Kizlar bir sorum var.
12 gün sonra ben istanbula gelecem...16.05. randevum var, ve 17.05. OP icin reservation yaptim.
OP önce hastanede neler yapiliyor? 17.05. benim burnumu yapmas diye korkuyorum.
16 sında görüşme 17 si ameliyat mı? bir gün öncesinde kan tahlili yapıyor ve anestezi doktoruyla görüşüyorsun...ama 10-15 dakikalık bir iş...hastane zaten muayenehanenin karşısında...görüşmede seni yönlendirirler zaten...16.sında Görüştükten sonra 15 dakikada halledersin işini...şimdiden geçmiş olsun...
kesınlıkle ınıyor aynı seyı bende yasadım ılk alcım cıktıgınde burun ucuma asık olmustum:) kalıp gıbı bebeklerın burun ucu gıbıydı adeta ama bu bı kac gun surdu sonrasında ındı o halıye kalsaydı keske burnumun kalkık olmamasından bu kadar sıkayetcı olmaz dr umdan tekrar revızyon olmak ıstemezdım cunku ben burnumu kaldırtmak ıcın amelıyat olmustum
slm kızlarrrr:) dersler nedeniyle pek giremiorum dün 1nci ay kontrolümü oldum hersey cok güzel gidio cok sükür amelyt olanlara geçmişler olsun olacaklarada iyi sanslar diliyorumm..:)
canm fotolarını kaldırmışsın...ben göremedim..bir süre yoktum forumda...son halini göremedim, merak ediyorum...
kızlar ben resim yuklemeye basladım isteyenler resimlerime bakabilir
armine85 ben şoktayım senin mükemmel ötesi bi burnun varmış yine ikinci de öyle ve hiç değişmemiş burunlarını kim yaptı merak ettim. bi de neden beğenmedin ya benimki berbat bi durumda beni yine de alışmaya çalışıyorum.
cnm bnm en kısa zmanada senin için bikez daha yüklerim:)
canım yanılmıyorsam senın cenendede protez var sen memnunmusun?
evet memnunum cunku barış bey torpuledı kuculttu ılk sekli rezaletti.
Kızlaaar alçım çıktı, resim ekledim :) Bu arada forum değişmiş, biraz karışık olmuş; umarım gene yazışabiliriz burdan
Kızlar merhaba, ben genel bir problemden bahsetmek istiyorum. Ameliyattan önce herhangi bir nefes problemim yoktu, ameliyattan olduktan sonra burnum tıkanmaya ve eskisine kıyasla daha zor nefes almaya başladım. Burnumun içine aynayla baktım ve içindeki etlerin birbirine çok yaklaştığını farkettim bu yüzden de daha çok tıkanıyor. Bu arada benim 5,50 ayı geçti buna rağmen böyle.. Herkes yaşıyor mu bu problemi? Yeni ameliyat olacaklarda en azından bu durumu yaşamamak için gerekli önlemin alınması konusunu doktorlarıyla paylaşırlar..
Aynen ben de gün içersinde birçok kez burnumu temizlemek zorunda kalıyorum, daha önceden hiç böyle bir sorunum yoktu. Barış Bey'e gittiğinde benim de aynı problemi yaşadığımdan bahsedersin.. (ben en son 1.ay kontrolüme gitmiştim) Tekrar ameliyat olmak istemiyorum, umarım nefes almam daha da zorlaşmaz..Merhaba arkadaşlar,
Ben de ameliyattan sonra nefes problemi yaşayanlardanım. Ameliyat olalı tam 9 ay oldu. Ameliyattan önce muayene esnasında sol burun deliğimin diğerine göre biraz dar olduğunu söylemişti Barış Bey. Fakat nefes almakta hiçbir sorunum yoktu. Ameliyat sonrasında bu problemi yaşamaya başladığımda aynaya bakarken sol burun deliğimin neredeyse kapalı olduğunu farkettim. Zeynep'in de dediği gibi burun etleri birbirine çok yaklaşmış durumda. Zaten tamponları çıkarırken de silikon tampon olduğu halde çok acı çekmiştim. Gün içerisinde birkaç saat arayla burnumu temizlemem gerekiyor rahat nefes alabilmek için. Barış Bey'den bir randevu alıp anlatacağım sorunu. Gerekirse 2. bir ameliyat olurum, fakat ameliyat sorunu çözmüyor diyorsunuz, tedirginim oldum şimdi.
Bu arada burun ucumu da çok az daha kaldırmasını isteyeceğim. Çünkü gülümsediğimde hala burun ucum düşük görünüyor ve çok mutlu değilim. Bu işlemler için bir önceki ameliyatta ödediğim ücreti ödemem gerekir mi acaba?
merhaba,
öncelikle gecmiş olsun,resimlerinizi görebilmem için beni de ekleyebilir misiniz?
ok. Ama bu msjım bayaa eski, bahsettiğim fotoları çoktan kaldırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?