svyrm burnun gerçekten çok hoş görünüyor.ya bi de önden ve yandan eski burnunu yükle cnm:) aradaki değişim nsl onu mrk ediyorum.çnk burdan son haline bakınca ,sanki doğal halide böyleymiş gibi gelio:)
Svyrm Beni de eklersen resimlerini görmek isterim..
svyrmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm coooook güzelsin cnm cokta mutlu gözüküosun umarm hayatn boyunca böle olur hadi kurtludn alcılardan bantlardan darısı bnm ve tüm amelyt olanların basına cnm
svyrm resimlerine baktım gerçekten çok beğendim.. Kalkıklığı çok güzel.. Ve burun ucun çok hoş.. önden de memnun musun?? Orantısından..
cnm benim çok tşk ederim iyi dileklerin için evet çok mutluyum tek sıkıntı şişlikler zamana ihtiyacımız var hepimizin daha çok yeni benim 17. günüm.inan o süreç çok sıkıcı ben sabırsızlanıyodum alçı çıksın die ve kendi isteğimle 8. gün alçım alındıherşey istediğin gibi olur cnm alçı çıktıktan sonra şişlikler başlıyo tabi bu da bünyeden bünyeye değişiyo eminim çok güzel olmuştur doktorumuzun elleri sihirli bunu untma
Arkadaslar selam. Yoğunluktan günlerdir giremedim. Yarın sabah ameliyat oluyorum, dua edin demiyorum çünkü muhtemelen siz bunları okuduğunuzda ben Belkide ameliyattan çıkmış olucam. Beni çok cesaretlendirdiniz ve bilgilendirdiniz. Bunun için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Ameliyattan sonraki ilk fırsatta görüşmek üzere...
tşkler lonelyy barış bey burun ucunda çok başarılı zaten önden orantısı çok güzel tek sıkıntı benim sol tarafta içten yamukluk varmış çok uğraştım demişti barış bey sağ tarafta çok az sol tarafta şişlik var tek sıkıntım bu
Selam yahu :)) Son sürat ameliyat haberi :))) Geriye sayım artık ameliyattan çıkışın için olacak
Gönlünden geçenden daha güzel bir burun dilerim sana :13:
Arkadaslar tekrar selam. Tek tek cevap yazabilmeyi ne çok isterdim, yapamıyorum bilir kusura bakmayın. Ameliyat çok rahat gecti. Ben anlamadım bile. Ameliyathaneye goturduler, narkoz verildiğini anlamadım bile, öyle geri sayım filan olmadı. Çıktığımda çok üşüdüm yalnız, birde kendime gelince burnumda biraz Ağrı hissettim ama Ağrı kesici verdiler, çok rahatım ondan bu yana. Biraz kan akıntısı oluyor, morarma hicyok..sonucu nasıl olacak bilemiyorum ama ameliyat aşamasından korkan arkadaslar hiç korkmayın, resmen anlık bisey.. Tek anladığınız ameliyata gidişiniz ve odaya dönüşünüz..
Arkadaslar tekrar selam. Tek tek cevap yazabilmeyi ne çok isterdim, yapamıyorum bilir kusura bakmayın. Ameliyat çok rahat gecti. Ben anlamadım bile. Ameliyathaneye goturduler, narkoz verildiğini anlamadım bile, öyle geri sayım filan olmadı. Çıktığımda çok üşüdüm yalnız, birde kendime gelince burnumda biraz Ağrı hissettim ama Ağrı kesici verdiler, çok rahatım ondan bu yana. Biraz kan akıntısı oluyor, morarma hicyok..sonucu nasıl olacak bilemiyorum ama ameliyat aşamasından korkan arkadaslar hiç korkmayın, resmen anlık bisey.. Tek anladığınız ameliyata gidişiniz ve odaya dönüşünüz..
kızlar soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş( elmas tekniğini biri bana anlatabilir mi yeni uygulanan bi yöntemmi bu?
Mesaj kutumun dolu olduğunu bilmiyordum şimdi boşaltım sende mi revizyon olacaktın ben mayıs31ozleme bu formdan okudum kendisine arkadaşlık teklifi ettim ve bu sayede resimlerini gördüm gerçekten gördüğüm en kötü revizyonluk burunlardan biriydi çünkü burun nerdeyse yok olmuştu ve korkudan burnunu 8 sene galiba yaptramamış sonra barış beye güvenmiş ve barış bey ona yepyeni bir burun inşa etmiş ben resimlerini gördüm senide kabul ederse sende görürsün fakat inş .forma giriyordur
onu bilmiyorum umarım giriyordur ama barış beye görüşmeye gidersen o da sana resimlerini gösterir hiç m erak etme başka revizyon hasta resimleri de gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?