Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Dr = de eki. Kıyıya = koyuya Ahh bu otomatik tamamlayici

hiç gerek yok böyle şeylere emin ol

aynı duyguları ben de yaşadım. çok kalabalık ve bol dedikodulu bir ortamda çalışıyorum. sadece çok güzel olacağına inandım, doktoruma güvendim.

ve şimdi burnumdan memnunum, kim ne derse desin o kadar benim ve içime sinmiş durumda ki bu burun, kimsenin ne dediği umrumda olmaz :)) öyle sahipleniyorsun ve umrunda olmuyor yani emin ol :) ferah tut içini, her şey yolunda gidecek

İyi ki girmiş yazmisim buraya, iyiki tanıştım sizlerle, cesaretlendiriyorsunuz beni. aynı durumu paylasmayan insanlara dert anlatmak çok zor.. Aynı dili konuştuğun, aynı hisleri yaşadığın insanlar daha doğru yonlendirebiliyor insanı

Mirabel,

saka maka 3 mesaj kalmış burnunu görmeme :) gerçi albümü acamasamda albüm kapağını gorebiliyorum ve gördüğüm haliyle cok hoş görünüyor. Senin kaçıncı gün?

Bu arada ben sigara kullanıyorum, umarım ameliyat oncesi bırakmam gerekmiyordur, en stresli oldugum zamanlar olduğunu düşünürsek...

18inde ameliyatım var.barış beye mail attım dönmedi bana biraz ilgisiz gibi geliyo bana.bide bana 1 tane tasarım yaptı.

Canım dönmediyse asistanına mail at Telefon aç bir şekilde ulaş. Ben genelde öyle yapıyorum. En son gittiğimde bir arkadaşımın mail attığını söylemiştim yığınla mail vardı ve akşamın bir vakti hala görüşmedeydik yine içerisi yoğundu. Fırsat bulamıyor bence :)
Bu arada sen ne istediğini anlattıysan tasarımın çok önemi yok aslında. Mabel34'ün de tek tasarımı vardı ortaya harikalar çıktı :)

Benim 4 tasarımım vardı - 3 ay boyunca sıkıldıkça tasarım yaptırmıştım - sonra tasarımların dışında bir burun oldu derimden dolayı :)
İçine sinsin her şeyden önce ara Sevin Hanım'ı bir de ona mail at. Barış Bey yoksa ilgilidir bunları yap bakalım sonucu görelim

18'e de bir sey kalmamıs yahuu :92::92: dostum bir görüşme daha yap sen bence

Bütün zorluklara inat güzel bir burnun var :) Çok ödemli ama indiğinde daha da güzel olacak belli :)
Benim alçı sonrasıyla 1 aylık halim arasında everest kadar fark vardı Barış Bey sabredeceksin dedi. Sabrediyorum meyveleri topluyorum. Senin şu 10 günde çok farkeder.

Bu arada arkadaşlar benim alçı sonrası halimde hafif kemer gibi bir çıkıntım vardı ama sonra bu gitti yani ödemlere ve dikişlere bağlı bir şişkinlikti şimdi kalmadı :) Az sabır kızlar sürpriz bir şey çıkmayacaktır ben inanıyorum :92::92::92:

Son düzenleme:

:)) Psikolog değilse de İnsan Kaynakları dememi bekler gibi bir halin var ama Maliye'ye çalışıyorum diyeyim :))

Çevremde veya kendimde gördüklerimi söylüyorum aslında hepsi bu süreç biraz uzun değişik bir sabah uyandığında insan o şiş hali görünce eyvahh acaba böyle mi kalacak diyip panik yapabiliyor :)
Oysa böyle olmadığına dair yığınla örnek görüyoruz buna rağmen :))

Ben Barış Bey'in eski hastası olduğudan ve bir de burun dışında başka bir ameliyat geçirdiğimden süreç işini çok daha iyi izleyebiliyorum. O yüzden burun ameliyatım boyunca çok rahattım hala daha rahatım :) Barış Bey işte burnun bitti son hali budur desin zaten fırtınalar estiririm :92::92::92:
Çayı muhakkak iç her şey var içinde ben 6.ayda yeniden başladım içmeye faydasını yine gördüm yani :) Şimdiye kadar yazıp uygulamıyordum akşamları elimden düşmüyor artık :)
Saatlerce işlem görüyor burnumuz sayısız dikiş atılıyor yeniden şekillendiriliyor bunların dönüşü biraz şişlik olarak dönüyor. O kadarda olsun yahuu :) Nasıl olsa o da oturduğunda sona erecek
Aranızdaki en kalın derili olarak bunu söyleyebiliyorum. Sadece sabredin ve pozitif enerjinizi düşürmeyin. Ben enerjinin gücüne inanırım :) :92:

:)) sağol oralet :)) biliyorum şişlikler yüzünden, her geçen gün daha da iniyor, oturuyor burnum. sabrediyorum, geçen zaman hiç umrumda değil çünkü sonunda çok güzel olacağını biliyoruuum :))

Bu arada ben sigara kullanıyorum, umarım ameliyat oncesi bırakmam gerekmiyordur, en stresli oldugum zamanlar olduğunu düşünürsek...

Ameliyat öncesinde ve sonrasında belli bir süre bırakman senin için avantajlı dostum sürelerine gelince doktor veya asistanına sor bakalım

ben sabırlıyımdır, umarım etrafımdakilerde sabretmeleri gerektiğini bilirler :)

evet arkadaslar büyük gün geldi çattı hepinize ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tesekkür ediyorum umarım herkesn gönlünce olur hersey:) herkese cok cok sevgilier lütfen bnm için dua etmei unutmyın sabah 8de amelytım:) hoscakalınnnnnnn en yakn zamanda görüsmek üzere:18::18::18::18:

E iyiymis bence revizyondan oncede. Önden görüntüsü nasıldır ya da nefes alma gibi bir sorun varmidir bilemiyorum tabii ama yan profil güzel geldi bana

O fotoğrafta çok belli değil. Sarkık ve defrome olmuş bir burundu...Gerçi Barış bey çok kötü değil demişti. Ama tabii yinede hoş değildi. Sağ sol profilmi farklıydı, bir taraf sorunsuz, bir taraf sorunluydu yani neyse geçti bitti artık...Nefes alma problemimde vardı. Sağ tarafımdan özellikle...Şimdi burnum ameliyat nedeniyle zaman zaman tıkansa bile farkı anlayabiliyorum. Nefes alıyorum artık 11 ine az kaldı, merakla senin amelliyat resimlerini bekliycez )

Dualarımız seninle, güzel güzel ameliyatını ol, sağlıkla dön cnm ...

Bu konuda ben de yorum yapmak istiyorum.
Ameliyat olmaya karar verdiğimi söylediğimde, triplere giren, aman ne gerek var yok ben karşıyım şudur budur diyenler şu anda bana gıptayla bakıyor ve acaba ben de mi yaptırsam diyor..
En çok sevindiğim şeylerden biri bu, böyle bir şeye karar vermek herkesin harcı değil bence.
Özgüven ve cesaret gerektiren bir şey..

cnm şuan da ameliyattasındır geçen hafta cuma sabahtı benim de ameliyatım allah yardımcın olsun inş çok ii geçer barış bey yine harikalar yaratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…