucaga gel diyeceksin ama calisiyorum. Buruna para lazim. Augustosun 11. veya 13. ameliati olmam lazim.öyle ayarladim. 9. ayda almanyada olmam lazim. Meslek yapiyorum. Yani burnumun iyilesmesi icin 2 hafta ayirdim.

isterseniz facebookdaki hastalara istek gönderib fotolarına baka bilirsiniz instada var Barış bey ordada zaten hastalari var orda daha kolay bura coğu kişi uramiyor zaten

isterseniz facebookdaki hastalara istek gönderib fotolarına baka bilirsiniz instada var Barış bey ordada zaten hastalari var orda daha kolay bura coğu kişi uramiyor zaten

Ay sagol hayatim!
Sinderella profiline gir yukarda yaziyor. Kücük yazi. Ondan sonra sol tarafta arkadaslarin altinda albüm ekle yaziyor

Back