• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

:))) süperr olun yahu kurtulun ben bu kadar uzun düşünemezdim :)))

Tarihini almış olman da bir ilerleme sevindim senin adına :29:

benim burnum iyi ablası resim yüklerim çok ihmal ettim burayı yorum yazamasam bile en azından resimlerle gidişatımı sergilemek isterim. :51:

bekliyoruz resimlerini canım:16:

burun ameliyatı 6 500 ödeme ameliyattan bigün önce anestezi uzmanına ve görüşmeye gidildiğinde yapılıyor ve acıbadem fulyada yapıyor barış bey ameliyatlarını

teşekkür ederim canım,sanırım fiyatı emre beyden pahalı yanılıyor muyum ? birde şimdi muayene olsam kaç ay sonrasına ameliyat belirleniyor merak ettim.yazın ameliyat olmayın sakın gibi şeyler duymuştum bu konuda ne düşünüyorsunuz?

teşekkür ederim canım,sanırım fiyatı emre beyden pahalı yanılıyor muyum ? birde şimdi muayene olsam kaç ay sonrasına ameliyat belirleniyor merak ettim.yazın ameliyat olmayın sakın gibi şeyler duymuştum bu konuda ne düşünüyorsunuz?

yaklaşık 1 ay sonrasına veriliyor

Selam kızlar umarım iyisinizdir ve beni özlemişsinizdir. Beni soracak olursanız iyiyim bomba gibiyim :))

Az önce internette okuduğum ve Sevin Hanım'la teyidleştiğim bir haberi paylaşmak istiyorum.

"25 Mayıs Cuma günü Dünyanın en ünlü plastik cerrahlarından Oscar Ramirez, Barış Bey'in elmas tekniğini gözlemlemek için Türkiye'ye geliyor. Barış Bey'in o günkü hastası regl olduğu için ameliyatını ertelenmiş. 25 Mayısa ameliyat olacak ilk iki hastasına ciddi bir indirim yapılacakmış hem Dünyanın en ünlü cerrahlarından biri izleyecek hem de Barış Bey eminim ki extra özenli olacak hem de indirimmmm "

Madem böyle bir güzellik yapacak Barış Bey istedim ki bu Cuma ameliyat olacak şanslı hatunlar sizlerden ikisi olsun. Ben haliyle önce kendi arkadaşlarımı aradım müsait olan çıkmadı.

Şansınız bol olsun diyorum. :29::72:

Herkese sevgiler.. :nazar:

benim gözüm yollardaydı özledim valla :)) sen her zaman bomba gibisin :) burnun ne durumda değişmeler varmı hala sürüyomu?

valla o 2 kişiyi çok kıskandımm :)) çok şanslılaarr.

Jennifer nihayett sende ameliyat oluyorsuun çok sevindim :) çünkü yanılmıyorsaam ben bayaadır araştırıyorduun.

ruhsen seninde yeni fotolar harikaaa söylemezsen kimse anlamaz estetik diye aa ne güzel burnu varmış derler :D

canım içime su serptin bende uzun yıllardır barış beyi düşşünüyorum ve sonunda olmaya karar verdim ameliyat tarihimide aldım :16:bu arada burnun gerçekten çok hoş olmuş bende şuan karar aşamasındayım barış beyemi bıraksam yoksa hafif kalkıklık versemmi diye düşünüyorum:26:

Sevgili Jennifer :)))

tarih almana çok sevindim.. tasarımı bence hiç takma ben barış beye ağustosta gittim tasarım yaptı ama tam 8 ay sonra ameliyat oldum..ve hiç açın da şu tasarıma bir daha bakayım demedim çünkü barış bey bana en çok yakışanı yapacaktı biliyordum.. tasarım sadece güzel bir burun ile yüzünüzün nasıl görüneceğine dair bir fikir veriyor bana göre..
yaptığı tasarım nasıldı hala bilmiyorum istemek gelmedi hiç aklıma :)

şuanda 1,5 ay oldu ve son derece memnunum. her geçen gün daha iyi oturuyor.. albümde 15 gün ve 1 aylık halini yanyana ekledim büyük fark var! ucu biraz uzun gibi ama beni hiç rahatsız etmiyor çünkü eskisi halinden 1000 kat daha güzel şuanda :21: sonuçta benim burnumun bir anatomisi, kalın derili olması vs özellikleri var. yani cerrah kadar eldeki malzeme de önemli. bendeki malzemeden en iyi bu çıkıyomuş demekki.. bu gerçeği unutmayın..

ben hiçbir estetik cerrahın barış beyden daha iyi olduğunu düşünmüyorum bu benim nacizane fikrim.. bence en iyi doktor barış bey :)))

minimor memnun olmana sevindim.Sanırım sen ameliyat olmadan önce bayağı bir araştırmıştın değilmi

benim gözüm yollardaydı özledim valla :)) sen her zaman bomba gibisin :) burnun ne durumda değişmeler varmı hala sürüyomu?

valla o 2 kişiyi çok kıskandımm :)) çok şanslılaarr.

Jennifer nihayett sende ameliyat oluyorsuun çok sevindim :) çünkü yanılmıyorsaam ben bayaadır araştırıyorduun.

ruhsen seninde yeni fotolar harikaaa söylemezsen kimse anlamaz estetik diye aa ne güzel burnu varmış derler :D

evet canım yaklaşık 2 buçuk 3 yıldır doktor araştırmasındaydım ve korkum vardı ama tüm cesaretimi toplayıp barış beye gittim ve ameliyat günümü aldım:)
Sevgili Jennifer :)))

tarih almana çok sevindim.. tasarımı bence hiç takma ben barış beye ağustosta gittim tasarım yaptı ama tam 8 ay sonra ameliyat oldum..ve hiç açın da şu tasarıma bir daha bakayım demedim çünkü barış bey bana en çok yakışanı yapacaktı biliyordum.. tasarım sadece güzel bir burun ile yüzünüzün nasıl görüneceğine dair bir fikir veriyor bana göre..
yaptığı tasarım nasıldı hala bilmiyorum istemek gelmedi hiç aklıma :)

şuanda 1,5 ay oldu ve son derece memnunum. her geçen gün daha iyi oturuyor.. albümde 15 gün ve 1 aylık halini yanyana ekledim büyük fark var! ucu biraz uzun gibi ama beni hiç rahatsız etmiyor çünkü eskisi halinden 1000 kat daha güzel şuanda :21: sonuçta benim burnumun bir anatomisi, kalın derili olması vs özellikleri var. yani cerrah kadar eldeki malzeme de önemli. bendeki malzemeden en iyi bu çıkıyomuş demekki.. bu gerçeği unutmayın..

ben hiçbir estetik cerrahın barış beyden daha iyi olduğunu düşünmüyorum bu benim nacizane fikrim.. bence en iyi doktor barış bey :)))

minimor burnun bi harika buarada 1 buçuk aydaki değişimi bile inanılmaz 6 ay sonra nasıl güzel olur kimbilir :16:

:nazar: mükemmel otesi.. darısı bizim 1. yılımıza :)

Sağol canım beğenmene sevindim :) ama bana kalın derili oldğum için ve şişlerim hala inişte olduğu için bi 1 yıl daha gerekli :)sanırım bu daha başlangıç çok mutluyum ama burnumlaa.. onuuu çok çokkkk seviyorummmmm :)darısı isteyen arkdaşlara olsun inşallah

barış bey aklımdaki doktorlardan, ikinci ameliyata gerek oluyor mu? ilkine zor karar verirken şimdiden ikincisini olmam inşa diyorum

canım ben çok beğendim maşallah, yüzünle çok uyumlu estetik olduğu hiç belli olmayan bir burnun olmuş güle güle kullan..ben de barış beye meme büyütme ameliyatı oldum haftaya da burun için görüşmeye gidicem bana öncesinde burun ameliyatına gerek yok sana demişti ama soldan güzel bir burnum var ama sağdan bir eğrilik var hafif bu beni çok rahatsız ediyor barış bey de gerek yok demişti ama bakalım iyice bir görüşeceğim biraz daha kibar bir burnuş ve yamuklukta giderse çok yakında burun ameliyatı ile de yanınızda olcamm :)

merhaba herkese,biraz fotoğraf yükledim :) yorum beklıyor :)))

arkadaşlar burnumun 1.nci yılı 25.05.2012 dolmuş bulunmakta :) sizlerle bir resim daha paylaştım bakabilirsiniz albümlerimden..

Arkadaşlar burnumun 1.nci yılı 25.05.2012 dolmuş bulunmakta :) sizlerle bir resim daha paylaştım bakabilirsiniz albümlerimden..

Arkadaşlar burunlarınız çok hoş mutlulukla kullanın..Ruhsen benim burnum 2 buçuk aylık ve sadece ucunun uyuşukluğu kaldı sert yani,bi de şişkince.Sence burnumun ucu kibarlaşır mı zamanla,sen böyle bi değişim yaşadın mı,yanılmıyorsam sen 7 .aya kadar şişliklerden şikayetçiydin.Tabi bu kişiye yapılan müdaheleye göre değişir ama bendeki de bir umut işte..

evet burun ucunda kibarlaşır incelicek yanii merak etme..o ki benim derim kalın ..doktorumda söylüyor benim burnum gerçekten çok zor bir burun idi..bakın resimlerimden takip ediyorsunuz zaten değişklikeri

Back