Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Baris bey tasarım yaptı ama vermedi, açıkcası çok aklımda kalmadı, tek hatırladığım biraz kalkık geldi bana ama birlikte gittiğim arkadasım yaptirmisken kalkım yaptırıyor diye ısrarda bulundu, konu öyle kaynadı. Baris beyde gulunce düşük duracak kalkım değil bu burun filan dedi, düz isteyip sonra ikinci ameliyatla kaldirtmak istiyormuş diğer hastalar, bundan bahsetti

Kıızlar ameliyat sonrasıı barıışş beyin çektiğği fotolarıı ekledim...halen yüzüm ve kaşş aram şişş....Klavyeden mi siteden mi bilmiyorum ama harfler çift yazıılııyor

Onden sis sanki biraz, benim burnum normalde onden sis, kırık olduğu için, bir de ameliyattan sonra şişerse demekki yüzümün yarısını kaplayacak acaba 2 hafta izin yetmeyecek mi ise gitmek için?
İgrenc filan değil bu arada... Normalde ince miydi burnunun onden görünüşü?

Onden sis sanki biraz, benim burnum normalde onden sis, kırık olduğu için, bir de ameliyattan sonra şişerse demekki yüzümün yarısını kaplayacak acaba 2 hafta izin yetmeyecek mi ise gitmek için?

sanki değil bayağı şiş. şu iki gündür dışarı çıkabiliyorum, 2 gündür inmeye başladı. ben biraz taktım. evdekiler bile çok çirkin göründüğünü söylüyordu. şiş ama geçecek yaahu

herkeste aynı olmayabilir. benimkine takılma. benim burnum çok problemliydi. 15.gün muayene oldum o yüzden şişti. herkes böyle olacak diye bir durum yok :)) muayeneye kadar çok minicikti..
ben işe gitmiyorum 20 gündür. evden işlerimi halledebileceğim bir işim var allahtan..

teşekkür ederim :)) mirabel burnun çok çok güzel olmuş, ameliyattan yeni çıkmış hali dahi çok güzel görünüyormuş yahu :))

Teşşekür ederim cnm...ameliyattan sonra benim çok şşişşim olmadıı ama acaba sonradan mıı oluyor? yani sende alçııdan sonra şşişşim yoktu demişşsin. Sonradan mıı ödem oluyor acaba? ( klavyeden dolayıı harfler çift yazııyor

Canıım yandan hiç şşişş durmuyordu, barıışş bey ne diyor bu şşişşlik durumuna? kalıın derili dedi mi sana? muhakkak inecektir cnm merak etme...

hayır kalın değilmiş derim hatta derin çok güzel dedi barış bey.
benim burnum çok sorunluydu, çok kırık vardı. barış bey kontrole gittiğimde 15. günde kemiklerimi kontrol etti bayağı bir her şey yolunda mı diye. o işlem sonrasında şişti burnum oldukça. şişlikler iner o yönde bir korkum yok ama şu kemerimsi gibi bir şey oluştu 2-3 gündür o kafamı kurcalıyor. bir sorucam barış beye 1 aylık olunca burnum.

Son düzenleme:

Benim öyle değil ne yazık ki üstelik bizim departmanda tum arkadaslar biliyor ameliyat olacağımı, üstelik hepsi gereksiz oldugunu düşünüyor, öyle sis filan gidersem ve beğenmezlerse canıma okurlar, bende utanırım ne yalan soyliim gerçi güzel olsa bile utanicam degisiklikten ötürü ama iste beğenilmezse o kötü (

canım burnunu çok beğendim süper maşşallah güle güle kullan şimdiden de pek şişi yok ilerde çok daha güzel olur darısı benim ve herkesin başına bu arada burun seni çok genç göstermiş cehreni çok olumlu yönden değiştirmiş senin adına çok sevindim canım

ekledim seni cnm...korkulacak bir şşey olmadıığğıınıı kendi gözlerinle gör

Çok teşşekkür edeirm cnm beğğenmene sevindim...burun yüzümü daha yumuşşattıığğıı için daha gençleşştirdi, şşimdilik olumlu yorumlar alııyorum...inşşallah böyle devam eder...artıık bandaj çııkıınca bir cilt bakıımıı ister ) yüzümüzü yııkayamadıık alçııdan ))

mermaid,
insanları boş ver yahu. benim de ameliyat olacağımı duyanlar elleri ile burunlarını kaldırarak, burnunu mu kaldırtacaksın bilmem ne alaycı konuşmalar yaptılar ama kime ne?

burun senin, hayatın senin ömrünün sonuna kadar o iş yerinde çalışmayacaksın ve seni tanımayanlar asla operasyon geçirdiğini anlamayacak, o kadar doğal oluyor ki barış bey'in yaptığı burunlar. emin ol tanıyanlar da süper olduğunu görünce hiçbir şey söyleyemeyecekler

Ahhh ah beynim sana inanılmaz hak veriyor ama uygulamada kolay olmuyor ne yazık ki valla güzel olsa iyi olur, inşallah güzel olur hepimizin burnu.. Ben hep güzel olacağını düşünerek planlıyorum ise dönüşümü, saclarım omuz hizamda ve açık renk, diyorum ki kaynak yaptırıp kıyıya boyayayım bir de masa yaparsam tam kımalı yapincak sahnesi yasatirim :) hem Dr dikkati burnumdan başka yone çekmiş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…