İlahi sema, tabii şiş olacak operasyona girdin. bırak altı ay sonrasını, 10 gün sonra ki değişime bile hayret edeceksinŞişlikler senle kalmıyor merak etme...Burnun zarifleşecek güzelleşecek...Kendini boşa üzme...Şişler istesen de senle kalmıyor...
Tessekür ederim Oraletcim. Bakalim, yarin bantlari cikartacam. Yine ayni soku gecircem mi diye korkuyorum.... ;( Bende az kemer vardi, böyle duruma düsecemi hic düsünmiyordum.
Tessekür ederim Oraletcim. Bakalim, yarin bantlari cikartacam. Yine ayni soku gecircem mi diye korkuyorum.... ;( Bende az kemer vardi, böyle duruma düsecemi hic düsünmiyordum.
mirabel: ya buna cok güldüm: "Şişler istesen de senle kalmıyor"
Istemiyorum, hemen gittsin...
mirabel: ya buna cok güldüm: "Şişler istesen de senle kalmıyor"
Istemiyorum, hemen gittsin...
arkadşalar çok heyecanlıyım 20 haziranda barış çakıra revziyon olcam. Mirabelden sonra karar verdim. desteğinizi bekliyorum...
kızlar uzun süredir giremedim artık kusura bakmayın :) çok mutluyum yeniden doğmuş gibiyim burnumu çok beğeniyorum ameliyat olduğumu kimse anlamıyoo herşey yolunda yanii..
semacım oraletin bahsettiği kişi benim benim burnum okadar şişti ki oraletle mirabel çok ii bilir onlar bile gördüğünde şok olmuşlardı inan geçiyo suyla yüzünü bol bol yıka hiç korkma inan hepsi geçio ben çok mutluyum iyi ki olmuşum ameliyat çok doğru karar vermişim
Yahu canım senin nickini hatırlamadım desem inanır mısın o yüzden bir arkadaş dedim :)) Kusura bakma yahu :))
Dün zaten ses tonundan ben bile heyecan yaptım ki hatun zaten güzel karşı tarafın sesi titriyor konuşurken maşallah :))
Ne güzel böyle enerjik mutlu yorumlar okumak bizzat duymak hatta :)) Mutluluğun daim olsun güzelim
kızlarr resim yükledimm yalnız resmim yoktu kesmek zorunda kaldım inş beğenirsinizz :)))
mirabel, kacakgirl, oralet...bana umut verdinis icin cok tessekür ederim. Bu aksam bantlari cikartacam. Sonra bantsiz foto eklicem. Size haber veririm, bakarsiniz.
Almanya´dan selamlar
kızlarr resim yükledimm yalnız resmim yoktu kesmek zorunda kaldım inş beğenirsinizz :)))
Harika, merakla bekliyoruz... Liebe grüsse von Türkei)
Foto koymicam. Yani okadar cirkin burun sadece bana yapmis. Hic istemedim sekil. Yeni cikartim bantlari. Okadar nefret ediyorum. Keske hic olmasaydim.
Fotolarına baktım. O kadar güzel olmuş ki burnun. O şiş halinden eser kalmamış...Kendinde çok güzelsin... Hemen bir nazar boncuğu tak, olur mu?
Ben şahsım adına hemenbelirteyim ki burnunun kalkıklığı yüzündeki duruşu çok güzel ve çok tatlı Çok yakışmış ki güzelliğine güzellik katmış :)
İyi günlerde sağlıkla kullan burnuşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?