• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

mesela bnm alerjik reaksiyonum burnumda kaşıntı hapşırma gözlerim kasınır bazen akar.. toza karsı alerjim var ve bitki polenlerine mesela bahar aylarında sürekkli hapsırır dururum burnum yüzüm kasınır evde toz fln alamam asla yine aynı seler olur burn etlerim siser nefes alamam daha iyi..belirtileri bu gibi seler eger sendede bu tip belirtiler reaksiyonlar oluyosa alerjin var demektr test yaptırır önlemlerini alırsın..bunlar işte burun etlerinin sismesine sebep oluo :3:

AA cnm cok saol bu bılgı cın cok tesk ettım cnm :46: pekı cnm son 1 soru test yaptırr onlemını alırsın dedın ne testymıs bu son bu valla:)

Son düzenleme:
kızlar benm derdim su burnumun üstünü temzleyememek korkuyorum dokunmaya ama üzeri soyuluyo ve cok sivilce siyah nokta oldu bana acil bi çözüm önerisi lazııııımmmm:(

canım hafıf hafıf peelıng yap mesele toz seker ıle:)) ben oyle yapıyordumm korkma bısey olmaz barıs bey o kadar burnuna dokunuyor mıncıklıyor alcı cıktıgında....

AA cnm cok saol bu bılgı cın cok tesk ettım cnm :46: pekı cnm son 1 soru test yaptırr onlemını alırsın dedın ne testymıs bu son bu valla:)

yok cnm bildigim sey hakkında sonsuz soru hakkına sahipsin amacımız yardm etmek diilmi:) hastanelere sor alerji testi diye seni yönlendirirler basit bişi nelere alerjin olup olmadıgı tespit ediliyo.. ama dedigim gibi aksırık tıksırman yoksa anlattıgım gibi bnce gerek yok ztn alerjin yoktur.. bnm kendini cok belli edio en ufak tozda baslıorum hapsırmaya burnum deli gibi kasınıo..böle bi derdin yoksa cok önemsenecek bi alerjinde yoktur.. bnmki alerjik astım boyutunda o yüzden ekstra dikkat etmeye çalışıorum

canım hafıf hafıf peelıng yap mesele toz seker ıle:)) ben oyle yapıyordumm korkma bısey olmaz barıs bey o kadar burnuna dokunuyor mıncıklıyor alcı cıktıgında....

evet barıs bey saolsun baya mıncıklıo:):43: bn canım acımasın die dokunmuyorum ama hemen bu aksam bi peeling yapıcam:) saol tatlım seninde yeni resimlere bayıldım buarada:3:

kızlar benm derdim su burnumun üstünü temzleyememek korkuyorum dokunmaya ama üzeri soyuluyo ve cok sivilce siyah nokta oldu bana acil bi çözüm önerisi lazııııımmmm:(

canım bioderma sebium siyah noktalar ıcın krem şeklinde tüpte.parlamayı alıyor yag dengesını duzenlıyor ben kullanıyorum 1 aya yakındır fena degıl.cilt doktorum verdi.sıkmaya calısma burnunu bozabılırsın.

Kızlar merhaba, ben genel bir problemden bahsetmek istiyorum. Ameliyattan önce herhangi bir nefes problemim yoktu, ameliyattan olduktan sonra burnum tıkanmaya ve eskisine kıyasla daha zor nefes almaya başladım. Burnumun içine aynayla baktım ve içindeki etlerin birbirine çok yaklaştığını farkettim bu yüzden de daha çok tıkanıyor. Bu arada benim 5,50 ayı geçti buna rağmen böyle.. Herkes yaşıyor mu bu problemi? Yeni ameliyat olacaklarda en azından bu durumu yaşamamak için gerekli önlemin alınması konusunu doktorlarıyla paylaşırlar..

canım benmde ameliyattan önce nefes problemim yoktu ama ara ara tıkanmalar yaşıyordum ameliyattan önce kbb uzmanına görünmüştüm,burun etlerimin büyük olduğubu ve tıkanmaların normal olduğunu ve ameliyatta doktorumun burun etlerimide küçültebileceğini söylemişti.bende bunu barış beye söylediğimde,gece problem yaşıyomusun diye sormuştu nefes problemi.bende hayır demiştim.ozaman gerek yok dedi.ama şmdi de sol burnum tıkalı ve özellikle yemek yerkende tıkanmalar yaşıyorum eskisine oranla daha fazla.ama gece rahat uyuyabiliyorm..

yok cnm bildigim sey hakkında sonsuz soru hakkına sahipsin amacımız yardm etmek diilmi:) hastanelere sor alerji testi diye seni yönlendirirler basit bişi nelere alerjin olup olmadıgı tespit ediliyo.. ama dedigim gibi aksırık tıksırman yoksa anlattıgım gibi bnce gerek yok ztn alerjin yoktur.. bnm kendini cok belli edio en ufak tozda baslıorum hapsırmaya burnum deli gibi kasınıo..böle bi derdin yoksa cok önemsenecek bi alerjinde yoktur.. bnmki alerjik astım boyutunda o yüzden ekstra dikkat etmeye çalışıorum

anladım cnmm teşkk kocaman :54: hersye ıcın ok saol tmm yaptırmıcam test:) bu sıtedekı herkesın alerjık sorunu yok burun etıde problem oluormus ben burun etını sorıyım o zaman cnm saolasın yenıden:)

yha bu dılemgız burda sarısın bır tane bayan vardı burnu yapılınca profesyonel fotograflarda cekılmıstı kendısı sarı saclı manken gıbı bır kızdı dılem o kızmı acaba kendısı bana cvp vermıorda bılenlerden mesela oreletten yardım alabılırım:) eerkı oysa ben onun burnunu cok begenmöıstım yanı:D hatta suanda albumlerde album kapagında o kzıın resmı var:D

Evet canım o benim ya da benDİM mi denir =)) bikaç gündür giremedim siteye elim gitmedi ne zaman niyetlensem bişey tuttu..Şimdi özel mesajlarıma bakacağım varsa bir sorun hemen yanıtlarım tatlım.

Lolita ve paprica güsel dilekleriniz için teşekkürler canlarım.Burada en azından insanların saf ve iyi dileklerini ya da mutluluklarını okumak iyi geliyor.Kaçakgirl burnuna bayıldım canım Allah nazarlardan saklasın bebek gibisin demek ki böyle hem kalkık hem bebeksi hem de on metreden delikleri görünmeyen burunlar da yapabiliyormuş barış bey.

canım cok tesekkur ederım begenmene aslında ılk zamanlar benım bıraz daha kalkıktı ama sımdı bıraz indi umarım dahada ınmez kalkık oldugu zamanda benım delıkler hıc bır sekılde gozukmuyordu ben barıs beyın yanında gıttıgımde cokuntulerı goremedım gayet yandan guzeldı evt onden ama delıklerdekı farklılık goze carpıyordu..ama ben senın burnunu herhalıyle cok begenıyorum nazar degdı gzl burnuna..ıns en kısa zamanda bu sorunun cözülür eskı mutlu guzel burnuna kavusursun..:nazar:

arkadaşlar acaba burun ameliyatından ne kadar süre sonra numaralı gözlük kullanabilirz?doktor bana lensi yasakladı,gözlük kullanıyorum.lazerde olamıyorum:(

arkadaşlar acaba burun ameliyatından ne kadar süre sonra numaralı gözlük kullanabilirz?doktor bana lensi yasakladı,gözlük kullanıyorum.lazerde olamıyorum:(

ben normalde lens kullanıyordum 1 -1.5 ay lens kullanmadım.gözlük de 6 ay sonra kullandım ama gözlugum cok hafıf cercevesız.lens kullanabılırsın 1.ayında falan bence.neden yasakladı ki? ilk hafta yasakoluyor bıldıgım kadarıyla

ben 10 sene lens kullandım,gözüm artık kabul etmiyor.1 senedir bıraktım.aslında lazer olmak istiyorum ama annemde göz tansiyonu var,ilerde genetik bendede çıkarsa,lazer olanlarda bu zor tespit ediliomuş.iki arada bi derede kaldım.gözlüklerimden kurtulmak ve burnumu yaptırmak istiorm:)benim gözlüklerimde çerçevesiz aslında çok hafif,ama yine de çökme yapar diye korkuyorum.ztn dilemgizin üzücü olayından sonra ,estetik konusu kafamda şüphe uyandırıodu,bi de bu sorun çıktı şimdi:(

canım cok tesekkur ederım begenmene aslında ılk zamanlar benım bıraz daha kalkıktı ama sımdı bıraz indi umarım dahada ınmez kalkık oldugu zamanda benım delıkler hıc bır sekılde gozukmuyordu ben barıs beyın yanında gıttıgımde cokuntulerı goremedım gayet yandan guzeldı evt onden ama delıklerdekı farklılık goze carpıyordu..ama ben senın burnunu herhalıyle cok begenıyorum nazar degdı gzl burnuna..ıns en kısa zamanda bu sorunun cözülür eskı mutlu guzel burnuna kavusursun..:nazar:
Güsel dileklerin için teşekkürler ama benim pek umudum yok..Burnu yapan bile yan çiziyorsa bir başka doktor ne yapar bilmem ? Yine de şansımı deneyeceğim.
Canım çöküntünün görünmesine imkan yok çünkü soft light flash kullanıyor zaten barış bey foto çekerken =) gün ışığında belli oluyor.Önden her fotoyu gösterdi mi ? Bana bile göstermedi hepsini son derece kötü çünkü.Hatta foto çekerken kafam dümdüzdü biras öne eğ yolda yürür gibi ama zaten öyle duruyordum.Kendisine de abes geldi sanırım çok komik değil mi ?

Son düzenleme:
Güsel dileklerin için teşekkürler ama benim pek umudum yok..Burnu yapan bile yan çiziyorsa bir başka doktor ne yapar bilmem ? Yine de şansımı deneyeceğim.
Canım çöküntünün görünmesine imkan yok çünkü soft light flash kullanıyor zaten barış bey foto çekerken =) gün ışığında belli oluyor.Önden her fotoyu gösterdi mi ? Bana bile göstermedi hepsini son derece kötü çünkü.Hatta foto çekerken kafam dümdüzdü biras öne eğ yolda yürür gibi ama zaten öyle duruyordum.Kendisine de abes geldi sanırım çok komik değil mi ?

canım yandan ve önden resım gordum 2 tane yandan gayet guzel duruyordu onden ıse burun delıklerındekı farklılıgı kendıde gosterdı bırı daha havadaydı mesala benım altan cekılen resmım cok kotuydu acıkcası burun delıklerım cok farklıydı allahtan goze batmıyor yoksa cok cnm sıkılırdı senı anlıyabılıyorum senın goze carpıcak bısey ama cozulmucek bırsey degıl umarım ya barıs bey yada baska bır doktor bu sorununu halleder..mutlu guzel gunlerıne donersınn:15:

ben 10 sene lens kullandım,gözüm artık kabul etmiyor.1 senedir bıraktım.aslında lazer olmak istiyorum ama annemde göz tansiyonu var,ilerde genetik bendede çıkarsa,lazer olanlarda bu zor tespit ediliomuş.iki arada bi derede kaldım.gözlüklerimden kurtulmak ve burnumu yaptırmak istiorm:)benim gözlüklerimde çerçevesiz aslında çok hafif,ama yine de çökme yapar diye korkuyorum.ztn dilemgizin üzücü olayından sonra ,estetik konusu kafamda şüphe uyandırıodu,bi de bu sorun çıktı şimdi:(

Hmm senin gozunle ilgili problemin daha zor ama 2 aydan sonra gözlük kullanabiliyorsun çökmeye neden olmuyor benim burun ameliyatım 2 yıl oldu gözlük herhangi bir zarar vermedi korkma

Back