Kızlar 23. günüm şerefine 2 yeni foto ekledim...Önden hala şişlerim mevcut o yüzden önden foto eklemedim...önümüzzdeki hafta 1. ay kontrolüm var, masaj ve viyaklama günü) Ameliyattan hiç korkmadım ama masaj olayı çok korkutuyor beni :18:
ayy mirabelim nee diyosun viyaklama mı :)) daha önceki kontrollerde yaptımı sana barış bey masaj? cidden acıyo mu? eyvaaahh eyvaaah bea.. benim daha sırada tamponların alınması var ama masaj olayına geçtim kafamdabu arada ben de saç yıkamada yere çöküp geriye atma kararı aldım bir havluyu da alnıma koycam su akmasın diye..
canm bn dün kuafre gtmekten vazgecip annemide ikna edip sacımı yıkattım söle oluyor aileden biri küvete giriyo sen sırtını küvete dayayıp kafanı arkana atıosn alnınada bi havluu tamammm biiraz boynun agrıo ama idare et işallah bnm gbi gür ve uzun sacın yoktur annem söylene söylene yıkadı sagolsun
saçım gür değil de uzun ama :) evet annemle az sonra senin uyguladığın tekniğin aynısını uygulıcaz hadi gazamız mübarek olsun :)
ayy mirabelim nee diyosun viyaklama mı :)) daha önceki kontrollerde yaptımı sana barış bey masaj? cidden acıyo mu? eyvaaahh eyvaaah bea.. benim daha sırada tamponların alınması var ama masaj olayına geçtim kafamdabu arada ben de saç yıkamada yere çöküp geriye atma kararı aldım bir havluyu da alnıma koycam su akmasın diye..
sevgili arkadaşlarım sizi bilmeden korkutmuşum özür dilerim .
masaj şöyle ;
kemer alınan yerden itibaran Barış Bey parmağını aşağıya doğru gezdiriyor.Acımıyor.Garip bir his sadece.
Ben burnuma bişey olacak diye çok korktum.Barış Bey ''korkma kemikler kaynadı bişey olmaz ''dedi.
Kesinlikle acımıyor lütfen korkmayın...
Ayrıca iyiki yapmış,çok fark etti.
deme öyle mirabelcim arkandan gelenler varuff tırstım simdi:):)
) rrevnnakcığım masaj denince aklımda viyaklamalar kalmış ) senmiydin o? Bende ilk ameliyatımda muayenehaneyi inletmiştim. Hatta doktorum, lokalle ameliyat oldun gık demedin, bir masaja mı dayanamayacaksın demişti :-D parmaklarını aşağı doğru gezdiriyor derken, sıkarak mı gezdiriyor yoksa yavaşca mı sana ekstradan masaj verdi mi? yani evde masaja devam mı?
kızlar bugün büyük bir olay yaşadım şu anda evime geldim iyiyim şimdi baştan söyliyim de korkmayın.. acile kaldırıldım bugün bir anda ananas yerken boğazımda kaldı..nefes alamadım..ambulans çağırdı bizimkiler hemen.. çok kötü anlar yaşadım kızlar öyle böyle değildi,burnum tamamen tıkalı olduğu için boğazımd a tıkanınca nefessiz kaldım resmen uyuştu her tarafım tansiyonum düşmeye başladı sanırım bayılcak gibi oldum neyse ambulans geldi hemen acile götürdüler orda tetkiklerim yapıldı falan normal çıktı herşey saldılar.. bir anlık bir nefessizlikle stres ve heyecandan kaynaklı taşikardiye bağlı sinirsel bir durum yaşamışım boğazımda birşey kalmamış aslında ama şu an psikolojik olarak sanki nefessiz kalacakmışım her an gibi hissediyorum.. umarım kimse böyle bir şey yaşamaz Allah korusun hayat pamuk ipliğine bağlıymış.. şimdi bunşarı yaşayınca aman oram güzel olsun buram neden yamuk gibi ne kadar boş şeylerle uğraştığımı anlıyorum.. Allah canımı bağışladı şükürler olsun..ama çokkk korktum kızlar ya öyle böyle değil siz sizolun sakın katı yicekler yemeyin SAKINNN..iyileştiğinizi zannetseniz de yemeyin hep sıvı yiyin.. alçınız çıkana kadar en doğrusu bu sanırım..
kıyamam canım bnm cok geçmişler olsun acaip üzüldüm suandaaynı korku bndede varrdı hatta gecen gün yengem arayıp sakın cok katı seyler yeme burnunda tıkalı diye uyardı ama böle bişein birinin basına gelebilecegini düşünmemiştim Allaha sükürki iyisin cokdikkat et cnm içinide ferah tut lutfen kötü sseler düşünme cok geçmiş olsn tekrar
ödemi dağıtmak için sıkarak yapıyor.Eğer yapmazsa ödem oraya yerleşirmiş.
benim kemer yeri belli diyordum ya ; işte oraya ''masaj yap'' dedi Barış Bey.
içeride yedirdiği derilermiş o şişkinlik,geçecekmiş.O masajı gördükten sonra artık korkmadan dokuna biliyorum burnuma .
çok teşekkür ediyorum burda paylaşıp da korkutmak istemezdim yeni olacakları ve sizi ama mecbur hissettim herkes çok dikkatli olsun diye yazdım burda..BİRŞEYLER YERKEN ÇOK DİKKAT EDİN.. moralim altüst ya.. az önce annem çorba içirmeye kalktı ağladım istemedim sanki hep aynı şeyi yaşıcakmışım gibi geliyor..yicek bişey gördüğümde ağlamaya başlıyorum istemsizce.. zaten o olayı yaşadığımda kendimdeydim ama beynim bir tuhaf olmuştu istemsizce kollarım ve bacaklarımı oynatıyordum garip garip ölüyorum zannettim uyuşmuştu her tarafım..neyse ki ambulans hemen geldi ve hastane de burnumuzun dibindeydi çok şükür..Allahıma birkez daha şükrediyorum sağlığımız herşeyden önemli kızlar sakın kafaya takmayın aman burnum kötü oldu oram böyle oldu diye emi kızlar bu bana ders oldu..öpüyorum hepinizi..
kızlar bugün büyük bir olay yaşadım şu anda evime geldim iyiyim şimdi baştan söyliyim de korkmayın.. acile kaldırıldım bugün bir anda ananas yerken boğazımda kaldı..nefes alamadım..ambulans çağırdı bizimkiler hemen.. çok kötü anlar yaşadım kızlar öyle böyle değildi,burnum tamamen tıkalı olduğu için boğazımd a tıkanınca nefessiz kaldım resmen uyuştu her tarafım tansiyonum düşmeye başladı sanırım bayılcak gibi oldum neyse ambulans geldi hemen acile götürdüler orda tetkiklerim yapıldı falan normal çıktı herşey saldılar.. bir anlık bir nefessizlikle stres ve heyecandan kaynaklı taşikardiye bağlı sinirsel bir durum yaşamışım boğazımda birşey kalmamış aslında ama şu an psikolojik olarak sanki nefessiz kalacakmışım her an gibi hissediyorum.. umarım kimse böyle bir şey yaşamaz Allah korusun hayat pamuk ipliğine bağlıymış.. şimdi bunşarı yaşayınca aman oram güzel olsun buram neden yamuk gibi ne kadar boş şeylerle uğraştığımı anlıyorum.. Allah canımı bağışladı şükürler olsun..ama çokkk korktum kızlar ya öyle böyle değil siz sizolun sakın katı yicekler yemeyin SAKINNN..iyileştiğinizi zannetseniz de yemeyin hep sıvı yiyin.. alçınız çıkana kadar en doğrusu bu sanırım..
arkadaslık ıstegımı kabul edermısınzbende barıs beye amelıyat oldum burunlarınızı cok merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?