Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Ben hep bu yöntemleri kullandım demekki sen burun ameliyatı olsan hiç sıkıntı yaşamazsın canım

Canım ameliyattan sonra tampon, alçı çıktıktan sonra 1.ay kontrolü oluyor sonra 3 veya 6. aya tekrar gel diyor :) 40.gün için özel bir randevu alınmıyor diye biliyorum.

Büyük geçmiş olsun canım zor durum Allah'tan bir şey olmamış bu işin sevindirici kısmı

Arkadaslar selam. Yoğunluktan günlerdir giremedim. Yarın sabah ameliyat oluyorum, dua edin demiyorum çünkü muhtemelen siz bunları okuduğunuzda ben Belkide ameliyattan çıkmış olucam. Beni çok cesaretlendirdiniz ve bilgilendirdiniz. Bunun için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Ameliyattan sonraki ilk fırsatta görüşmek üzere...

İyi şanslar mermaid, dualarımız seninle, ameliyatın çok güzel geçecek...

svyrm burnun gerçekten çok hoş görünüyor.ya bi de önden ve yandan eski burnunu yükle cnm:) aradaki değişim nsl onu mrk ediyorum.çnk burdan son haline bakınca ,sanki doğal halide böyleymiş gibi gelio:)

olduda bitti masallahhhhhhh bn artk öle diorum cok gecmiş olsn güzel ve saglıklı günlerde kullan yeni burnunu canm haberdar et bizi durumlardan

cnm dualarımız seninle inş herşey istediğin gibi olur

mermaid182 çok geçmiş olsun.. Umarım çok iyi geçmiştir ameliyatın..

isaura sana da çok geçmiş olsun.. Alçılıyken sadece ağızdan nefes almak zorunda kalmak kötü oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…