• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

1 ay diyelim jennifer. Ama bu aralar Barış Bey'in başka işleri de varmış, onun için program biraz sıkışık, erkene gün bulman zor olabilir o nedenle. Tamponlar ameliyat gününü sayarsak 4.gün çıkıyor genelde.

Minimor; ücret konusunda da evet ben de Sevin Hanım'la başta öyle konuşmuştım, sonra ameliyat günü ameliyattan sonra aldılar ödememi. Ben şehir dışından geliyordum, bana kolaylık olsun diye yapmıştır belki. Bilemedim. Öyle dediyse siz yine de hazırlıklı gidin.

canım ben zaten temmuz 15 ile 20 si arasına alıcam ondan dolayı sordum mayıs başıda randevuya gitmeyi düşünüyorum acaba istediğim tarihe albilirmiyim bilemiyorum
bende şehir dışından geliceğim için ameliyattan 2 3 gün gitme şansım yok ödememi o gün yaparım bende sevin hanımla görüşürüm bu konuyu yine
birde canım ameliyatın ne kadar sürdü?

Son düzenleme:
O günlerde kongre vs yoksa rahat rahat bulursun gün, bir problem olmaz. Daha çook varmış. Ameliyattan bir gün önce gidersin sen o zaman, tahliller ve anestezistle görüşmek için mecburen. Ameliyatım Doktor Bey'in dediğine göre normalden uzun sürmüş, doğru bir tahmin yapamayabilirsin benden aldığın cevapla; ama söyleyeyim: 3 saat ameliyat sürmüş, 5.saatte odama aldılar beni.
Çok heyecanlısındır, nasıl o kadar zaman bekleyeceksin:) Kolay gelsin şimdiden..

O günlerde kongre vs yoksa rahat rahat bulursun gün, bir problem olmaz. Daha çook varmış. Ameliyattan bir gün önce gidersin sen o zaman, tahliller ve anestezistle görüşmek için mecburen. Ameliyatım Doktor Bey'in dediğine göre normalden uzun sürmüş, doğru bir tahmin yapamayabilirsin benden aldığın cevapla; ama söyleyeyim: 3 saat ameliyat sürmüş, 5.saatte odama aldılar beni.
Çok heyecanlısındır, nasıl o kadar zaman bekleyeceksin:) Kolay gelsin şimdiden..

1 gün öncedende gidilmesi gerekiyor yani öylemi :26:
hemde naısl heyecanlıyım ve çok korkuyorum narkozdan
bakalım artık benim için en uygun tarihler bunlar umarım alabilirim bu tarihlere

perşembe ameliyat oluyorum en son olan arkadaş yazabilir mi süreç nasıl geçiyor?morluk şişlik oluyor mu ??nefes alınabılıyor mu ???yardımcı olursanız sevırım..

Bana masaj vermedi. Normal dedi hatta bazı güzel ünlülerin burunlarından örnek gösterip hhepsinin 45. de kemerli görüntü var dedi. Beni tatmin etmedi ama yapacak bişey yok. Yani hiç memnun değilim. ancak bir daha ameliyat olacak ne zamanım var ne de param var. geçen yaz ameliyat için tatile bile gitmedim. Ben burnumun uzunluğundan rahatsızdım hala uzun boyunda bi değişme yok kemerini almış onu da tam alamamış. bana ameliyat öncesi 45 dereceden kemerli görünecek deseydi ameliyat olmazdım küçük burun isteyenler varsa barış beye olmasın derim çünkü kesinlikle küçük yapmıyor kavis istemiştim dümdüz erkeksi kaba bir burun yapmış burun ucumdaki az olan kalkıklık şimdi hiç yok daha da aşağı inecek diye korkuyorum hatta bazı ışıklarda önden yamukmuş gibi geliyor baya dertliyim yani bu konuda

fotoğrafını göremezmiyiz çok merak edıyorum ben de bu hafta ameliyat olacağım..

perşembe ameliyat oluyorum en son olan arkadaş yazabilir mi süreç nasıl geçiyor?morluk şişlik oluyor mu ??nefes alınabılıyor mu ???yardımcı olursanız sevırım..

Gullush son ben miyim bilemedim 1 aydan fazlaca oluyor:) Morluk kişiden kişiye ve uygulanan işleme göre değişiyor; ancak diğer doktorlara göre kesinlikle az olduğundan emin olabilirsin. Hala gözündeki kanlanma geçmemiş olan arkadaşlarım var 2 ay oluyor ameliyat olalı onlar. Bu arada unutmadan: BUZ BUZ BUZ BUZ. Aman aksatma. Şişlik el mahküm olacak, 10.günde birkaç kilo almışsın görünümü olacak yüzünde. Öyle dışardan ekstrem bir duruşun olmayacak yani korkma. Ağrı yok ilginçtir. Nefes problemi oluyor tabii ki, burnunu efektif anlamda kullanamıyorsun. Evet hava geçiriyor tamponlar; ama bu senin burnundan nefes almanı sağlamıyor. Ağzından nefes alıyorsun bir süre. Tamponlar çıkınca da bu böyle sürüyor biraz; çünkü içi kandır dikiştir dolu oluyor burnun. Arada dikiş yerlerin sızlar, eh ameliyat oldun olsun o kadar. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Varsa spesifik başka soruların onları da yanıtlarım sorabilirsin.

1 gün öncedende gidilmesi gerekiyor yani öylemi :26:
hemde naısl heyecanlıyım ve çok korkuyorum narkozdan
bakalım artık benim için en uygun tarihler bunlar umarım alabilirim bu tarihlere

Sana benden tavsiye; narkoz yüzünden kendini kasmaktan vazgeç. Çok ciddiyim, psikoloji narkozu üzerinden atmada çok etkili. Diş hekimine gidip lokalle tedavi olup kusanlar, kendinden geçenler biliyorum; sadece kendilerini kastıkları için. Sen hiç kanal yaptırıp kendinden geçen gördün mü? Ben de görmedim ama duydum işte. Açıklamasını da tamamen psikolojik diye yapıyor doktorlar.
Ayrıca narkoz konusunda bayağı!! tecrübeli biri konuşuyor karşında; yolda yürürken başına neler gelebilir, onları düşünüp kendine zindan ediyor musun hayatı? Bu da öyle birşey riskleri yok diyemem; ama ihtimalleri düşük. Düşünmemek lazım öyle şeyleri.

arkadaşlar, benim burnumun kemiğinde ve kalkıklığında sorun yok. sadece çok az uzun ve gülünce yanaklara doğru genişliyor. en büyük ve beni rahatsız eden sorunum bu. etli bir burun yani... acaba bu tarz bir burna sahip olup, ameliyat olanınız var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sevgili Yeliz;

Forumda dolaşırken senin 2 kez ameliyat olduğunu, 3. yü düşündüğünü okudum. Arkadaşlık teklifi yolladım, fotolarını görmek isterim. Problemin neydi onu da açıklar mısın biraz? Benim ve benim gibilerin de içi rahatlasın. Hem Barış Bey için güzel yorumların mevcut hem de bir yandan belli ki bir sıkıntı olmuş. Ben de mi aynı dönemlerden geçiyorum diye evhamlandım. Şimdiden teşekkür ederim.

Umarım herşey yolunda gider :) Ben de Barış Bey ve Süreyya Bey arasında kaldım yarın ve ertesi gün için ikisine de muayene randevusu aldım. gergin bir süreç bu, sonuçta köklü değişiklik yapıyoruz :) bol şans diliyorum sana... eğer sorun oluşturmazsa ne kadara yaptırdığını paylaşır mısın? Şimdiden teşekkürler.

Mrb arkadaşlar,ben de barış beye ameliyat oldum henüz 8 gün oldu bandaj çıkmadı,burnumun ucu önceki haline göre top gibi ve geniş duruyor,ameliyat olan arkadaşlar bu görüntü normal midir,tasalanmam için sizce çok mu erken,bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinicem,şimdiden teşekkürler...

Top gibi burun ucun oldu diye vesvese yapmana gerek yok; çünkü Barış Bey'in yaptığı burun tarzı o değil. Altına üstüne, her yerine takılabilirsin ama buna değil:) Umarım için rahatlamıştır. Ayrıca 8 günde dur bakalım neresini gördün de burun şekline karar verdin. 8.günde benim burnumun kapladığı alan avusturalyanın yüz ölçümü kadardı..

Burnumun bandajın altından görünür kısmından bahsediyorum ben de,eyvah eyvah desene bandajlar çıktıktan sonrabüyük bi sürpriz beni bekliyor..peki ben bu şişlerle çalışmaya nasıl başlıcam ,pskolojim buna el vercek mi,bi şekilde vercek,yapcak bişi yok napalım başa gelen çekilir dicez..prima fotoların varsa görmek isterim..

Burnumun bandajın altından görünür kısmından bahsediyorum ben de,eyvah eyvah desene bandajlar çıktıktan sonrabüyük bi sürpriz beni bekliyor..peki ben bu şişlerle çalışmaya nasıl başlıcam ,pskolojim buna el vercek mi,bi şekilde vercek,yapcak bişi yok napalım başa gelen çekilir dicez..prima fotoların varsa görmek isterim..

:) O kadar da değil, benim kimse anlamadı desem? Ki bayağı bozuk bir burnum var(dı) sarkık kemerli, yamuk vs. Ben değil doktorlar söylüyor:) Yukarıda da yazdım, yüzün birkaç kilo almışsın gibi oluyor hepsi bu. Burunun boyutuysa gün geçtikçe değişiyor, kibarlaşıyor.
Benim fotoğraflarım ne yazık ki yok neşeliçocuk. Önden hala biraz problemlerim de var. Atlattığımda koyacağım inşallah.

tamponlar kaç gün sonra alınıyor ve bandajlar tampon alındıktan kaç gün sonra alınıyor ben şehir dışından gidiceğim için gitme-gelme sorunu yaşamamak için bu konuda beni aydınlatrsanız çok sevinirim kızlar...

Sevgili Yeliz;

Forumda dolaşırken senin 2 kez ameliyat olduğunu, 3. yü düşündüğünü okudum. Arkadaşlık teklifi yolladım, fotolarını görmek isterim. Problemin neydi onu da açıklar mısın biraz? Benim ve benim gibilerin de içi rahatlasın. Hem Barış Bey için güzel yorumların mevcut hem de bir yandan belli ki bir sıkıntı olmuş. Ben de mi aynı dönemlerden geçiyorum diye evhamlandım. Şimdiden teşekkür ederim.

meraba evet ilk ameliyat oldum ve begendim ama nefes sorunu oluştu.1 sene sonra 2.yi nefes için oldum ve olmuşken hafifde ucunu biraz daha inceltsin istedim.ilk 6 ay gıbı bı sure begenemdım ucu incelince burnum uzadı gibi oldu sivri durdu biraz.o yuzden 3 yu dusundm ama suan dusunmuyorum aklımda hala daha kucuk bı burun var ama ılk zamanlardakı gıbı sıvrı durmuo kalkıklıgıda kıvamına geldı.yada gozum alıstı bılemıorm sekıl olarak begenıorm sadece braz daha mı kucuk olsaydı dedıgım oluyoru o kadar.

Çok teşekkür ederim Yeliz; içime su serptin. Peki nefes sorunu ilk aylarda ortaya çıkıyor mu; yoksa sonradan da mı oluşabiliyor. Bu arada eminim çok güzeldir burnun, ilk başta gözün alışmamıştır. Aslına bakarsan ben biraz uzun burunları seviyorum galiba, top gibi kısa burunlara nazaran.

Kızlar, Barış Çakır'a dudak dolgusu yaptıranlardan yardım istiyorum. Üst dudağıma yaptırmayı düşünüyorum ama fiyat konusunda fazla bilgi bulamadım. :50:

yelizg, primaprima ve son ameliyat olanlar resimlerinizi eklerseniz çok mesuuttt oluruz :)
2 hafta kaldı heyecan yapmaya başladm :) birde amliyat öncesi son görüşmede istediğim burnu nasıl tarif edeceğimi planlamaya çalışıyorum :S

burda ne zamandır burnun şikayet eden miserable nickli bir arkadas vardı ben bugun bızzat barıs beyın ofısınde bu arkadasımızın resımlerını gordum ya sonucta benım kendı dusuncem ama arkadasım gercekten cok guzel olmus burnun,kendı fıkrım bu benim..

bende çok beğendim resimleri

Back