• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Listemdeki arkadaşlar, 1 foto paylaştım (burnumun ameliyattan 7,5 ay sonraki hali).. Yeni ameliyat olan arkadaşlar; burnunuzun ilk 2-3 aylık haline aldanıp mutsuz olmayın lütfen! Başlarda çok şiş oluyor çünkü.. Şişlikler inince güzelleşecek, tecrübeyle sabittir. Bu arada nefes sorunum da eskisine kıyasla daha iyi, Oraletin dediği gibi içi de zamanla iyileşiyor demek ki..

zeynepcim, harika görünüyorsun.. :nazar: :nazar: :nazar: gerçekten çok yakışmış ve benim için en önemli olan şey estetik olduğu belli değil, doğal.. güle güle kullan tatlım darısı başımıza :)

kızlar 27.05 de amelıyat oldum resım ekledım son halımın bakabılırsınız :)

daha yeni olmasına rağmen çok çok iyi görünüyor.. :nazar::nazar::nazar: barış bey in tasarımına zaten söyleyecek laf yok :) eğer bu şiş haliyse 6 ay sonraki halinii merak ediyorum :))

tşk ederim minimor evet daha çok şiş 39 günlük şuanda :) zamanla şişlikler yok olmaya başlıyor eminim bi 6 ay sonra daha güzel olacak :9:

slm güzel bayanlar bu ayın 1nde 3üncü ayıma girdim.bugünde barıs beye gittim kontrole hersey cok iyi fotoları ekledm bir iki tane 2nci aydan görmek isteyenlere herkese sevgiler:)

fotoğraf ekleyen arkadaşlar arkadaşlık talebi yolladım size kabul ederseniz çok sevinirim ^^ dün sevin hanımı aradım amaleyattan önceki gün tekrar görüşmek istiyorumm.çünkü ilk görüşmede aklıma takılan herşeyi soramadm daha doğrusu unutttum :D bide tasarım bi tane yaptı ve hatrlamıyorum bile nasıl olduğunu vermedi de tasarımı burnumun nasıl gözüküceği hakkında hiç bi fikrim yok yani :)) ameliyat olan arkadaşlar siz ameliyat öncesinde nasıl bi görüşme yaptınız tasarımları size verdimi ?:97:

siebelle çok geçmiş olsun,güzel olmuş...eski foton varsa,arasındaki farkı görmemiz açısından güzel olurdu....

zeynepcim, harika görünüyorsun.. :nazar: :nazar: :nazar: gerçekten çok yakışmış ve benim için en önemli olan şey estetik olduğu belli değil, doğal.. güle güle kullan tatlım darısı başımıza :)

Tşk ederim minimorcum, dediğin gibi bnm için de en önemlisi doğal gözükmesiydi; öyle de oldu neyse ki:) Senin ki daha da güzeli olur inşallah...

barış bey'in yaptığı burunlar içinde gördüklerimin hiçbirine kötü diyemem, sanırım son kararım barış bey olacak = )
zzynp ve siebelle beni de kabul eder misiniz ?

tşk ederimm eda bugun eklerım bıtane eski halimden aslından gecmıse aıt resımlerımı sılıp atmak ıstyorm gormek bıle ıstemıyorm :))

siebelle çok güzel olmuş gerçekten.. :nazar: İnşallah bende 3. ameliyatla böyle güzel bir buruna sahip olurum barış bey sayesinde...

Seda34 beni de eklersen burnunu görmek isterim.

seda34 burnunu cok begendim cok güzel cok dogal güzelligine güzellik katmis RABBIM nazarlardan korusun seni :nazar: :nazar:
darisi benim ve tüm isteyenlerin basina

Back