• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar 2gündür faranjitten yatıyorum.buara çok sık olmaya başladım.dün doktora gittim.deviasyon ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.ben ztn estetik olcam barış beye inşlh,ama benim gibi estetik dışında faranjit problemini çözmek için olanda var mı acaba?varsa sonuç ne oldu?.doktor,burnumdan rahat nefes alamadığımı,ondan dolayı akıntı olduğunu fln söyledi. bu faranjitten nefret ettim:(

Canım bu faranjit durumunu konuş Barış Bey ile ben olan varsa duymadım. Bende bilindik nefes problemi vardı ama azami düzeyde :D Az kemik eğriliği vs. bunlar toparlandı ama faranjiti sor bakalım :71:

sağol oraletçim.kbb doktoru kemik eğriliğin çok dedi, tek çözümüm ameliyatmış,faranjitten kurtulmak için.

kızlar bnde heyecan dorukta iice masumlastım:) bugünü saymassak son 1 gün bana lütfen sans dileyin ve dua edin cok mutlu olurum:)

kızlar bnde heyecan dorukta iice masumlastım:) bugünü saymassak son 1 gün bana lütfen sans dileyin ve dua edin cok mutlu olurum:)

her şey çok güzel olacakkk, dualarımız seninle ve Barış beyle...Emin ellerdesin o yüzden hiç ama hiç merak etme, burnum çok güzel olacak diye gir ameliyatına, burnum çok güzel oldu diye çık ameliyattan :-) :71:

her şey çok güzel olacakkk, dualarımız seninle ve Barış beyle...Emin ellerdesin o yüzden hiç ama hiç merak etme, burnum çok güzel olacak diye gir ameliyatına, burnum çok güzel oldu diye çık ameliyattan :-) :71:

cok tesekkür ederim mirablecim destegin için:1: bide bişi sorcam sevin hanım henüz aramadı bni 1 gün kala cagırıyorlar sanrırm bazı tahliller için falan öylemi cnm?

canım sana sadece tek bişi dicem sonra yine kararı sen ver..bi emre beyin yaptığı burunların ucuna bak bi de barış bey'in..farkı o kadar iyi görüceksinki..

@Mabel34: Doru söyledin, ve onun icin Emre beyden vazgectim, ve 14.05. istanbul´a baris beyle randevum var...insallah hemen 16.05. ameliyat olcak...

cok tesekkür ederim mirablecim destegin için:1: bide bişi sorcam sevin hanım henüz aramadı bni 1 gün kala cagırıyorlar sanrırm bazı tahliller için falan öylemi cnm?

evet cnm bir gün öncesinden arıyor sevin hanım..Tahliller çok kısa sürüyor zaten, kan alınacak, bir de anestezi doktoru sana sorular sorup muayene edecek. Kaça kadar yiyip içebileceğini söyleyecekler....Yatış işlemin yapılacak...ameliyatın sabah mı? Pozitif enerjiyle git cnm, herşey çok güzel olacak...uyuyup uyandığında yepyeni bir senle merhaba diyeceksin :-))) şansın bol olsun!!!

evet cnm bir gün öncesinden arıyor sevin hanım..Tahliller çok kısa sürüyor zaten, kan alınacak, bir de anestezi doktoru sana sorular sorup muayene edecek. Kaça kadar yiyip içebileceğini söyleyecekler....Yatış işlemin yapılacak...ameliyatın sabah mı? Pozitif enerjiyle git cnm, herşey çok güzel olacak...uyuyup uyandığında yepyeni bir senle merhaba diyeceksin :-))) şansın bol olsun!!!

anladım tatlım saol :) amelyat saatinin sabah olmasını belrtmiştim ama belli diil henüz daha dogrusu ben bilmyorum.. işallah bnde herseyin cok güzel olcagını düsünüyorum moralimde gayet iyi bakalım sizi gelişmelerden haberdar ederim özellikle yeni olacaklar burda amelyt olanları dört gözle bekliyorlar kendimden biliyorum:1::1:

Merhaba mermaid :)

Şişliklerden kastımız dokunduğumuzda veya konuştuğumuzda bizim hissettiğimiz şişlikler. Söylemedikçe karşımızdaki kişilerin anlamayacağı şekilde rahat ol sen ;)
Sabah kalktığında daha şiş oluyor gün içinde iniyor bu şişlikler ve oturana kadar devam ediyor ama davul gibi bir şişlik değil zaten alçı çıktıktan sonraki burunlar en şiş burunlar o halleri bile ne kadar doğal şişliğin indiğini düşünürsek miss gibi bir burun kalıyor geriye :)
İşe hoplaya zıplaya gidersin alçıdan sonra o biçim olur yani :))

Çok teşekkür ederim oralet. Umarım öle olur gercekten. Gerçi ne kadar güzel olursa olsun ise ilk gittiğim gün çok utanacagimdan eminim ama sırf bunun için bu ameliyattan vazgeçmek istemiyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Bu arada Baris bey bana derin kalın dedi, bu durum da sislik konusunda korkuttu beni

Birde burnundaki siyah noktaları temizletmezsen sivilce olur dedi Baris bey. Ben gecmis konularda okustum bu sivilceler uzunca bir süre geçmiyormuş galiba, yaşayan var mı?

bir arkadaşımız farenjitten bahsetmiş.
2 yıldır farenjit yüzünden yazlarım bana zehir oluyordu. aynı şekild benim gittiğim doktorlar da deviasyondan kurtulmam gerektiğini söylüyordu. nefes problemi yüzünden gece ağız açık uyuduğumuzda boğazımız yoruluyor. sabah yorgun uyanıyoruz. boğazımız ağrıyor. genizde akıntı, boğazda tahriş vs. oluyor.

ben ameliyat oldum şimdi barış beye. bu sorunlarımın azalacağını düşünüyorum (: nefes konusunda ise 17 gün oldu ve şu anda bile süper rahatlamış durumdayım nefes konusunda.

Son düzenleme:
Canım o çektiğin muhtemelen kurumuş yara kabuğudur panik yapma :) Ama kontrole gittiğinde sor muhakkak ben itiraf etmiştim çektiğim dikiş iplerini bir sıkıntı yaşamadım :) Ama sakin sakin temizle cımbız kullanma bence ben en başta çok uğraştım nefes almak zor oluyor temizlemeyince biliyorum ama okyanus suyunu kullan bol bol ;))
Burnun sarkık olmaz ayrıca rahat ol sen :))

barış beye söyliycem gidince evet :/ bakalım ne diyecek (: teşekkür ederim telkinlerin için (:

kızlar kurcalamayın burnunuzu :-) cımbız filan sokmayın yahu, ben kıyamıyorum, kulak pamuğuyla temizlerken bile hafif hafif değdiriyorum...deniz suyunu sıktıktan sonra içii yumuşuyor, kibar olun burunularınıza :-)) Bence genede ara bir sor...için rahat etsin...

çook teşekkür ederim artık kurcalamıycam (: başına bir şey gelecek diye korkuyorum :/
:)))

siebellee hiç heyecan yapma diyemicem sana çünkü bende geçen hafta sıfır heyecan ol rağmen bugün acayiptim halbuki daha 1 haftam var :)) ama tatlı heyecanlar bunlar cnm ben inanıyorum barış bey burdaki herkese olduğu gibi sana da süper bir burun yapacak.. dualarım seninle..:71:

Çok teşekkür ederim oralet. Umarım öle olur gercekten. Gerçi ne kadar güzel olursa olsun ise ilk gittiğim gün çok utanacagimdan eminim ama sırf bunun için bu ameliyattan vazgeçmek istemiyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Bu arada Baris bey bana derin kalın dedi, bu durum da sislik konusunda korkuttu beni

Canım kalın burunlar biraz daha oturması için beklemek zorunda kalıyor -örnek ben- :)
Ama bu kasvetli değil keyifli aslında her geçen gün daha güzel bir burun görmek güzel :))
Korkma ama şişliklerinin ve ödemlerinin daha uzun geçeceğini bil ;) Bir iki sayfa ötede bitki çayı karışımı tarifi vermiştim onu not al ameliyattan sonra kullan faydasını daha çabuk göreceksin :)

Deri kalın olabilir ama bu güzel bir burna engel olmaz :71:

calmebaby çok geçmiş olsun,faranjiti olan benim:) verdiğin bilgi için teşekkürler.ara ara durumunla ilgili bilgi verirsen sevinirim:) barış beye ilk gittiğinde o nedemişti faranjit konusunda,böyle olunca ameliyat daha mı zor oluyor acaba,bi de ekstra işlemlerde yapılıyor mu ki?

calmebaby çok geçmiş olsun,faranjiti olan benim:) verdiğin bilgi için teşekkürler.ara ara durumunla ilgili bilgi verirsen sevinirim:) barış beye ilk gittiğinde o nedemişti faranjit konusunda,böyle olunca ameliyat daha mı zor oluyor acaba,bi de ekstra işlemlerde yapılıyor mu ki?

hayır ekstra br şey yok. burada kızların yazdıklarından farklı bir şey yaşamadım.
benim farenjit olayım çok kötüydü. geçen yaz 2 ay içersinde 6 farklı doktora gittiğimi hatırlıyorum. antibiyotik kullandım yaz ortasında. millet güneşlenirken ben burnumu siliyordum :( klima vs. hiçbir ani hava değişimi iyi gelmiyordu. kbb uzmanları ameliyat olman lazım. burnundaki deviasyon etkiliyor diyordu.

doktor araştırıyordum zaten yıllardır. biraz fazla pimpirikliyim, kolay kolau güvenemedim. deviasyon çok değiştirmişti burnumun şeklini. deviasyondan kurtulup iyileşmek isterken, bozulan şeklini de düzelttirmek istiyordum. kbb uzmanına mı estetik uzmanına mı gitmem daha doğru olurdu karar veremiyordum.

kbb uzmanı olarak emre ilhanla görüştüm. ve bir de barış çakır. barış çakırdan burada ve medyada okuduğum kadarıyla neredeyse emindim. yine de farenjit deviasyon vs diğer problemler dolayısıyla emre ilhan kbb uzmanı olduğu için sırf daha iyi olur belki diye düşündüğü için görüşmeye gittim.

ilk barış beyle görüştüm. tüm sorunlarımı anlattım. burnumda kırık olduğunu da öğrendim o sırada. bundan önce hayatımda 100 kbb uzmanına farenjit, mevsimsel alerji vs nedeniyle gitmişimdir. kameralı muayene oluyorum hep de. ama hiçbiri kırıktan bahsetmemişti. ve hepsi deviasyon yüzünden bir an önce (14 yaşımdan beri) ameliyat olmam gerektiğini söylüyordu.
barış bey çok güven vermişti bana. hala da sonsuz güveniyorum. bütün sorunlarımı dinledi ve hepsini çözeriz dedi :)

daha sonra emre bey ile görüştüm. emre bey de iyi bir uzman. barış beyle görüştüğümüzden daha uzun süre görüştüm hem de kendisiyle. ben barış beyi seçtim.

öncelikle farenjit sorununu bu ameliyat geçirmez. bunu bilmelisin. ama nefes problemi ağızdan nefes almaya sevkettiği için yarattığı sorunlar farenjiti tetikliyor. bu konuda ameliyatın etkisi olacak. ben buna eminim.

ben ameliyat sonrasında çok rahattım. bu kadar rahat olacağını bilseydim yıllaaar yıllar önce olurdum, hiç korkmazdım. ama barış beyi uğraştırmışım :)) öyle söyledi. çünkü burnum çok kırıkmış.
benim burnumun sağ tarafı tamamen kapalıydı. sola doğru müthiş bir kayma vardı. bu kayma sebebiyle sağ gözpınarımın derisi sola doğru çekilmeye başlamıştı. ve aynı şekilde çekilen deri sol göz pınarıma yığılıyordu. ameliyattan sonra bu sorun hemen düzelmişti. narkozun etkisinden tamamen çıkınca burnumdan nefes aldığımda inanamadım. normal hayatımda bu kadar rahat nefes alamıyordum yahu!

bugün ameliyat olalı 20. gün.

böyle bir tasarım yapmıştı barış bey:
http://img600.imageshack.us/img600/7849/brng.jpg

yeni fotoğraf çekemedim malesef. bu da 10.gün fotoğrafım, alçı o gün alınmıştı.
http://img219.imageshack.us/img219/1664/11gun.jpg

bir arkadaşımız farenjitten bahsetmiş.
2 yıldır farenjit yüzünden yazlarım bana zehir oluyordu. aynı şekild benim gittiğim doktorlar da deviasyondan kurtulmam gerektiğini söylüyordu. nefes problemi yüzünden gece ağız açık uyuduğumuzda boğazımız yoruluyor. sabah yorgun uyanıyoruz. boğazımız ağrıyor. genizde akıntı, boğazda tahriş vs. oluyor.

ben ameliyat oldum şimdi barış beye. bu sorunlarımın azalacağını düşünüyorum (: nefes konusunda ise 17 gün oldu ve şu anda bile süper rahatlamış durumdayım nefes konusunda.

Burnun çok güzel, bayıldım...:nazar: keşke 20. gün fotolarınıda eklesen...benim 11. gün merak ediyorum değişim çok oluyor mu? yani şu an bu resminle çok fark var mı?

çok teşekkür ederiiim (: güzel değil mi yaa, hala alışamadım ben burnuma :/

15. günde bantlar çıkarılıyor biliyorsunuz, barış bey ben çıkarayım gel dedi. muayene de etti aynı zamanda. kemiklerimi kontrol etti. ve şu 10. gün fotoğrafındakinden daha şiş bir burnum var şu anda.
fotoğraf çektim az önce. fotoğraf makinemin pilleri yoktu, pil aldım.

http://img189.imageshack.us/img189/4785/fpfi.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/7435/pffpf.jpg
(saçım başım da dağınık ama.. :/ )

peşinen söyliyim, şu anki burnumu pek sevmiyorum, çünkü şiş. 10.gün burnuma aşık olmuştum. ama bu şişlikler geçici. biliyorum ki çok daha güzel olacak şişlikler geçince. 10. günlük haline aşık olmuşum daha ne isterim :)))

her şey çok güzel olacak.

Canım kalın burunlar biraz daha oturması için beklemek zorunda kalıyor -örnek ben- :)
Ama bu kasvetli değil keyifli aslında her geçen gün daha güzel bir burun görmek güzel :))
Korkma ama şişliklerinin ve ödemlerinin daha uzun geçeceğini bil ;) Bir iki sayfa ötede bitki çayı karışımı tarifi vermiştim onu not al ameliyattan sonra kullan faydasını daha çabuk göreceksin :)

Deri kalın olabilir ama bu güzel bir burna engel olmaz :71:

:) meslek nedir oralet? Psikolog filan olmalısın :) hakikaten insanı rahatlatan bir üslubun var. Bunun için çok teşekkür ederim. Evet cayın tarifini gördüm, mutlaka icicem. Umarım ise yarar ve mucizeni birsey olur da sislik filan hiç olmaz :) bunu hepimiz icindiliyorum

Back