• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Merhaba kizlar,

burnum tam 12 aylik oldu.
Revision yaptirsami kararsis kaldim.
Tam 100% istedigim gibi olmadi.
Ama kafamida takmiyorum.
Sadece fikir istiyorum.
Yeni resi yükledim.

Selamlar Sema

arkadaşlar ameliyattan 5.gün sonra burunun durumu tam olarak nasıl oluyor?

Ameliyattan 5gun sonra ustunde alci bulunan sis bir burun oluyor:))) boyutlari birazcik buyuk olabilir hatta:)

tamponlar çıkıyor ama dimi?
ben bu süreçte hiç evden çıkmak istemediğim için soruyorum ama malesefki önemli bir sınava denk geliyor bu ameliyat tarihimden 5 gün sonra dolayı soruyorum morluk falan geçiyormu 5.güne kadar peki?

Son düzenleme:
geldim jennifer :)

yeni foto da eklicem şimdi.. geçen hafta 1. ay kontrolume gittim barış bey burnuma baktıkça çok mutlu oldu resmen kendiyle gurur duydu :)

ameliyat sonrası en uzun iyileşme ve beklemeyi ben yaşadım sanırım.. tampon 6. gün çıktı, alçı 15. gün çıktı.. alçım çıktığında bile gözkapaklarımda pembelikler ve gözaltlarımda sarılıklar kaldı.. şimdi 1 aylık oldu ve bence o kadar uzun beklemeye değdi...

ayrıca ben öyle gezmekten hiç çekinmedim, şapkamı takıp çıktım dışarı.. alışverişte fln genelde hep kırıldı mı diye sordular, çünkü yüzüm gözüm çok kötüydü.. ama sonucun güzel olcağını bildiğim için hiç takmadım aynada gördüklerimi..

hepsi geçti işte.. tabiki hiç kolay değil! ama insan kendi rızasıyla yatınca o masaya ne verdiği para ne de çektiği zorluklar gözünde büyüyo..

eğer kafaya koyduysanız korkmayın, yaşayacağınız herşey geçici, ama güzel burnunuz kalıcı olcak ;)

barış bey e sonsuz güvenebilirsiniz.. size yakışanı yapacak, tasarıma fln takılmayın.. sonrasına da takılmayın.. sonuç ne olursa olsun eskisinden güzel olcak :) ben ne maydanoz ne yeşilçay hiçbirini sevmediğim için içemiyorum ama ona rağmen kendi kendine iyileşiyor.. her hali eskisinden güzel.. barış beyi de burnumu da çok seviyorum :)

Son düzenleme:
geldim jennifer :)

yeni foto da eklicem şimdi.. geçen hafta 1. ay kontrolume gittim barış bey burnuma baktıkça çok mutlu oldu resmen kendiyle gurur duydu :)

ameliyat sonrası en uzun iyileşme ve beklemeyi ben yaşadım sanırım.. tampon 6. gün çıktı, alçı 15. gün çıktı.. alçım çıktığında bile gözkapaklarımda pembelikler ve gözaltlarımda sarılıklar kaldı.. şimdi 1 aylık oldu ve bence o kadar uzun beklemeye değdi...

ayrıca ben öyle gezmekten hiç çekinmedim, şapkamı takıp çıktım dışarı.. alışverişte fln genelde hep kırıldı mı diye sordular, çünkü yüzüm gözüm çok kötüydü.. ama sonucun güzel olcağını bildiğim için hiç takmadım aynada gördüklerimi..

hepsi geçti işte.. tabiki hiç kolay değil! ama insan kendi rızasıyla yatınca o masaya ne verdiği para ne de çektiği zorluklar gözünde büyüyo..

eğer kafaya koyduysanız korkmayın, yaşayacağınız herşey geçici, ama güzel burnunuz kalıcı olcak ;)

barış bey e sonsuz güvenebilirsiniz.. size yakışanı yapacak, tasarıma fln takılmayın.. sonrasına da takılmayın.. sonuç ne olursa olsun eskisinden güzel olcak :) ben ne maydanoz ne yeşilçay hiçbirini sevmediğim için içemiyorum ama ona rağmen kendi kendine iyileşiyor.. her hali eskisinden güzel.. barış beyi de burnumu da çok seviyorum :)

canım içime su serptin bende uzun yıllardır barış beyi düşşünüyorum ve sonunda olmaya karar verdim ameliyat tarihimide aldım :16:bu arada burnun gerçekten çok hoş olmuş bende şuan karar aşamasındayım barış beyemi bıraksam yoksa hafif kalkıklık versemmi diye düşünüyorum:26:

Arkadaşlar ön profilden yeni bir resim ekledim.. 2 gün sonra tam 1 yılım olucakk..bi bakın isterseniz... ameliyat tarihim 25.05.2011

Son düzenleme:
Jennifer bana kalırsa tasarımın önemi=0, o sadece sen kendini üç aşağı beş yukarı nasıl göreceksin aynada onu göstermek için yapılan bir simülasyon, sana ne yapacaksa onu yapacak yine. Sen istemediğin şeyleri sırala, bir de oradaki fotoğrafları iyi incele. Onlardan milimetrik farklar olacak. Senin üstelediğin isteklerin olursa ona göre çok ufak rötuşlar yapıyordur doktor. Bu yani olay.

Neşeliçocuk; bence kendini yaşlı göremezsin ya o imkansız, kesinlikle burun ameliyatı gençleştiren bir operasyon. Beğenmesen bile gençleşmişsindir iki iki daha dört. Ucu umarım incelir, yani umarım benimki de incelir, bekleyip göreceğiz.

Missions fotoğraf koymadım ne yazık ki.

Evet kesinlikle gençleştirdiğine bende inanıyorumm..31 yaşındayımm ama bu ameliyattan sonra süper bir değişmle herkes bana 20 lik gibi olmuşsun diyolar..hatta 31 deyince dalgamı geçiyosun diyolar maşallah yani :) kibar güzel bir burnum oldu övünmek gibi olmasında...ve çevremdekilerde çok beğeniyor...benim kemerli ve ucu düşük çirkin bir burnum vardı sonuçta ve bu tür burunlarda güzel ve inanılmaz değişmler oluyor :)mutluyum yani kısacası

merhaba kızlar,Barış Beyin güncel fiyatları nedir acaba? ameliyatı nerede yapıyor? herşey dahil toplam ne kadara mal olacak ameliyat olacak olan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum.ödeme nasıl yapılabiliyor maddi kısmı oldukça önemli benim için o yüzden sormak durumundayım görüşmeden önce:/

merhaba kızlar,Barış Beyin güncel fiyatları nedir acaba? ameliyatı nerede yapıyor? herşey dahil toplam ne kadara mal olacak ameliyat olacak olan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum.ödeme nasıl yapılabiliyor maddi kısmı oldukça önemli benim için o yüzden sormak durumundayım görüşmeden önce:/

burun ameliyatı 6 500 ödeme ameliyattan bigün önce anestezi uzmanına ve görüşmeye gidildiğinde yapılıyor ve acıbadem fulyada yapıyor barış bey ameliyatlarını

Selam kızlar umarım iyisinizdir ve beni özlemişsinizdir. Beni soracak olursanız iyiyim bomba gibiyim :))

Az önce internette okuduğum ve Sevin Hanım'la teyidleştiğim bir haberi paylaşmak istiyorum.

"25 Mayıs Cuma günü Dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından Oscar Ramirez, Barış Bey'in elmas tekniğini gözlemlemek için Türkiye'ye geliyor. Barış Bey'in o günkü hastası regl olduğu için ameliyatını ertelenmiş. 25 Mayısa ameliyat olacak ilk iki hastasına ciddi bir indirim yapılacakmış hem Dünyanın en ünlü cerrahlarından biri izleyecek hem de Barış Bey eminim ki extra özenli olacak hem de indirimmmm "

Madem böyle bir güzellik yapacak Barış Bey istedim ki bu Cuma ameliyat olacak şanslı hatunlar sizlerden ikisi olsun. Ben haliyle önce kendi arkadaşlarımı aradım müsait olan çıkmadı.

Şansınız bol olsun diyorum. :29::72:

Herkese sevgiler.. :nazar:

Selam kızlar umarım iyisinizdir ve beni özlemişsinizdir. Beni soracak olursanız iyiyim bomba gibiyim :))

Az önce internette okuduğum ve Sevin Hanım'la teyidleştiğim bir haberi paylaşmak istiyorum.

"25 Mayıs Cuma günü Dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından Oscar Ramirez, Barış Bey'in elmas tekniğini gözlemlemek için Türkiye'ye geliyor. Barış Bey'in o günkü hastası regl olduğu için ameliyatını ertelenmiş. 25 Mayısa ameliyat olacak ilk iki hastasına ciddi bir indirim yapılacakmış hem Dünyanın en ünlü cerrahlarından biri izleyecek hem de Barış Bey eminim ki extra özenli olacak hem de indirimmmm "

Madem böyle bir güzellik yapacak Barış Bey istedim ki bu Cuma ameliyat olacak şanslı hatunlar sizlerden ikisi olsun. Ben haliyle önce kendi arkadaşlarımı aradım müsait olan çıkmadı.

Şansınız bol olsun diyorum. :29::72:

Herkese sevgiler.. :nazar:

oraletcim nerelerdesin sen özledik tabii:16:
çok güzel bi habermiş bu umarım yararlanan olur ama sanırım dolmuştur :)bu arada daha sık bekliyoruzburalara seni oralet:16:

oraletcim nerelerdesin sen özledik tabii:16:
çok güzel bi habermiş bu umarım yararlanan olur ama sanırım dolmuştur :)bu arada daha sık bekliyoruzburalara seni oralet:16:

Sağol tatlım ben de özlemişim buraları :))

Sevin Hanıma sordum 1 kişi kalmış :)) Umarım tanıdığım kişilerden oluşur bu kadro :)

Daha sık uğramaya çalışacağım canım, bu arada sen ameliyat oldun mu ? naptın bakim ben yokken :))

Sağol tatlım ben de özlemişim buraları :))

Sevin Hanıma sordum 1 kişi kalmış :)) Umarım tanıdığım kişilerden oluşur bu kadro :)

Daha sık uğramaya çalışacağım canım, bu arada sen ameliyat oldun mu ? naptın bakim ben yokken :))

okadar gelgitlerdeydmki bi türlü olamadım :)
ama artık kaçışım yok ameliyat tarihimi almış buluyorum kısmetse 1 ay sonra ameliyatım:16:
senin burnun nekadarlık oldu canım şimdi? yeni fotolar bekliyoruzz

:))) süperr olun yahu kurtulun ben bu kadar uzun düşünemezdim :)))

Tarihini almış olman da bir ilerleme sevindim senin adına :29:

benim burnum iyi ablası resim yüklerim çok ihmal ettim burayı yorum yazamasam bile en azından resimlerle gidişatımı sergilemek isterim. :51:

dunden beri bu siteyi takip ediyorum, suanda yurtdisindayi temmuz gibi bi ayligina turkiyeye gelmeyi ve uzun zamandir erteledigim burun operasyonumu yaptirmayi dusunuyorum ama anlasilan gu almada oldukca gecikmisim, iyi doktorlardan gun almak oldukca zormus :(((

kizlar aslinda ameliyat olmaktan cok korkuyorum ozlellikle tampon olayi beni cok urkutuyo, cesaretlenmeye cok ihtiyacim var :(

Back